Má 2,5letý v jídle moc cukru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jo a kdy jste vyřadily dětem UM? Moje dr. říkala, že je to ok, když ho má ještě 2× denně, ale už se mi zdá docela velká, tak bych jí asi ten večerní Sunar možná vyřadila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SlecnaViii UM nepoužívám, kojila jsem 11 měsíců a pak jsem začala dávat plnotučné mléko v jídle, jogurty, obilné kaše atd. UM není potřeba pokud má dítě pestrou stravu ![]()
- Citovat
- Upravit
@merde Na jednu stranu chápu jakousi honbu za zdravím, dneska je chemie ve všem a i kdyby nebyla, člověk vyjde ven, inverze, splodiny,…zase ale i to nej jídlo ti neprodlouží produktivní život, prodlouží ti jenom stáří. Když bych si měla vybrat, jestli žít do 100let s přísným jídelníčkem nebo do 80let a dopřávat si o něco víc, tak ti nevím nevím, jestli bych stála o 20let víc bolesti, nemohoucnosti, apod.(ano, ne každý je v 80ti letech nesoběstačný, beru z průměru)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zuzouš ja bych o to nestala.
A dozit se 80 a byt sobestacna je sen. Dnesni generace mladych se bude dozivat mnohem min diky prumyslove strave z obchodu. Hodne z nich bude rado, kdyz to dotahne do 40 nebo 50 let. V USA nebo Britanii uz se tenhle trend projevuje a stravovani v CR jde u hodne lidi stejnym smerem.
U dnesni generace uz je bezne mit ve 40 plno nemoci a do 50 byt v rakvi
- Citovat
- Upravit