Věrnost v manželství

Anonymní
5.9.19 07:48

Věrnost v manželství

Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5.9.19 07:50

Ano a jsem za to rád. Můžu se manželce kdykoliv podívat do očí aniž bych se musel stydět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.9.19 07:53

A proč anonymně, hrdino? Ano, protože svého manžela miluji, máme dvě krásné děti a jeden suk by mi nestál za to, svou rodinu rozbít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.9.19 07:57
@Anonymní píše:
Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.

Internetový průzkumy z emimina nemají velkou informační hodnotu :D

• Citovat
  • Upravit
1459
5.9.19 07:58

V jednom manželství nevěrná, v druhém absolutně věrná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35998
5.9.19 07:58

Ano i po 11 letech a ani jsem na to nikdy ani nepomýšlela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
5.9.19 08:02

Nikdy me to nenapadlo, jsme svoji 11 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
5.9.19 08:04
@Mango_Lassi píše:
Internetový průzkumy z emimina nemají velkou informační hodnotu :D

Asi tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
5.9.19 08:06

Ano, manželovi jsem neslíbila věrnost jenom tak ze srandy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
5.9.19 08:09
@Anonymní píše:
Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.

Jsme spolu 22 let a oba absolutně věrní. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
5.9.19 08:18

Ano, jsem s manželem 24. rok a celou dobu jsem mu věrná. A nikdy mě nenapadlo mu zahnout, tak se problémy neřeší. A to, vzhledem ke své profesi, mám kolem sebe většinou muže a příležitostí by bylo hodně. Ale já nevěru neuznávám. Svého muže i po těch letech miluji, vážím si ho a je mi s ním dobře ;) Je to skvělý manžel a úžasný táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
5.9.19 08:27

Já jsem za 8 let vztahu s manželem s nikým jiným nespala. Ale přiznám, že jsem 2× políbila někoho jiného. Po rozvodu jsem zjistila, že on měl jiných sexuálních partnerek řadu :) Zásadu, že s nikým jiným nespím, ve vztazích dodržuju i nadále, to se mi příčí. Ale s nějakou pusou si hlavu moc nedělám. Na absolutní věrnost v dlouhodobých vztazích moc nevěřím. A že někdo třeba za 20 let ani nepomyslí na sex s někým jiným, no tak tomu nevěřím už vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
5.9.19 08:27

Spolu 15 let, z toho manželé 2. Věrná celou dobu, manželství na tom nic nezměnilo. Věřím, že manžel též. K tomu pro oba první vztah (i po intimní stránce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tessa252
5.9.19 08:28

Ne nebyla, nevěra je svinstvo.

• Citovat
  • Upravit
Janli
5.9.19 08:30

Sorry, ale taková prohlášení beru pouze od lidí na smrtelné posteli. Do té doby to může být pouze dočasný stav. Sama mám tolik sebereflexe, abych si uvědomovala, že i když jsem do dnešního dne byla věrná neznamená, že zítra totálně nezmagořím… ;)
Jo a ty se stydíš, že se potřebuješ svhovávat za anonym frajerko?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky