Budu bydlet poprvé sama

Anonymní
4.9.19 21:51

Budu bydlet poprvé sama

Rozešla jsem se s přítelem. Je mi 36 let. Nemám děti. Za pár dní se budu stěhovat. Byli jsme spolu deset let. Nikdy jsem sama nebydlela a tak pomalu ale jistě mě zachvacuje panika. Potřebuji asi trochu povzbudit. Nevím. Přijde mi to šílené a nedovedu si představit, že jsem sama v tom bytě atd.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
371
4.9.19 21:52

Nechces jit bydlet ke me?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 21:52

Pes nebo spolubydleni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 21:54
@Barfiy píše:
Nechces jit bydlet ke me?

To jsi hodná! Mám svůj byt a práci tady a začala jsem chodit do školy.

• Citovat
  • Upravit
4615

Tak to si upřímně vůbec nedokážu představit na víc ve tvém věku 8o koupila bych si asi nějaké zvířátko nebo hledala spolubydlící…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785

To zvládneš. Je to nakonec docela fajn. Do začátku je dobrý domluvit si na večer někoho - rodiče, sourozence, kamarádky, milence :D celkem kohokoliv, večery jsou ze začátku někdy blbý. Ale pak je to úžasná volnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
4.9.19 21:55

Měsíc truchlení a pak začne řádná jízda - noví lidé, nové zážitky..jen se toho nebát a jít tomu naproti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 21:55
@Ennny píše:
Tak to si upřímně vůbec nedokážu představit na víc ve tvém věku 8o koupila bych si asi nějaké zvířátko nebo hledala spolubydlící…
Že ne! No já si myslím. :D Musím to zvířátko, jinak se doma zblázním. Vím to.
  • Citovat
  • Upravit
5040
4.9.19 21:56

Poprvé sama? Nejvyšší čas. Naučit se být sama se sebou je předpoklad zdravého budoucího vztahu. Směle do toho. Škoda, že sis to neodbyla “zamlada”, ale nikdy není pozdě. Hurá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 21:57
@Freeandwild píše:
To zvládneš. Je to nakonec docela fajn. Do začátku je dobrý domluvit si na večer někoho - rodiče, sourozence, kamarádky, milence :D celkem kohokoliv, večery jsou ze začátku někdy blbý. Ale pak je to úžasná volnost :)

Děkuji Ti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.9.19 21:59
@Čičorečka píše:
Poprvé sama? Nejvyšší čas. Naučit se být sama se sebou je předpoklad zdravého budoucího vztahu. Směle do toho. Škoda, že sis to neodbyla “zamlada”, ale nikdy není pozdě. Hurá!

No žila jsem pár měsíců sama, ale to jsme už chodila s bývalým, takže jsem buď byla u mě nebo u něj. Říkáš hurá? Zatím se rozbrečím i v obchodě, když si to u uvědomím. :D

• Citovat
  • Upravit
371
4.9.19 22:03
@Anonymní píše:
To jsi hodná! Mám svůj byt a práci tady a začala jsem chodit do školy.

Tak to budes asi ucitelka, v tomto veku? Nebyla to pricina rozchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 22:03

Vyuzijte toho. Ten klid a pohoda. Nikdo vas do niceho nenuti, neomezuje vas, zadne kompromisy. Berte to jako start neceho noveho, kdy pokud budete chtit, se muzete poohlizet po novem partnerovi. Zviratko je fajn, ale pokud chybi blizky clovek nahradou neni. Hlavne zadna panika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
4.9.19 22:05

Všechno zle je pro něco dobré, ty si užijes trochu volnosti, budeš si moct dělat co chceš jak chceš a kdy chceš a během toho klovnes nějakého super chlapa založíte rodinku a máš o zábavu postaráno do konce života ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 22:05
@Barfiy píše:
Tak to budes asi ucitelka, v tomto veku? Nebyla to pricina rozchodu?

Nejsem učitelka. Já jsem iniciovala rozchod, protože se chovám nemorálně. Nejsem dobrý člověk.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky