SMS rozchod

27766
4.9.19 18:56

Tak pokud přítelkyni po deseti letech považuješ za kamarádku tak asi bude fakt chyba u tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105
4.9.19 19:00

Byli jsme před tím 9 let kamarádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.19 19:01

@ka2ka Proto mě to extremě sere. Takže z ničeho nic jsem ztratil přítelkyni i kamarádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
4.9.19 19:02
@ka2ka píše:
Tak pokud přítelkyni po deseti letech považuješ za kamarádku tak asi bude fakt chyba u tebe

Tak znají se 10 let, to ještě neznamená, že jsou partneři 10 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.9.19 19:08

To je mi líto. Z její strany je to srabarna, takhle se rozchází pubertaci. Možná buď rád, že ses jí zbavil. Osobně bych možná informovala vaše společné kamarády, věcně, bez urážek. Aby se nestalo, že pak ona o tobě a rozchodu začne šířit něco nepravdivého, když tě takto utla bez vysvětlení.

• Citovat
  • Upravit
27766
4.9.19 19:14
@opulus píše:
Tak znají se 10 let, to ještě neznamená, že jsou partneři 10 let.

z původního příspěvku jsem to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.19 19:23

@Lalelale Kamarádi o tom vědí. Drží při mě. Ted se vrátí z dovolený. Mě osobně neštve ten rozchod, ale ta zrada že mě jen tak vymazala a nemohl jsem se k tomu vyjádřit. Upřímě nevím co se stane až jí uvidím. Ale musím jí vidět. Jinak mě to bude užírat za živa že jsem jí neřekl to svoje. Vídat jí budu furt bydlí ve stejný vesnici.Ale nevím jak se zachovat až se to stane.Jsem fakt z toho zoufálý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
4.9.19 19:26

@Smutek11 byls pritel s vyhodami, co platil.. pokud jsi s zenskou kamarad, tak tos ji jako tajne balil a ji neco nevyslo a ona te jen vyuzila, naivko :-)

Samozrejme se mohu i plest, ale na zaklade uvedene jednostranne vypovedi, popisu udalosti a emoci, nemohu jinak.

Sam musis nejlepe vedet, zda mam ci mohu mit pravdu.

Příspěvek upraven 04.09.19 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
4.9.19 19:27

Na jednu stranu je to bezcitné z její strany. Ale na druhou stranu, k čemu ty se chceš vyjadřovat. Nebyla spokojená, šťastná, tak i když k tomu řekneš svůj názor, tak její pocity se asi těžko změní. Chápu, že po nějaké komunikaci z její strany by se ti to třeba lépe přijímalo, ale řekla bych, že se s tím prostě budeš muset nějak smířit sám a na ní se opravdu vykašlat. Nemá cenu se rozčilovat, ji je to v tuto chvíli asi dost jedno, tak nač si ničit nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.19 19:28

Stalo se mi to „stejné“. Ze dne na den mě odstřihla adoptivní maminka, už je to pět let, ale bolí to pořád stejně :,( :,(.

• Citovat
  • Upravit
37145
4.9.19 19:28

Až ji uvidíš dělej že ji nevidíš :nevim: ona si tě zablokovala, tak dělej že je vzduch… Je to hnusný rozchod, aspoň vidíš za cos ji stal a můžeš být rád, že ses jí zbavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
796
4.9.19 19:29

Nikoho nechci urazit nějakým výkřikem do tmy, ale poslední dobou se tu s nováčky zakládající témata fakt roztrhl pytel. Předpokládám, že 80 procent jsou trollové. Není to vtipný, není to zajímavý, jen to je otravny a spoustu lidi to přestává bavit. Admini by si to měli osefovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
4.9.19 19:33

@Smutek11 to je ta cos pred mesicem psal ze ma schizu, je v lecebnenebo u rodicu a ma 140 kg? Tak to bud rad ze ses ji zbavil ne? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.9.19 19:34
@Smutek11 píše:
@Lalelale Kamarádi o tom vědí. Drží při mě. Ted se vrátí z dovolený. Mě osobně neštve ten rozchod, ale ta zrada že mě jen tak vymazala a nemohl jsem se k tomu vyjádřit. Upřímě nevím co se stane až jí uvidím. Ale musím jí vidět. Jinak mě to bude užírat za živa že jsem jí neřekl to svoje. Vídat jí budu furt bydlí ve stejný vesnici.Ale nevím jak se zachovat až se to stane.Jsem fakt z toho zoufálý.

První varianta je, že sis blbě vybral. Druhá, že tě dobře odhadla, že budeš takhle zhrzeného, tvoje reakce tomu trochu nasvědčují.

Co bys chtěl víc vědět a k čemu se vyjadřovat. Věc je jasná a definitivní. Nevodí tě za nos, je férová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
4.9.19 19:35

@Kriss Tina presne tak, hlavne ji nedat najevo, ze ti na ni zalezi a ona sama prileze a pak ji muzes kopnout do zadele. No jestli je nemocna anebo nesvepravna, tezko radit. Tu SMS mohl poslat kdokoliv, no s nemocnym clovekem konfrontovat muze byt problem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí