Má manžel nárok na OČR?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33725
27.3.20 10:04
@Anonymní píše:
Achjo, že vás to tak hlodá :D manžel příjem má, když vás to tak zajímá. Já pracuji. Když půjde na OČR, tak na tom budeme finančně hůř než teď, představte si! Ale to je tak, když rejpete do něčeho, o čem nevíte absolutně nic..

To si malinko protiřečíš ne? Takže maká načerno že? Proč tedy nemaká dál a na očr nejdeš ty, když si finančně pohoršíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.3.20 10:05

Tak maka nacerno, ocr bude takovy fajn bonus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.20 10:06

@j.a.n.i1 důvod je úplně jiný. Manžel příjem má.. když půjde na OČR, tak na tom budeme finančně hůř, než teď..Jen ten důvod nechci šířit někde po netu, mezi cizí lidi, kterým je po tom prd..jen jsem chtěla znát odpověď na moji otázku.

• Citovat
  • Upravit
329
27.3.20 10:08
@arinecka píše:
Proč se tedy nezeptal rovnou zaměstnavatele? Ten to jistě vědět bude. Nevěřím, že někoho přijme a nevadí mu, že hned půjde na očr.

Asi to bude zaměstnavatel-kamarád, který ho na oko zaměstná, aby mohl na očr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101744
27.3.20 10:08

Ale houby, proste kecas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.20 10:09

@arinecka protože od 1.4. nastupuji do nového zaměstnání, kde na OČR si nedovolím jít.

• Citovat
  • Upravit
38996
27.3.20 10:09
@Anonymní píše:
@arinecka protože od 1.4. nastupuji do nového zaměstnání, kde na OČR si nedovolím jít.

to je náááhoda teda :mrgreen: A teď tu O Karkulce :P

Hele, ale vážně by mě zajímalo, co vám řeknou na té soiálce. Prosím pak napiš, jo? Až se samozřejmě dovoláte :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.03.20 v 10:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
27.3.20 10:10

Proč by měl jít manžel na očr, když má příjem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33725
@Anonymní píše:
@arinecka no tak tomu nevěřte, to je mi úplně šumák :D ale je to tak..

No jo, už to asi chápu, on ho na chvilku ofiko zaměstná ten, co pro něj dělá načerno vidˇ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16219
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 důvod je úplně jiný. Manžel příjem má.. když půjde na OČR, tak na tom budeme finančně hůř, než teď..Jen ten důvod nechci šířit někde po netu, mezi cizí lidi, kterým je po tom prd..jen jsem chtěla znát odpověď na moji otázku.

Brácha má firmu, žije v malé vesnici, za poslední týden se ho 4 lidi zeptali, jestli by je naoko nezaměstnal, aby měli nárok na OČR, že by mu za to nějaké peníze zaplatili :poblion:
Jak píše @j.a.n.i1, je to obcházení zákona, je to úplně stejné jako když se nechá těhotná zaměstnat s vysokou mzdou kvůli nároku na PPM. Vyšetřuje se to, trestá se to!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
27.3.20 10:11

Takže manžílek dělá na černo, stát tak okrádá na odvodech, ale OČR si od státu zaplatit nechá. Možná na tom budete na OČR hůře než teď, ale pořád lepší než bez něj, co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.20 10:12

@AvajBr žádná náhoda to není a ani jsem to nikde nepsala, má to vše souvislost. Nyní jsem rok zaměstnaná, ale od 1.4. nastupuji jinam, kde to mám už od února domluvené..

• Citovat
  • Upravit
38996
27.3.20 10:12

@katulka.k je to k zblití. Co všechno teď vylízá a natahuje tlapky… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.3.20 10:25

Tak jako jo, nárok na OČR má (bude mít). na druhou stranu vzpomínám si na kauzy, kdy stejně účelově nastupovaly matky kvůli PPM a tehdy proběhlo tiskem, jak se v tom ČSSZ šťourala a některé nejokatější případy tehdy došly až k soudu. ale nevím, jak to dopadlo, nesledovala jsem to cíleně, jenom to tehdy tak nějak prošlo kolem mne a neměla jsem potřebu sledovat výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.20 10:30

@sagina děkuji za odpověď k věci :) ale manžel by nebyl zaměstnán jen na oko, po otevření MŠ dcery a tím pádem skončení OČR by normálně v tom pracovním poměru pokračoval.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat