Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barfiy píše:
Nechces jit bydlet ke me?
To jsi hodná! Mám svůj byt a práci tady a začala jsem chodit do školy.
Tak to si upřímně vůbec nedokážu představit na víc ve tvém věku
koupila bych si asi nějaké zvířátko nebo hledala spolubydlící…
To zvládneš. Je to nakonec docela fajn. Do začátku je dobrý domluvit si na večer někoho - rodiče, sourozence, kamarádky, milence
celkem kohokoliv, večery jsou ze začátku někdy blbý. Ale pak je to úžasná volnost ![]()
Měsíc truchlení a pak začne řádná jízda - noví lidé, nové zážitky..jen se toho nebát a jít tomu naproti ![]()
@Ennny píše:Že ne! No já si myslím.
Tak to si upřímně vůbec nedokážu představit na víc ve tvém věkukoupila bych si asi nějaké zvířátko nebo hledala spolubydlící…
Poprvé sama? Nejvyšší čas. Naučit se být sama se sebou je předpoklad zdravého budoucího vztahu. Směle do toho. Škoda, že sis to neodbyla “zamlada”, ale nikdy není pozdě. Hurá!
@Freeandwild píše:
To zvládneš. Je to nakonec docela fajn. Do začátku je dobrý domluvit si na večer někoho - rodiče, sourozence, kamarádky, milencecelkem kohokoliv, večery jsou ze začátku někdy blbý. Ale pak je to úžasná volnost
Děkuji Ti.
@Čičorečka píše:
Poprvé sama? Nejvyšší čas. Naučit se být sama se sebou je předpoklad zdravého budoucího vztahu. Směle do toho. Škoda, že sis to neodbyla “zamlada”, ale nikdy není pozdě. Hurá!
No žila jsem pár měsíců sama, ale to jsme už chodila s bývalým, takže jsem buď byla u mě nebo u něj. Říkáš hurá? Zatím se rozbrečím i v obchodě, když si to u uvědomím. ![]()
@Anonymní píše:
To jsi hodná! Mám svůj byt a práci tady a začala jsem chodit do školy.
Tak to budes asi ucitelka, v tomto veku? Nebyla to pricina rozchodu?
Vyuzijte toho. Ten klid a pohoda. Nikdo vas do niceho nenuti, neomezuje vas, zadne kompromisy. Berte to jako start neceho noveho, kdy pokud budete chtit, se muzete poohlizet po novem partnerovi. Zviratko je fajn, ale pokud chybi blizky clovek nahradou neni. Hlavne zadna panika.
Všechno zle je pro něco dobré, ty si užijes trochu volnosti, budeš si moct dělat co chceš jak chceš a kdy chceš a během toho klovnes nějakého super chlapa založíte rodinku a máš o zábavu postaráno do konce života ![]()
@Barfiy píše:
Tak to budes asi ucitelka, v tomto veku? Nebyla to pricina rozchodu?
Nejsem učitelka. Já jsem iniciovala rozchod, protože se chovám nemorálně. Nejsem dobrý člověk.
Rozešla jsem se s přítelem. Je mi 36 let. Nemám děti. Za pár dní se budu stěhovat. Byli jsme spolu deset let. Nikdy jsem sama nebydlela a tak pomalu ale jistě mě zachvacuje panika. Potřebuji asi trochu povzbudit. Nevím. Přijde mi to šílené a nedovedu si představit, že jsem sama v tom bytě atd.