Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Internetový průzkumy z emimina nemají velkou informační hodnotu
Ale kdyz uz teda pisu, ano, jsme spolu cca 15 let a jsme si verni, vse funguje tak jak ma, to poruseni duvery za to proste nestoji.
![]()
Ano 15 let Verna a on 14 let věrný poslední rok manzelstvi to táhl s mou kamarádkou… do oči se klidně podíval a nestyděl se a choval se jako hulvat… dala bych za nej ruku do ohne za blbecka
Ano - 8 let v manželství a předtím ještě 6 jako pár. Za manžela mluvit nemůžu mluvit, ale myslím si, že je na tom stejně jako já, nemám důvod mu nevěřit.
@Anonymní píše:
Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.
Věrnost v manželství považuju za automatickou (minimálně u sebe), nikdy jsem nebyla nevěrná ani ve vztahu, jsme s manželem celkem 10 let… miluju ho a nedokážu si představit, že bych něco takového udělala, zároveň věřím i tomu, že je mi věrný i on
@vedma007 píše:
Ano - 8 let v manželství a předtím ještě 6 jako pár. Za manžela mluvit nemůžu mluvit, ale myslím si, že je na tom stejně jako já, nemám důvod mu nevěřit.
tak jako vědma by jsi to měla vědět ne? ![]()
Za mě citová věrnost ano, ale ta tělesná hapruje. Občas potřebuji pořádně vyš. kat ![]()
Pridala bych informaci o delce trvani manzelstvi.
Prvnich 10 let manzelstvi bych odpovidala ANO.
@Anonymní píše:
tak jako vědma by jsi to měla vědět ne?
Za mě citová věrnost ano, ale ta tělesná hapruje. Občas potřebuji pořádně vyš. kat
tak mně na to třeba stačí můj chlap ![]()
@Wani píše:
Jsem mu věrná, nevěru vnímám jako ztrátu času.
Právě že. Moc práce je s nevěrou.
11 let verna, ale je to lehke, nazivo jsem jeste nepotkala vetsiho fesaka, nez je muj. V tv obcas nad nekym zaslintam.
Jsem zvedava, co se z teto ankety vyvodí, ze 200 zen je urcite vernych? Hezka ctnost, ani bych se tim nijak zvlast neholedbala, pripada mi to prirozene, neco jako: jsem nejlepsi matka, protoze nefetuju ![]()
Anonymní průzkum, co se příští týden objeví v článku na netu?!? Díky nechci. ![]()
@Kačus82 píše:
Jsem zvedava, co se z teto ankety vyvodí, ze 200 zen je urcite vernych? Hezka ctnost, ani bych se tim nijak zvlast neholedbala, pripada mi to prirozene, neco jako: jsem nejlepsi matka, protoze nefetuju
Nic, sepíše z toho článek a přidá citace a odkaz sem.
Věrnost se mi drží snadno, protože nemusím odolávat četným nabídkám, které stejně ani nejsou
takže nemám zapotřebí dělat z toho velkou ctnost