Má pocity méněcennosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
14.5.13 00:03

Nebo jeho maminka je delnice a z nekolika Tvych prohlaseni vycitil, jak bys na ni pohlizela a to se mu libit nemusi i bez komplexu menecennosti. Podal Ti to lidsteji, abys nemela moc tvrdy dopad.
FYI: nejsem delnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.13 00:06
@sicilianwidow1 píše:
Ale to já trochu zamudrovala pro sebe s těmi penězi…před ním jsem o nich nikdy nemluvila. ještě mi při posledním rozhovoru řekl, že mám svůj dům a on se tu necítí, že si radši dodělá svůj nehotový byt a ať tam jdu s ním…já nevím, napadlo mě, že když mě dobyl, tak proto opustil, ale vím, jak byl š'ťastný, když jsme byli spolu, takže spíš ho opravdu přepadly nějaké pochybnosti o jeho kvalitách, které bych mu ráda rozehnala…strašně ho chci :-( teď se mnou nekomunikuje, ani na sms neodepisuje. já tam i jela bez ohlášení a on tam doma seděl v bordelu, neholený, nemytý a tohle mi sdělil, já pak odjela a od té doby už týden nic…

No ono to bývá spíše naopak. Lidé, kteří se s někým rozcházejí, uvažují spíš o kvalitách toho druhého, než o svých. Jak dlouho jste spolu byli? Píšeš, že to přišlo po krátké době, zřejmě přišel na to, že mu jako partnerka prostě nevyhovuješ… :think:

Ještě edit : popisuješ se jako „dokonalou“, možná ho jen nebavilo být ve stínu. Koho by bavilo žít v něčím stínu, že. Není to o vysokých školách, o množství vydělaných peněz a o procestovaných koutech světa. Je to o názorech na život. Ty máte zřejmě jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 00:10

Nemluvím špatně o lidech…ani o svých podřízených jsem neřekla nic špatného, až mě on sám kolikrát napomínal, že je mám víc úkolovat a to co dělám kromě své práce, mají dělat oni, aby se neflákali…navíc ví, že i já pocházím z „dělnické“ rodiny. byli jsme spolu i s naháněním :-) asi půl roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 00:14

To že byl neholený nemytý, jsem u něj nezažila, lekla jsem se toho a pochopila jsem, že je na tom prostě špatně, a že pro nějaké starosti na sebe neměl čas, že nad tímhle třeba dlouho přemýšlel a z nějakého pocitu zoufalství to radši skončil a přitom zbytečně, když by se o tom dalo mluvit a vymyslet řešení, udělala bych cokoliv. sám u toho brečel jako já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.5.13 00:14
@sicilianwidow1 píše:
Nemluvím špatně o lidech…ani o svých podřízených jsem neřekla nic špatného, až mě on sám kolikrát napomínal, že je mám víc úkolovat a to co dělám kromě své práce, mají dělat oni, aby se neflákali…navíc ví, že i já pocházím z „dělnické“ rodiny. byli jsme spolu i s naháněním :-) asi půl roku

A bez nahánění? Prostě jak dlouho jste spolu byli, né jak dlouho se Tě snažil dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 00:20

Tak spolu jsme byli dva měsíce, jen spolu, já kvůli němu opustila po těch měsících nahánění letitého partnera, o kterém on sám řekl, že na něj nemá (ale to poměřoval jen venek - práci a auto, neb ho vůbec nezná), takže mě to pořád vede spíš k domněnce, že si sám nevěří, když jsem tu pro něj byla už úplně, tak se toho leknul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 00:24

Hmmm, asi máš pravdu, valkil…teď to bylo týden, co mi to řekl, a na dvě sms mi ani neodpověděl, takže to teď nechávám být…nevím, jestli je to dobře…nebo jestli nemám naopak zvýšit úsilí a hučet do něj nějak, i kdyby mi neodpovídal, jen četl, aby viděl, že jsem to nevzdala tak rychle…nebo radši hrdost…ach jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.13 00:34

Bolí to teda jak nikdy! Děkuju za názory všem a moc! Ráda si přečtu i další ráno! Teď přeju dobrou noc, ráno vstávám :-( :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
14.5.13 00:41
@sicilianwidow1 píše:
Tak spolu jsme byli dva měsíce, jen spolu, já kvůli němu opustila po těch měsících nahánění letitého partnera, o kterém on sám řekl, že na něj nemá (ale to poměřoval jen venek - práci a auto, neb ho vůbec nezná), takže mě to pořád vede spíš k domněnce, že si sám nevěří, když jsem tu pro něj byla už úplně, tak se toho leknul

no a z tohoto postu mi prijde, ze je to (nechci titulovat, ale nenachazim slusne slovo) clovek, ktereho vzrusuje trojuhelnik a destrukce. Tudiz, kdyz rozbil letity vztah a souper uz neni, nej to pro nej zajimave.
Spustly byl mozna proto, ze chape, ze je destruktor, ale nedokaze s tim nic delat…
Zavrhnout! Jednoznacne. Jak z duvodu komplexů, tak z duvodu „rozbijec vztahu“.
Nespasis ho, komplexu nezbavis, bude to jen horsi.
Muj otec to mel propracovane tak daleko, ze kdyz uz mel stejny diplom a plat jako mamina, tak jednou za cas vytahoval jejich diplomy a porovnaval znamky. Kdyz dosel k jeji lepsim vysledkum, tak se vzdy nastval a sel pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
14.5.13 00:58

Neholený, nemytý… jé, tak když člověk někoho balí a krátce s ním je, tak na sebe dbá daleko víc, než když je doma, sám, nepočítá se společností a dělá něco důležitějšího nebo zábavnějšího, než je hygiena, z toho bych nevyvozovala deprese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.5.13 07:15

@sicilianwidow1 tohle je indivindy.. ségra vydělává asi 3× víc, než ten její, je naprosto samostatná a pod, stejně jsou spolu už 12 let. Je to o přístupu. Prostě ségra měla štěstí, dostala se k dobrému fleku a pod.. A oba to berou tak, že si díky tomu můžou dovolit koupit byt, jezdí pořád někde po světě, můžou si koupit, co chtějí a nestrádají, navíc už jsou dávno dohodnutí, že až budou mít dítko, bude s ním na RD otec (má k dětem úžasný vztah).. podle mě je to fakt jen o přístupu toho chlapa, ale je pravda, že né každý to kousne… Ale celé je to o harmonii, o tom, jak si lidi sedí a pod.. možná existuje procento chlapů, které úspěšnou ženu nepřekousne, ale zase je jich spousta, která vztah neopustí kvůli tomu, ale spíš proto, že vztah není funkční :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
14.5.13 09:41

Ono to může být do velké míry i výchovou. Pokud to takhle fungovalo u nich doma, když byl dítě, ty návyky získá. Pokud se k tomu přidá třeba ještě matka, která mu od mala vstepuje, že jen tak je to správně, může tím chlap být na dlouho poznamenanej. A samozřejmě to platí i obráceně. Pokud si to tedy nenechal vysvětlit, že to lze provozovat i jinak, těžko s tím něco naděláš. Časem si třeba najdeš kolegu v práci - ale bacha na to, abys nepostoupili na lepší pozici dřív než on :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5077
14.5.13 10:45

Ahoj,
je to sice blbé, ale pán má očividně nízké sebevědomí a nepřekousne, že jsi v jeho očích lepší. Nevidí tam možnosti, že se můžete v jiném báječně doplňovat a že on má jiné přednosti a plusy. Možná mu ten nápad někdo nasadil do hlavy, možná je to jeho nápad, ale pokud se tak rozhodl a ani se s tebou o tom nemíní bavit, tak máš bohužel asi smůlu. měl by ti to přát a být na tebe pyšný, že jsi tak dobrá. Škoda no.
Třeba můj chlap měl jednu dobu taky tendence mi předhazovat, že si na vysoké najdu nějakého týpka s titulem a jeho pošlu k vodě. On vysokou nedodělal. Tak jsem ho hodně rychle ujistila, že nevím proč bych to dělala. chytrý a šikovný je dost a na titulu přece nesejde. Nemluvě o tom, že vydělává víc jak leckterý můj bývalý spolužák vysokoškolák. Tohle myšlení mi nějak nejde na rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
14.5.13 10:46

Podle toho co píšeš má asi dost nízké sebevědomí a nepomohlo ani to, že vlastně vyhrál on a začala jsi sním žít a s tím „lepším“ jsi se rozešla. Nejspíš to má v sobě zakořeněné a i kdybyste to teď nějak vyřešili, tak by mu to nejpíš pořád dělalo zle a byly by z toho problémy. Je otázkou, zda ti to za to stojí pak pořád poslouchat a řešit to že on není dost dobrý a ty jsi lepší a on by se utápěl v depkách. Zvlášť, když se takto projevil už tak brzo. Asi bude lepší, když si najdeš chlapa co to má v sobě srovnané a nemá problém s tím, že ženská vydělává víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. G12
14.5.13 12:02

@sicilianwidow1
Možná se mýlím, ale třeba ho bavilo získat takovou ženu a když toho dosáhl, jeho egu to stačilo, protože ve skutečnosti chce ženu „pod ním“. A ty řeči jsou jen výmluva.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky