Budu bydlet poprvé sama

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.9.19 18:43
@Chytrak píše:
Tak stara jsi uz dost, abys to zvladla. Mas nejvyssi cas, zacit se spolehat sama na sebe.

To jsi napsal hezky. Na druhou stranu jsou věci, na které jsem levá. Nejsem technický typ. Štve mě, že si plno věcí neumím udělat sama. Navrtat hřebík, spravit odtok v kuchyni atd. A milion dalších věcí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 18:44
@pohledzdruhestrany píše:
Chápu správně, že máš ráda stabilní vztah s pravidelným opícháváním od dalších samců? :mrgreen:

Mam to ohledně sexu dost složité. Nechci to tady rozpitvávat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 18:50
@Azeretereza píše:
Bydlím sama asi tři roky, mám psa. A je to super. Zvykneš si. Zezacatku je to těžký, kór když jsi zvyklá někoho u sebe mít - já to tak mám dodnes, když jsem s přítelem pár dní, nebo jsem pár dní u rodičů - pak se vrátit do toho prazdyho bytu je na hlavu, ale trvá to tak den, než se hodim do klidu. Pro mě naopak bude těžký se s nekym sžít. Je super dělat si věci tak jak chceš ty, dělat si úplně co chceš ty, na nikoho nemusíš brát ohled, klidně si můžu ráno pustit písničky v koupelně, fenovat si vlasy, a tak.Prvních pár měsíců bude těžších, najdi si aktivity, ať jsi co nejmíň doma. A když už budeš, udělej si to hezký, relaxuj.

Děkuji Ti moc. Bydlela jsem s obrovským parťákem, na kterého byl jedinečný spoleh. Jen to píšu a brečím. Jsem věřící, takže se budu modlit, ať je to nejhorší za mnou.
Jde o to, že já jsem zvyklá dělat trávit čas sama. Jezdím na hory sama, jsem introvert.
Mám bratra malého, tak do divadla, že bych s ním chodila například.

• Citovat
  • Upravit
7188
5.9.19 19:54
@Anonymní píše:
Děkuji Ti moc. Bydlela jsem s obrovským parťákem, na kterého byl jedinečný spoleh. Jen to píšu a brečím. Jsem věřící, takže se budu modlit, ať je to nejhorší za mnou.
Jde o to, že já jsem zvyklá dělat trávit čas sama. Jezdím na hory sama, jsem introvert.
Mám bratra malého, tak do divadla, že bych s ním chodila například.

Nebreč a hlavu vzhůru, časem na tom najdeš pozitiva. Nebude to hned, ale věř tomu, že až si zvykneš, tak si to budeš užívat. Ten klid, ticho, pořádek. Můžeš si udělat všechno podle sebe. Není to super? Vařit budeš co máš ráda, nebo nebudeš vařit vůbec, když se ti nebude chtít. Budeš se koukat na filmy jaký chceš ty, chodit ven kdykoli se ti zachce a s kýmkoli se ti zachce, aniž bys musela cokoli vysvětlovat. Kdykoli za tebou může někdo přijít na návštěvu.

K tomu, že nejsi technickej typ - já docela jo, nějaký věci zvládnu, ale třeba žárovku na stropě si prostě nevyměnim, protože tam nedosáhnu. Nenavrtam si poličku, protože neumím s vrtačkou a do panelu se to dělá blbě. Tak jsem si nakoupila hromadu twenty háčků a aspoň jsem si přidělala rámečky. S kamarádkou jsme otapetovaly kuchyňskou linku. Oskrabala jsem zeď. Určitě máš kolem sebe nějakýho chlapa, kterej ti s tímhle pomůže. V nouzi nejvyšší existujou hodinoví manželé, kteří ti pomůžou, a navíc to nejsou věci, který bys řešila každej týden. Neboj, zvládneš to i bez chlapa :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 20:11
@Azeretereza píše:
Nebreč a hlavu vzhůru, časem na tom najdeš pozitiva. Nebude to hned, ale věř tomu, že až si zvykneš, tak si to budeš užívat. Ten klid, ticho, pořádek. Můžeš si udělat všechno podle sebe. Není to super? Vařit budeš co máš ráda, nebo nebudeš vařit vůbec, když se ti nebude chtít. Budeš se koukat na filmy jaký chceš ty, chodit ven kdykoli se ti zachce a s kýmkoli se ti zachce, aniž bys musela cokoli vysvětlovat. Kdykoli za tebou může někdo přijít na návštěvu.

K tomu, že nejsi technickej typ - já docela jo, nějaký věci zvládnu, ale třeba žárovku na stropě si prostě nevyměnim, protože tam nedosáhnu. Nenavrtam si poličku, protože neumím s vrtačkou a do panelu se to dělá blbě. Tak jsem si nakoupila hromadu twenty háčků a aspoň jsem si přidělala rámečky. S kamarádkou jsme otapetovaly kuchyňskou linku. Oskrabala jsem zeď. Určitě máš kolem sebe nějakýho chlapa, kterej ti s tímhle pomůže. V nouzi nejvyšší existujou hodinoví manželé, kteří ti pomůžou, a navíc to nejsou věci, který bys řešila každej týden. Neboj, zvládneš to i bez chlapa :kytka:
Mám kamaráda, pomohl by mi. Máš pravdu. Vždy se to dá nějak udělat. Možná se stanu silnějším člověkem, viď? Možná to potřebuji.
Jsem ráda, že jste mě vyslechli. Pomohlo mi to se dostat trochu na zem.
Napsali jste mi povzbudivé slova a musím se trochu hecnout. Nejsem žádná bačkora.

• Citovat
  • Upravit
7188
5.9.19 21:59
@Anonymní píše:
Mám kamaráda, pomohl by mi. Máš pravdu. Vždy se to dá nějak udělat. Možná se stanu silnějším člověkem, viď? Možná to potřebuji.
Jsem ráda, že jste mě vyslechli. Pomohlo mi to se dostat trochu na zem.
Napsali jste mi povzbudivé slova a musím se trochu hecnout. Nejsem žádná bačkora.

Určitě to zvládneš, teď ti to možná přijde jako strašná věc, ale není to tak. Každej by si to měl zkusit. Budeš odkázaná sama na sebe, ale bonus tkví v tom, že se naučíš být sama. Mě to hodně dalo v tom smyslu, že jsem pochopila, že nenajdeš štěstí v jiným člověku, ale musíš ho najít sama v sobě. Hodně jsem se osamostatnila, získala jsem důvěru sama v sebe. Naučila jsem se přemýšlet trochu jinak o vztazích, co je pro mě prioritní, co chci a co nechci. Že radši budu sama v prázdným bytě, než abych byla s někým, jen abych nebyla sama. To všechno je přidaná hodnota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
6.9.19 09:57
@Čičorečka píše:
Poprvé sama? Nejvyšší čas. Naučit se být sama se sebou je předpoklad zdravého budoucího vztahu. Směle do toho. Škoda, že sis to neodbyla “zamlada”, ale nikdy není pozdě. Hurá!

Ve 36 je pozdě. Tohle měla dělat ve 20, 25…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
6.9.19 12:06

@TrueIsFalse tak jsme si hezky kopli že a zakladatelce to pomůže jak?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 16:29
@AlcaBa píše:
@TrueIsFalse tak jsme si hezky kopli že a zakladatelce to pomůže jak?? :roll:

Nijak. :D

• Citovat
  • Upravit
24
8.9.19 12:45
@Anonymní píše:
Rozešla jsem se s přítelem. Je mi 36 let. Nemám děti. Za pár dní se budu stěhovat. Byli jsme spolu deset let. Nikdy jsem sama nebydlela a tak pomalu ale jistě mě zachvacuje panika. Potřebuji asi trochu povzbudit. Nevím. Přijde mi to šílené a nedovedu si představit, že jsem sama v tom bytě atd.

Odkud jsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria