Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano a jsem za to rád. Můžu se manželce kdykoliv podívat do očí aniž bych se musel stydět.
A proč anonymně, hrdino? Ano, protože svého manžela miluji, máme dvě krásné děti a jeden suk by mi nestál za to, svou rodinu rozbít.
@Anonymní píše:
Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.
Internetový průzkumy z emimina nemají velkou informační hodnotu ![]()
@Mango_Lassi píše:
Internetový průzkumy z emimina nemají velkou informační hodnotu
Asi tak. ![]()
@Anonymní píše:
Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.
Jsme spolu 22 let a oba absolutně věrní. ![]()
Ano, jsem s manželem 24. rok a celou dobu jsem mu věrná. A nikdy mě nenapadlo mu zahnout, tak se problémy neřeší. A to, vzhledem ke své profesi, mám kolem sebe většinou muže a příležitostí by bylo hodně. Ale já nevěru neuznávám. Svého muže i po těch letech miluji, vážím si ho a je mi s ním dobře
Je to skvělý manžel a úžasný táta.
Já jsem za 8 let vztahu s manželem s nikým jiným nespala. Ale přiznám, že jsem 2× políbila někoho jiného. Po rozvodu jsem zjistila, že on měl jiných sexuálních partnerek řadu
Zásadu, že s nikým jiným nespím, ve vztazích dodržuju i nadále, to se mi příčí. Ale s nějakou pusou si hlavu moc nedělám. Na absolutní věrnost v dlouhodobých vztazích moc nevěřím. A že někdo třeba za 20 let ani nepomyslí na sex s někým jiným, no tak tomu nevěřím už vůbec ![]()
Spolu 15 let, z toho manželé 2. Věrná celou dobu, manželství na tom nic nezměnilo. Věřím, že manžel též. K tomu pro oba první vztah (i po intimní stránce).
Sorry, ale taková prohlášení beru pouze od lidí na smrtelné posteli. Do té doby to může být pouze dočasný stav. Sama mám tolik sebereflexe, abych si uvědomovala, že i když jsem do dnešního dne byla věrná neznamená, že zítra totálně nezmagořím… ![]()
Jo a ty se stydíš, že se potřebuješ svhovávat za anonym frajerko?