Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Černá vdova píše:
Jestli jí chceš opravdu rozsekat, tak jí ignoruj. Nemluv s ní, nevyčítej, nevyptávej se, ale ignoruj. Ona se třeba bude snažit Tě časem zkontaktovat, ale ignoruj jí. Bude to těžký, ale totální ignorací jí dáš nejhorší ránu.
Presne tak, zapracuj na sobe abys dokazal se nenechat od ni ukecat. Na druhou stranu, kdyz vis ze je nemocna, tak jsi mel a mohl vedet, co muzes a mas cekat, takze si muzes leda tak nafackovat a ona za tosve jednani ovlivnene mozkovou nemoci schiz. nemuze…
@Smutek11 Jestli ji milujes, nebudes litovat sebe a ji nechas jit. Ze to bude bolet? Jo, to bude.
@Kačus82 jen hlupak a vul resi krivdy a nenavisti, nici jen sam sebe. Nema to cenu to resit, jen se poucit na vlastni chybe a cim drive to dotycny postizeny pochopi, tim mene ztrati. Chytrejsi lidi se pouci z chyb jinych a hloupejsi se nepouci nikdy a chyby opakuji az do konce (smrti).
čus
@Barfiy píše:
@Kačus82 jen hlupak a vul resi krivdy a nenavisti, nici jen sam sebe. Nema to cenu to resit, jen se poucit na vlastni chybe a cim drive to dotycny postizeny pochopi, tim mene ztrati. Chytrejsi lidi se pouci z chyb jinych a hloupejsi se nepouci nikdy a chyby opakuji az do konce (smrti).čus
Ano, dekuji, takto jsem to myslela ![]()
@free333 No to jsem ale ošklivá, co? Ze jsem si dovolila napsat to, co některé uživatelky píšou neustále, jakmile se otevře nová diskuze.
Díky ze jste mi poradila. ![]()
@Uiii píše:
@free333 No to jsem ale ošklivá, co? Ze jsem si dovolila napsat to, co některé uživatelky píšou neustále, jakmile se otevře nová diskuze.
Díky ze jste mi poradila.
Ošklivá si nemyslím, aspoň ten obrázek je roztomilý, ale spíš jde o to, že je nesmysl psát o někom, kdo tu má jiné diskuse a jednu i s fotkou, že je Troll… ![]()
A ostatní uživatelky bych tu neřešila, každý tu je sám za sebe… ![]()
@Barfiy píše:
@Smutek11 to je ta cos pred mesicem psal ze ma schizu, je v lecebnenebo u rodicu a ma 140 kg? Tak to bud rad ze ses ji zbavil ne?
WTF, Smutku jsi magor??
S cim si to jako zacinas vubec, bud rad ze ses ji zbavil a ani se nemusis citit spatne. Idealni. ![]()
@Jaholos No citum neporučíš. Mě se ještě k tomu holky co mají víc jak 100 kg líbí. Ale u týhle už po 4 ty stejnou chybu neudělám.
@Jaholos píše:
WTF, Smutku jsi magor??S cim si to jako zacinas vubec, bud rad ze ses ji zbavil a ani se nemusis citit spatne. Idealni.
Viď? Měl by spíš jásat, ne z toho mít hlavu v smutku ![]()
Já vím že si myslíte že jsem magor.(asi jsem😀)Že jsem opakovaně chodil že schizofrenickou.Ale znal jsem ji před nemocí a to byla úžasná ženská. Bohuzel každou další hospitalizací. Ta ženská mizela. A naposled už to byl úplně někdo jiný. Z lásky zbyla spíš potřeba ji pomáhat. Ale jak je vidět o to už nestála. Ted si už i díky vám uvedomuju že to nemelo budoucnost.Uz je mi jen líto jejího dítěte. Že se mu bude matka měnit pred očima😥.
@Smutek11 píše:
Já vím že si myslíte že jsem magor.(asi jsem😀)Že jsem opakovaně chodil že schizofrenickou.Ale znal jsem ji před nemocí a to byla úžasná ženská. Bohuzel každou další hospitalizací. Ta ženská mizela. A naposled už to byl úplně někdo jiný. Z lásky zbyla spíš potřeba ji pomáhat. Ale jak je vidět o to už nestála. Ted si už i díky vám uvedomuju že to nemelo budoucnost.Uz je mi jen líto jejího dítěte. Že se mu bude matka měnit pred očima😥.
Kolik je dítěti? Neboj, kdyby bylo nejhůř, rodina určitě pomůže. ![]()
@Smutek11 píše:
Ty ale za to neodpovidas, Smutku. Nepripoutavej se pod nejakyma zaminkama. Mas hrozne stesti, ze te nechce, protoze jsi magor-masochista a rad by ses nechal znicit ![]()
Vim, ze tomu asi ted neuveris, ale zpracovani kazde krivdy cloveka velmi posune. Krivda je to, ze ti nekdo jednostranne ublizil a ty nemas narok na kompenzaci. Verim, ze jednoho dne (a muze to byt i za celkem dlouho) nekomu s nadhledem reknes: no jo, to se stává, kasli na to, kdyz se budes uzirat, ublizis jenom sam sobe. Vim, o cem mluvim, sam jsem to prozil.
Kazdopadne se ona zachovala fakt hnusne a zaslouzila by si proklit do horoucich pekel. Zkus to pomalicku rozdejchavat. A jestli je to ta blazniva, jak tu nekdo odkazoval na predchozi diskuze, a dala te do obehu, tak zaplatpambu a doufam, ze se neozve