Věrnost v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
5.9.19 08:30

Věrnost se mi drží snadno, protože nemusím odolávat četným nabídkám, které stejně ani nejsou :mrgreen: takže nemám zapotřebí dělat z toho velkou ctnost

• Citovat
  • Upravit
5170
5.9.19 08:30
@Mango_Lassi píše:
Internetový průzkumy z emimina nemají velkou informační hodnotu :D
:pankac: :palec: :mrgreen:

Ale kdyz uz teda pisu, ano, jsme spolu cca 15 let a jsme si verni, vse funguje tak jak ma, to poruseni duvery za to proste nestoji. ;) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
5.9.19 08:34

Ano 15 let Verna a on 14 let věrný poslední rok manzelstvi to táhl s mou kamarádkou… do oči se klidně podíval a nestyděl se a choval se jako hulvat… dala bych za nej ruku do ohne za blbecka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
5.9.19 08:40

Ano - 8 let v manželství a předtím ještě 6 jako pár. Za manžela mluvit nemůžu mluvit, ale myslím si, že je na tom stejně jako já, nemám důvod mu nevěřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.9.19 08:45
@Anonymní píše:
Pokud jste byly v manželství vždy věrné (nenastavily jste jinde) nebo věrní (nezasunuli jste jinde). Napište ano a pokud chcete připojte pár slov. Řeší se tu nevěra, tak chci ukázat, že lidé umí být věrní.

Věrnost v manželství považuju za automatickou (minimálně u sebe), nikdy jsem nebyla nevěrná ani ve vztahu, jsme s manželem celkem 10 let… miluju ho a nedokážu si představit, že bych něco takového udělala, zároveň věřím i tomu, že je mi věrný i on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 08:48
@vedma007 píše:
Ano - 8 let v manželství a předtím ještě 6 jako pár. Za manžela mluvit nemůžu mluvit, ale myslím si, že je na tom stejně jako já, nemám důvod mu nevěřit.

tak jako vědma by jsi to měla vědět ne? :mrgreen:
Za mě citová věrnost ano, ale ta tělesná hapruje. Občas potřebuji pořádně vyš. kat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12121
5.9.19 08:49

Pridala bych informaci o delce trvani manzelstvi.
Prvnich 10 let manzelstvi bych odpovidala ANO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
5.9.19 08:51
@Anonymní píše:
tak jako vědma by jsi to měla vědět ne? :mrgreen:
Za mě citová věrnost ano, ale ta tělesná hapruje. Občas potřebuji pořádně vyš. kat :nevim:

tak mně na to třeba stačí můj chlap :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
5.9.19 08:53

Jsem mu věrná, nevěru vnímám jako ztrátu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.9.19 08:55
@Wani píše:
Jsem mu věrná, nevěru vnímám jako ztrátu času.

Právě že. Moc práce je s nevěrou.

• Citovat
  • Upravit
3230
5.9.19 08:56

11 let verna, ale je to lehke, nazivo jsem jeste nepotkala vetsiho fesaka, nez je muj. V tv obcas nad nekym zaslintam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
5.9.19 09:16

Jeste vic sexu nez mam doma? To fakt ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.9.19 09:33

Jsem zvedava, co se z teto ankety vyvodí, ze 200 zen je urcite vernych? Hezka ctnost, ani bych se tim nijak zvlast neholedbala, pripada mi to prirozene, neco jako: jsem nejlepsi matka, protoze nefetuju ;)

• Citovat
  • Upravit
21091
5.9.19 09:34

Anonymní průzkum, co se příští týden objeví v článku na netu?!? Díky nechci. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
5.9.19 09:35
@Kačus82 píše:
Jsem zvedava, co se z teto ankety vyvodí, ze 200 zen je urcite vernych? Hezka ctnost, ani bych se tim nijak zvlast neholedbala, pripada mi to prirozene, neco jako: jsem nejlepsi matka, protoze nefetuju ;)

Nic, sepíše z toho článek a přidá citace a odkaz sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí