Tají něco?

Anonymní
5.9.19 17:45

Taji neco?

Ahoj holky mam dotaz. Kdyz jdu varit, uklizet, myt se atd nechavam pred pritelem mobil na viditelnem miste. Co on jde varit vyjimecne, bere si hned vedle sebou mobil. Heslo od mobilu znam, podivat se muzu kdykoliv na co chci. Ale nedava mi to hlavu ani patu proc, kdyz jde neco delat do kuchyne bere si ho sebou. Myslite, ze neco skryva taji? Uz jsem mu rekla, ze si taky tim padem budu brat mobil vsude. (Ikdyz nic netajim).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
314
5.9.19 17:47

Ja si tedy mobil do kuchyne beru taky, bud v nem mam recepty, nebo nejake rady, jak co udelat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 17:49

@Shiroi.Ichigo on ho ale ma polozeny jen na stole a neni na nem. Sel delat vajecinu kterou dela casto a stejne mu tam jen lezi. Jen aby nebyl dlouho nekde blizko me tak si ho bere.

• Citovat
  • Upravit
2558

Ja si nekdy beru mobil i na wc, koukám na youtube, fejs, instagram…a nemam nejaké tajnosti…;) záleží jak moc si věříte;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311

Tak já ziju s mobilem v ruce, když jsem v kuchyni koukám na recepty, nebo když čekám, až se uvaří, mezi tím odpovídám na zprávy, čtu si blbosti na netu, zkratku se nějak zabavim u toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34340

Tak si taky ber svůj všude a je vyřešeno :mrgreen: Určite tají milenku a 3 děti. Proto si ho bere do kuchyně, jiný důvod to mít nemůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
5.9.19 17:50

V době kdy všichni frčí na netu asi ani není divný že ho bere sebou všude :nevim: do kuchyně beru tel. i já na recepty atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 17:52

On si ho nebere na recepty! Bere si ho proste jen aby ho mel vedle u sebe neznam ho jeden den. Bere si ho i do koupelny a jde se sprchovat. Tam ho urcite nepouziva pri sprchovani ;)

• Citovat
  • Upravit
1100
5.9.19 17:53
@Anonymní píše:
On si ho nebere na recepty! Bere si ho proste jen aby ho mel vedle u sebe neznam ho jeden den. Bere si ho i do koupelny a jde se sprchovat. Tam ho urcite nepouziva pri sprchovani ;)

Tak ho chce mít třeba prostě jen na dosah a nebo se ho na ferovku zeptej ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
5.9.19 17:54

Ježíš mi se oddechlo, že nejsem jediná stará zavislačka:D a to se fakt na sociálních sítích ne*urvím,;D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
5.9.19 17:56

Jestli to dela celou dobu co jste spolu, tak neres. Ale jestli je to novinka, tak spozorni. Ex si ho i daval displejem dolu a mel vyply zvuk- odzkouseno ze jsem mu poslala sms, kdyz jsme byli v obyvaku a mobil mlcel…uz mi to proste smrdelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.19 17:57

Heslo od mobilu je ti houby platné, když se vše dá hned smazat. Což jde jen za předpokladu, že on onu věc uvidí jako první. :mrgreen: Ale pravdepodobně jsi jen paranoidní. Neřeš to. Pokud někoho má, tak zleniví a stejnak se to provalí i bez šmejdění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
5.9.19 17:59

Nebo ti vybírá zásnubní prsten:) :mavam: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
5.9.19 18:00
@Anonymní píše:
On si ho nebere na recepty! Bere si ho proste jen aby ho mel vedle u sebe neznam ho jeden den. Bere si ho i do koupelny a jde se sprchovat. Tam ho urcite nepouziva pri sprchovani ;)

Urcite taji vrazdu, ma tam fotky mrtvoly! :lol: A kdyz to neni vrazda, tak jedine milenec.
Kdyz mas heslo, tak mu tam vlez a zjistis to. Jo vlastne je lepsi se ptat anonymu na netu, kteri ho neznaj a ti to velke tajemstvi odhali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.9.19 18:02

A to to dělal vždycky, nebo s tím začal až teď? :think:

Příspěvek upraven 05.09.19 v 18:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...