Věrnost v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
19.9.19 15:04
  • Citovat
  • Upravit
59417
19.9.19 15:12

Pro mne je věrnost na prvním místě ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Jan
19.9.19 16:18
@divine woman píše:
@jimjamjom123 Jestli jenom toká, tak je to ještě dobrý.

U nás to bylo jenom tokání. Naštěstí hodila zpátečku, když jsem to zjistil. Ví že kdyby to skončilo tak jak si frajer sliboval, byl by to pro nás konec manželství. Beze srandy. :? Ono když jeden lichotí a má sladké řeči tak tomu druhému to dělá dobře a nemusím si nalhávat že mě by to nedělalo dobře. Ale je to riziko. Nevěra vždycky začíná flirtem.

• Citovat
  • Upravit
20.9.19 11:08

Snad jenom toká… Dušovala se, že nic jiného než psaní přes messenger nebylo, prý ji jen lichotil zájem… A jak už to bývá, tak další větou jsem byl označen za minimálně polovičního viníka… Horší ale je, že to ve mně spustilo žárlivost, na jeji minulost, bývalé a vlastně vše… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
20.9.19 11:26

Tak ono ciste z vedeckeho hlediska neni clovek tvor monogamni. A ciste z pohledu dusevniho rozpolozeni neni dobre potlacovat chtice. Treba v zemich jako je Italie, Francie se na neveru nahlizi trochu uvolneneji. V tom duchu, ze to patri ke kazdodenimu zivotu. Vznikne hadka zacnou litat nadavky a facky, vycisti se vzduch a jde se dal. Jedna vec je ciste sexualni nevera a jina vec je budovani nove lasky s jinou osobou. V tom je sakra rozdil a je treba to oddelovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14295
20.9.19 13:19
@StaráPuška píše:
Vyblbla jsem se zamlada. Když jsem se vdala a přišly děti, nic mi nestojí za to ničit si krásnej život, kterej vedeme.

Asi to je jeden z klíčů ke spokojenému vztahu. Zkušenosti z předchozích vztahů a nevztahů. Pak člověk ví co chce, pečlivě vybírá partnera a když ho má tak si vztahu váží.

Někteří si ty zkušenosti velmi bolestivě sbírají později :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
20.9.19 13:25
@Josef_t píše:
Asi to je jeden z klíčů ke spokojenému vztahu. Zkušenosti z předchozích vztahů a nevztahů. Pak člověk ví co chce, pečlivě vybírá partnera a když ho má tak si vztahu váží.Někteří si ty zkušenosti velmi bolestivě sbírají později :-(

Neslo by to tady nekde zaramovat a vyvesit? Josef to vystihl docela presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6073
20.9.19 13:43
@Josef_t píše:
Asi to je jeden z klíčů ke spokojenému vztahu. Zkušenosti z předchozích vztahů a nevztahů. Pak člověk ví co chce, pečlivě vybírá partnera a když ho má tak si vztahu váží.Někteří si ty zkušenosti velmi bolestivě sbírají později :-(

Jo tesat do kamene, tohleto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107575
20.9.19 13:49
@Josef_t píše:

pokud ty zkusenosti ze vztahu a nevztahu toho cloveka uplne nerozbiji. To se tu muzes casto docist.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6073
20.9.19 13:54
@Venetia píše:
pokud ty zkusenosti ze vztahu a nevztahu toho cloveka uplne nerozbiji. To se tu muzes casto docist.

A proto by měl jít do dalšího vztahu až poté, co se oklepe, a ne to střídat jako ponožky. A zároveň by měl pochopit, proč to nevyšlo a chybu neopakovat. Důležité je ponaučení, protože pokud už třetí chlap v pořadí na tu ženu kašle, chlastá a bije ji, tak ona zjevně někde dělá chybu ve výběru takového týpka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.9.19 14:05

Ano, věrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
27.9.19 16:54
@Modesta píše:
A proto by měl jít do dalšího vztahu až poté, co se oklepe, a ne to střídat jako ponožky. A zároveň by měl pochopit, proč to nevyšlo a chybu neopakovat. Důležité je ponaučení, protože pokud už třetí chlap v pořadí na tu ženu kašle, chlastá a bije ji, tak ona zjevně někde dělá chybu ve výběru takového týpka.

No to je věčný problém žen..Tím, že chtějí takové ty „úspěšnější“ borečky, kteří nemají problém sbalit každou druhou (protože jsou krásní, charismatičtí apod.), tak poté se zvyšuje riziko toho, že přehlížejí takové ty důležité věci pro vztah, které se projeví až po nějaké době (poté. co opadne to divoké poblouznění)..Když některá žen dá šanci některému z těch hodných a „nudných“. tak potom sice většinou má pohodové manželství, ale stejně ji to táhne za těmi grázlíky..Prostě je to vše vymyšleno na nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.19 18:06
@Anonymní píše:
Věrnost?
Já prvních 17 let taky věrná byla :nevim:
Popravdě, neznám ve svém okolí nikoho, o kom bych nevěděla, že tu a tam zahřeší :roll: ale dokud se to nedoví manžel-ka, tak je to dokonalé manželství.
8o 8o 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
29.9.19 16:09

Věrná 8 let ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
30.9.19 00:23
@sos44 píše:
No to je věčný problém žen..Tím, že chtějí takové ty „úspěšnější“ borečky, kteří nemají problém sbalit každou druhou (protože jsou krásní, charismatičtí apod.), tak poté se zvyšuje riziko toho, že přehlížejí takové ty důležité věci pro vztah, které se projeví až po nějaké době (poté. co opadne to divoké poblouznění)..Když některá žen dá šanci některému z těch hodných a „nudných“. tak potom sice většinou má pohodové manželství, ale stejně ji to táhne za těmi grázlíky..Prostě je to vše vymyšleno na nic :-(

To není tak úplně pravda. Už jsem to tu v nějaké diskuzi psala, že já dávala přednost nudnym chlapům, co byli hodní k okolí a i ke mně. Tvrdili, že partnerku nemohou najít, protože jsou až moc hodní.. Ale pak po pár letech se tihle chlapi rozkoukali.. Ještě horší na tom je, že vetšinou tihle muži nemají za sebou žádné vztahy, takže neví co jak chodí a neváží si věcí. Teď mám chlapa, který byl na první pohled ten grazlik, ale má za sebou vztahy a zklamání a na rukou mě nosí a je rád, že se k němu chovam, jak se chovám.

Vy muzi máte pocit, že když vidíme hodného chlapa, tak ho dáme do tzv. Friendzone. Ale já už Friendzone nevěřím a nevěřím tomu, že si ženy vybírají grazliky. Jasně, některé ano. Ale ne všechny a nejspíš ani ne většina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí