Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ANO
Už 17 let.
Ona moje první.
Poslední dobou si říkám, že to do konce života asi fakt nedám.
@Kačus82 píše:
@P4ja to se jako fakt mysli vazne?jakoze uzivatelky maminkovskych webu jsou zpravidla verne? To by chtelo konkurencni diskuzi: „zeny s milencem, sem“ nebo odkaz na jednu z mnoha jiz zalozenych
Třeba názor na věrnost nebo cokoli.
@Anonymní píše:
tak jako vědma by jsi to měla vědět ne?
Za mě citová věrnost ano, ale ta tělesná hapruje. Občas potřebuji pořádně vyš. kat
Nic jako „citová věrnost“ neexistuje
Věrná jsem. Ze stejných důvodů jako ostatní ![]()
Jeden „šuk“ by mi nestál za porušení důvěry, hrozbu rozvratu rodiny a ublížení partnerovi.
Možností nevěry má podle mě každá ženská, která není vyloženě hnusná, na každém prstě deset. A ta, která vyloženě hnusná je, jen pět. ![]()
Já věrný jsem. Považuju to za slušnost a za úctu k člověku s kterým žiju.
Pokud bych chtěl zahýbat, tak prostě manželce oznámím že je konec a jdu za jinou. Ale dělat to někomu za zády, to je podvod nejhoršího kalibru.
A nejhorší jsou ty pisatelky co se ptají jak urovnat manžělství a přitom šukaj jinde. Proplesknout a vykopnout na ulici.
Nevěra by měla být postavena v zákoně na úroveň vydědění. Ten co podváděl by neměl žádný nárok na společný majetek.
@Kačus82 píše:
@P4ja to se jako fakt mysli vazne?jakoze uzivatelky maminkovskych webu jsou zpravidla verne? To by chtelo konkurencni diskuzi: „zeny s milencem, sem“ nebo odkaz na jednu z mnoha jiz zalozenych
To smrdi loukou plnych kytek a kdo se v tom ma pak vyznat ![]()
@Bábrdl píše:proc by neexistovalo ?
Nic jako „citová věrnost“ neexistuje
@cocomoon píše:
Pokud bych chtěl zahýbat, tak prostě manželce oznámím že je konec a jdu za jinou. Ale dělat to někomu za zády, to je podvod nejhoršího kalibru.A nejhorší jsou ty pisatelky co se ptají jak urovnat manžělství a přitom šukaj jinde. Proplesknout a vykopnout na ulici.
Nevěra by měla být postavena v zákoně na úroveň vydědění. Ten co podváděl by neměl žádný nárok na společný majetek.
@cocomoon píše:
Pokud bych chtěl zahýbat, tak prostě manželce oznámím že je konec a jdu za jinou. Ale dělat to někomu za zády, to je podvod nejhoršího kalibru.A nejhorší jsou ty pisatelky co se ptají jak urovnat manžělství a přitom šukaj jinde. Proplesknout a vykopnout na ulici.
Drsné ![]()
Co když ti manželka po svatební noci řekne, že to bylo naposled. Co uděláš? Doživotní celibát?
@cocomoon píše:Nevěra by měla být postavena v zákoně na úroveň vydědění. Ten co podváděl by neměl žádný nárok na společný majetek.
Jen pro info, ve většině států USA má nevěra (v ang. adultery) zásadní vliv na určování podílů při vypořádání společného jmění manželů.
Bohužel tomu tak u nás neni, takže budu muset té mé čubce ještě vyplacát podíl z SJM do kterého za 20 let manželství nevložila témeř ani korunu.
Za, mě ano, byl jsem věrný 21let. Pakliže si svého partnera opravdu vážím, nemohu mu přeci být nevěrný.
Nekažte prosím to téma. Nechme to pozitivní. Nevěry řešte jinde. Klidně to takto uzavřeme, ale nekažme to.
Je-li to definováno „zásunem“ (nějáké polibky byly, ale neposunuli jsme to dál, ani jsem nic dalšího nehledal a možnosti nerozvíjel), tak ano, za 7.5r manželství a předchozích 8 let chození jsem byl věrný, ale poslední dobou jsem si řekl, že s tím po nějáké době končím (malé děti) z důvodu nerespektu ve vztahu a sexuálnímu neuspokojení (strádání). Nebýt dětí, tak to řeším odchodem hned…
@Anonymní píše:
Je-li to definováno „zásunem“ (nějáké polibky byly, ale neposunuli jsme to dál, ani jsem nic dalšího nehledal a možnosti nerozvíjel), tak ano, za 7.5r manželství a předchozích 8 let chození jsem byl věrný, ale poslední dobou jsem si řekl, že s tím po nějáké době končím (malé děti) z důvodu nerespektu ve vztahu a sexuálnímu neuspokojení (strádání). Nebýt dětí, tak to řeším odchodem hned…
No jo zensky nas umi ojebati, akorat ne tak jak myslime my.
Navazou chlapa do plno zavazku, manzelstvi, decka, majetek a pak uz neresi, uz maj sve jisty. ![]()
Ano, již 22 let. Za manželku mluvit nemůžu, ale myslím, že je na tom stejně jako já
nemám důvod jí nevěřit… ![]()
@P4ja to se jako fakt mysli vazne?
jakoze uzivatelky maminkovskych webu jsou zpravidla verne? To by chtelo konkurencni diskuzi: „zeny s milencem, sem“ nebo odkaz na jednu z mnoha jiz zalozenych