Má problém s alkoholem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PaníKadrnožková
6.9.19 18:39
@MP Krista píše:
To se divím, ze sem ještě nedorazili odborníci z diskuse"přítel bere drogy". Ti by vám to tu všem vytmavili. Přece by mu měla pomáhat a zachránit ho! :roll:

Tady na eM je zachranna komunita, jo 8o ja myslela, ze je to jenom „holka, utikej“. Teda to je den plny prekvapeni :lol:

• Citovat
  • Upravit
7571
6.9.19 18:47
@Cenarius píše:
A to s nim do toho auta sedate? To snad nemyslite vazne? 8o ale co, az vas oba zabije, tak dobre vam tak! Nikdo pro vas truchlit nebude, jelikoz jste si to zavinila sama.

Silene, ze? Nechapu, jak nekdo strizlivy komu neni 17, muze dobrovolne sednout do auta s ozralym/zhulenym ridicem, to mi hlava nebere. Zakladatelka to vi a stejne do toho auta sedne. :nevim: To je stejne jako hrat ruskou ruletu…
Zakladatelko ty nemas ridicak? Normalne bych mu sebral klice a ridit ho v tomhle stavu nenechal. Dyt muze krome vas zabit uplne kohokoli. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
6.9.19 18:54
@Kačus82 píše:
Tady na eM je zachranna komunita, jo 8o ja myslela, ze je to jenom „holka, utikej“. Teda to je den plny prekvapeni :lol:

No mrkni tam, to je neuvěřitelný!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
6.9.19 19:46
@Anonymní píše:
O hulení ani nemluvím, když vidím ty jeho oči.. chce se mi z něj zvracet. Taky někdy skočíme do obchodu nakoupit a on si předtím klidně zahulí. A pak řídí vozidlo. Nevím co dělat, když se s ním snažím mluvit, vždy to překroutí a nakonec jsem já ta špatná co tomu nerozumí.

Jsi normální? S takovou osobou žiješ? A proč jako? Proč si nenajdeš normálního chlapa? Alkáč a smažka k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
6.9.19 20:08
@MP Krista píše:
No mrkni tam, to je neuvěřitelný!!!

No na mou te veru :roll:

• Citovat
  • Upravit
5
26.9.19 18:35

To množství zas tak strašné néni a burčák sa musí vypít neboť stále pracuje a druhý den to už burčák nebude. Nic méně, pokud vstává v 5 ráno aby to do sebe začal tlačit, tak už je závislí a potřebuje doplnit hladinu a pochybuju že jen o víkendu ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
28.9.19 19:46
@Anonymní píše:
Utikej fakt. Dokud nejsou děti a společný majetek. Akorát jedu od rodičů a je to tam dost podobné a máma od něj neodejde. Tyhle stavy, kdy se opije a pak se omlouvá jsou tam na denním pořádku. Fyzicky ji nenapadá, ale psychicky neskutečně deptá tema kecama. A jestli pije jen do se probudi to moc dobrý není.

Přesně tak. Jediná možnost je včasný útěk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
28.9.19 19:55

Jdi od něj, je to alkac. A k tomu ještě huli. Často. Kdyby to vše bylo jednou za čas a choval se normálně, ale tohle, v jeho věku? Ne, to nikdo nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.9.19 22:39

Zakladatelko, jsem ve stejné situaci. Teda, byla jsem. On huleni, do toho si občas dal tvrdý alkohol a pak se dělo to, že se choval hrozně. Jinak popijel pivka. Byl za normálních okolností, kdy nebyl pod vlivem, opravdu fajn chlap, hodný ke mně, miloval mě a dával mi to najevo. Ale má v sobě démona, se kterým bylo hodně těžké bojovat. Opil se a to třeba tak, že ležel jak mrtvola na ulici a to neprehanim. Urážel vulgárne slovně lidi a ti mi pak říkali, ať si ho odvedu domů, nemusím ti popisovat, jak jsem se styděla. Druhý den okno. Nic nevěděl. A divil se, že s ním nemluvím. Zkoušela jsem to i cestou psychologa a nabídla mu, že s ním budu klidně chodit na sezení, že mu chci pomoct, protože jsem věděla, že kdyby nebylo tohoto, byl by to moc fajn chlap, který by pro mě hodně udělal. Na to mi řekl, že tam nepůjde, že to nepotřebuje, že je normální. Což jsem pochopila, že je to zbytečný. Po posledním výstupu, kdy se zase slil, že nemohl chodit, jsem si připustila, že nevyhraju nad tímto, když nechce on sám a s nelehkým srdcem jsem to ukončila. Je to čerstvý a bolí mě to. Chce se mi pořád brečet a ptám se proč alkohol musi zku*vit takto člověka. Uvědomila jsem si ale, že musím chránit sama sebe, nebo by mě to časem psychicky položilo. Je to těžký, hodně těžký. Milovala jsem ho a zažili jsme i hodně dobrého. Ale nemůžu žít s někým, o kom vím, že dnes je zlatý a zítra bude hovado. Ta nejistota. Takže já zkušenost mám a i když to bude dost špatný ze začátku, být tebou, ukončím to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.9.19 01:09

Uz se asi pripravuje na konec. Od alkoholu, drog, cigaret, hazardu, co nejdal. :cert:

• Citovat
  • Upravit
14302
30.9.19 09:37
@Anonymní píše:
Uz se asi pripravuje na konec. Od alkoholu, drog, cigaret, hazardu, co nejdal. :cert:

Nejhorší je, že to co anonymní popisují nemá se závislostí ještě moc společného. Takže s velkou pravděpodobností bude hůř, mnohem, mnohem hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí