SMS rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21111
4.9.19 19:37
@Barfiy píše:
@Smutek11 to je ta cos pred mesicem psal ze ma schizu, je v lecebnenebo u rodicu a ma 140 kg? Tak to bud rad ze ses ji zbavil ne? :mavam:

Fakt? Tak to vyhrál jackpot, že nebude za hajzla on, a ještě si stěžuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11923
4.9.19 19:37
@Smutek11 píše:
@Lalelale Kamarádi o tom vědí. Drží při mě. Ted se vrátí z dovolený. Mě osobně neštve ten rozchod, ale ta zrada že mě jen tak vymazala a nemohl jsem se k tomu vyjádřit. Upřímě nevím co se stane až jí uvidím. Ale musím jí vidět. Jinak mě to bude užírat za živa že jsem jí neřekl to svoje. Vídat jí budu furt bydlí ve stejný vesnici.Ale nevím jak se zachovat až se to stane.Jsem fakt z toho zoufálý.

možná proto ti to řekla takhle. Co bys jí chtěl říct? Říct jí k tomu svoje? Výčitky? Možná proto zvolila tenhle dětinský způsob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.9.19 19:41
@Smutek11 píše:
@Lalelale Kamarádi o tom vědí. Drží při mě. Ted se vrátí z dovolený. Mě osobně neštve ten rozchod, ale ta zrada že mě jen tak vymazala a nemohl jsem se k tomu vyjádřit. Upřímě nevím co se stane až jí uvidím. Ale musím jí vidět. Jinak mě to bude užírat za živa že jsem jí neřekl to svoje. Vídat jí budu furt bydlí ve stejný vesnici.Ale nevím jak se zachovat až se to stane.Jsem fakt z toho zoufálý.

To si jenom myslíš, že exploduješ, když jí neřekneš svý, člověk je naštvaný, zklamaný, emoce s tebou cloumají. Ale věř mi, je lepší to nechat být. Tohle udělá jenom bezcharakterní člověk a takovému můžeš říkat co chceš a k ničemu to nebude, akorát budeš zklamaný ještě víc. Až jí potkáš, tak ji s úsměvem pozdrav a jdi dál, za víc ti nestojí. Hlavně neklesej na její úroveň, mě když takhle někdo zklamal, tak jsem razila heslo „s elegancí a úsměvem“ a když všechno pominulo, byla jsem šťastná, že jsem si svoje tehdejší úvahy nechala pro sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40522
4.9.19 19:42

@Smutek11

Nech ji jít…

A brals ji jako partnerku anebo spíš jako kamarádku?

Když jsi v únoru hledal přítelkyni, tak zase spolu tak dlouho jako „nekamarádi“ nejste… :nevim:
 https://www.emimino.cz/…ciny-343614/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.19 19:46

@Barfiy Předtím jsme byli kamarádi a zbalila mě ona.
@Gituš Já z rozchodem problém nemám. Kdyby to uděla před rokem kdy sem z ní nechodil tak by to byl stejný problém. Jen jsem se chtěl vypsat omlouvám se všem, kterým je to otravný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.19 20:06

Víte co já jsem naivní idiot. Udělal jsem stejnou chybu třikrát. Vždycky jsem ji vzal zpátky. Čím víc jsem na ní byl hodnej tím víc byla na mě hnusná. Mám co jsem si zasloužil. Prosím smažte tuhle diskuzi i tenhle profil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
4.9.19 20:13

@Smutek11 o smazání diskuze a profilu musis napsat adminum :D a jinak to ber pozitivně, máš cennou životní lekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44228
4.9.19 20:18
@Uiii píše:
Nikoho nechci urazit nějakým výkřikem do tmy, ale poslední dobou se tu s nováčky zakládající témata fakt roztrhl pytel. Předpokládám, že 80 procent jsou trollové. Není to vtipný, není to zajímavý, jen to je otravny a spoustu lidi to přestává bavit. Admini by si to měli osefovat. :roll:

Jak toto mají admini osefovat? Oni nemají detektivní kancelář. Nemají ani vestecke schopnosti, aby posoudili, který pribeh je pravda a který ne. Mohou možná odhalit osobu, která má více nicku a opakovaně troli, i když s rozvojem technologii jako je wifi, sdílená data atd. je to čím dál složitější. Ale rozhodně nemohou u každé diskuze posoudit, jestli je pravda.

Myslím si to co Ty. I když i toto se v životě stává. Ale s tím rizikem sem píšu. Každý sem píše s rizikem, že možná krmí trolly. S dnešním rozvojem chytrých telefonů si zde může psát kdokoliv cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.9.19 20:28

@Kriss Tina Máš pravdu. Tahle zkušenost mě změní. Snad k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40522
4.9.19 20:31
@Uiii píše:
Nikoho nechci urazit nějakým výkřikem do tmy, ale poslední dobou se tu s nováčky zakládající témata fakt roztrhl pytel. Předpokládám, že 80 procent jsou trollové. Není to vtipný, není to zajímavý, jen to je otravny a spoustu lidi to přestává bavit. Admini by si to měli osefovat. :roll:

A proč sem lezeš, když je to otravné a nebaví Tě to? ;)

Vždyt Tě nikdo nenutí, nebo to máš snad za povinnost?

A Smutek 11 není žádný Troll, tak se hod do klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40522
4.9.19 20:33
@Smutek11 píše:
Víte co já jsem naivní idiot. Udělal jsem stejnou chybu třikrát. Vždycky jsem ji vzal zpátky. Čím víc jsem na ní byl hodnej tím víc byla na mě hnusná. Mám co jsem si zasloužil. Prosím smažte tuhle diskuzi i tenhle profil.

Opravdu myslím, že to, že ta slečna se s Tebou rozešla, je to nejlepší, co Tě mohlo potkat…
A bylo by dobré se s ní nedávat zase dohromady, až Tě bude kontaktovat, jako že bude…

Moc přeji nějakou hodnou, s kterou Ti bude dobře… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
4.9.19 20:36
@Uiii píše:
no tak jako to nevyhrajes. Kdyby psal jak anonym tak to zase bude “jezisi, dalsi anonym, na co anonym?”
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122827
4.9.19 20:38

Je to čarodějnice. Snad se ti podaří najít lepší. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
4.9.19 20:49
@Smutek11 píše:
Zdravím zajímá mě jak byste se zachovali. Jednoho krásného dne mi přišla sms od přítelkyně.ˇNejsem s tebou štastná zablokovala jsem si telefon a facebook sbohem. Kdyby to byla známost co znám pár měsíců. Ale tohle mi udělala kamarádka, kterou znám 10 let a máme společné kamarády. Přitom nikdy nic nenaznačovala a jen říkala jak mě má ráda. Já už jí zpátky nechci, ale cejtím se jak lejno nic jsem tomu nemohl říct několik měsícu jsem za ní vsechno platil a i o její dcerku se zajímal. A ona tohle udělá kamarádovi. Kdyby to řekla že semnou neni štastná nebo aspon za telefonovala. Tak by sem nic nestalo a byli bysme zase jen kamoši. Ale takhle kde jsem k tomu nemohl nic říct mě odkopne a odjede si na dovolenou. Momentálně jsem v takovým stavu že kdybych jí potkal tak jí buď zabiju nebo aspon plivnu do xichtu. A jelikož máme stejné kamarády tak se to brzy stane že ji potkám. Omlouvám se za gramatiku jsem pekelně nasranej.

Jestli jí chceš opravdu rozsekat, tak jí ignoruj. Nemluv s ní, nevyčítej, nevyptávej se, ale ignoruj. Ona se třeba bude snažit Tě časem zkontaktovat, ale ignoruj jí. Bude to těžký, ale totální ignorací jí dáš nejhorší ránu.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
4.9.19 21:24
@Smutek11 píše:
@Kriss Tina Máš pravdu. Tahle zkušenost mě změní. Snad k lepšímu.

Vim, ze tomu asi ted neuveris, ale zpracovani kazde krivdy cloveka velmi posune. Krivda je to, ze ti nekdo jednostranne ublizil a ty nemas narok na kompenzaci. Verim, ze jednoho dne (a muze to byt i za celkem dlouho) nekomu s nadhledem reknes: no jo, to se stává, kasli na to, kdyz se budes uzirat, ublizis jenom sam sobe. Vim, o cem mluvim, sam jsem to prozil.

Kazdopadne se ona zachovala fakt hnusne a zaslouzila by si proklit do horoucich pekel. Zkus to pomalicku rozdejchavat. A jestli je to ta blazniva, jak tu nekdo odkazoval na predchozi diskuze, a dala te do obehu, tak zaplatpambu a doufam, ze se neozve :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky