Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chcela som sa opytat ci ma ockovanie nejaky vplyv na spravanie dietata.
Ockujeme len tym co sa musi. Ale odkedy sa zacal aly prejavovat a chodit,
vsimli sme si, ze z kazdym ockovanim sa zhorsuje v spravani.
Zo zaciatku sme krasne spinkali, to teraz je to strasne.
A k tomu zacal byt zurivy a zlostivý a hodne neposlusny.
Snazime sa ho vychovavat bez naplacania na zadok, ale v poslednej dobe to proste nejde.
Som z toho uz cela zufala…neviem co robit ako sa zachovat k dietatu, ktore je takto zle?
Dakujem za rady.
A jak je stary? Tipuju, ze popisujes starsi dite. Vyvoj je normalni, prosazovani sve vuci rodicum taky…
@MartinKa36 Ahoj, tenhle odkaz znám, zrovna jsem chtěla na toto téma založit diskusi, - kontrovezrzní mmr vakcína,.. dnes mně náš pediatr strašil, jak se umírá na příušnice
Omlouvám se @Patricia223 že toto trošku odbočuje od tématu.. S… mně ta „politika strachu“ co jedou na rodiče, do dětí píchaj čím dál tím větší sajrajty
Jo, jdu založit diskusi a jsem moc zvědavá, co se dozvim ![]()
Co jsem četla mnoho příspěvků maminek, tak tohle je velmi častý popis po očkování, zhoršení spaní a chování, nevrlost, pro někoho to je ale normální.
@Anet13 by mě zajímalo, jestli je pan doktor na ně očkovaný, já teda ne, tak abych se asi začala hodně bát
@Anet13
Strach chce vyvolat ten clanek. Najdi si rozsudek, soud nic takoveho nepotvrdil.
@MartinKa36
O boooze, precti si rozsudek, ne tento slint. Soud zadny autismus po mmr nepotvrdil.
@BellinkaX píše:
@MartinKa36
O boooze, precti si rozsudek, ne tento slint. Soud zadny autismus po mmr nepotvrdil.
postižení dostaly odškodnění, ale rozsudek nebyl zveřejněn… to smrdí…
Syn ma 19 mesiacov.
Naposledy bol ockovany proti spalnickam.
@MartinKa36 Rozsudek zverejnen BYL, staci hledat na spravnem miste a ne v bulvarnim tisku. Odkaz davat nebudu, mam jine veci na praci nez to znovu dohledavat.
@magistra K píše:
@MartinKa36 Rozsudek zverejnen BYL, staci hledat na spravnem miste a ne v bulvarnim tisku. Odkaz davat nebudu, mam jine veci na praci nez to znovu dohledavat.
Rozsudek nebyl zveřejněn celej… je tam něco co nemámě vědět…