Věrnost v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15499
5.9.19 18:26

11let věrná, za manžela mluvit nechci, ale předpokládám, že mi je věrný :lol: Je to naše už druhé manželství, vztah který jsme vytvořili jako třicátníci kteří vědí co chtějí, milují se a jsou vybouření. V předchozích vztazích nevěry byly, teď už mi to za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3574
5.9.19 19:34

Ano 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
5.9.19 22:45

Věrná, letos 25let. Nestálo by mi to za to a upřímně ani jsem za tu dobu nepotkala chlapa, kvůli kterému bych si sedla na zadek, nebo porušila tuhletu důvěru, kterou spolu s manželem máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
5.9.19 22:53

Jsme spolu přes 20 roků a za sebe můžu říct, že mám čisté svědomí :think: Manžel říká totéž a nemám důvod mu nevěřit! A proč? Protože ctíme vše, co jsme za ty roky společně vybudovali a ustáli, pořád se máme rádi, milujeme tu naši bandu dětí a nechceme nikoho zradit, ani sami sebe! Ztráta nejvyšších životních hodnot za nějaký úlet fakt nestojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
6.9.19 04:31
@zoidberg píše:
Drsné :mrgreen:
Co když ti manželka po svatební noci řekne, že to bylo naposled. Co uděláš? Doživotní celibát?

Podle @mrgreen by v takovém případě měl člověk o svatební noci říci. „Tak v tom případě se rozvedeme.“
Je pravda, že je to daleko čestnější, ale taky je pravda, že by těch manželství moc nezůstalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 06:01
@cocomoon píše:
Já věrný jsem. Považuju to za slušnost a za úctu k člověku s kterým žiju.
Pokud bych chtěl zahýbat, tak prostě manželce oznámím že je konec a jdu za jinou. Ale dělat to někomu za zády, to je podvod nejhoršího kalibru.

A nejhorší jsou ty pisatelky co se ptají jak urovnat manžělství a přitom šukaj jinde. Proplesknout a vykopnout na ulici.

Nevěra by měla být postavena v zákoně na úroveň vydědění. Ten co podváděl by neměl žádný nárok na společný majetek.

Souhlas.
Taky jsem byla věrná, 20 let. A i když odešel před 3/4 rokem, pořád mi nejde se s někým zaplést. Nemůžu se z toho pořád probrat a nedokážu si ani představit jiného chlapa.

• Citovat
  • Upravit
36
10.9.19 22:08

Takové vlákno tady chybělo, ale jde vidět, že vzhledem k málo příspěvkům v tomto asi osamoceném vlákně a k množství vláken, které tady řeší milence, milenky a nevěru, je těch věrných v populaci asi fakt mizivé číslo..Člověk má vyloženě divný pocit z toho, že nepodvádí, protože se z toho stal běžný standard, tak jako překračovat povolenou rychlost na našich cestách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.9.19 13:54

Jsem věrný, totéž jsem si myslel i o manželce, ale před třemi měsíci jsem jí vlezl do mobilu a zjistil, že toká s někým jiným… :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
19.9.19 14:00

@jimjamjom123 Jestli jenom toká, tak je to ještě dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
StaráPuška
19.9.19 14:02

Vyblbla jsem se zamlada. Když jsem se vdala a přišly děti, nic mi nestojí za to ničit si krásnej život, kterej vedeme.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.9.19 14:32

Věrnost je nejsnadnější věc na světě. Neodpovídat, ignorovat, neodepisovat, nereagovat, neflirtovat - fakt neznám nic jednoduššího. Je to jak dělaný pro líný lidi :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
2469
19.9.19 14:34
@Mango_Lassi píše:
Věrnost je nejsnadnější věc na světě. Neodpovídat, ignorovat, neodepisovat, nereagovat, neflirtovat - fakt neznám nic jednoduššího. Je to jak dělaný pro líný lidi :mrgreen: :P

Přesně. Když k tomu přidám, že nevypadám jako Brat Pitt a ještě k tomu jsem introvert, tak to mám váááážně lehký :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
19.9.19 14:40

Věrnost? To je sprosté slovo?

• Citovat
  • Upravit
31292
19.9.19 14:46
@Janli píše:
Sorry, ale taková prohlášení beru pouze od lidí na smrtelné posteli. Do té doby to může být pouze dočasný stav. Sama mám tolik sebereflexe, abych si uvědomovala, že i když jsem do dnešního dne byla věrná neznamená, že zítra totálně nezmagořím… ;)
Jo a ty se stydíš, že se potřebuješ svhovávat za anonym frajerko?

přesně tak… člověk nikdy neví, co přijde za měsíc, natož co třeba za deset let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.9.19 14:56

Věrnost?
Já prvních 17 let taky věrná byla :nevim:
Popravdě, neznám ve svém okolí nikoho, o kom bych nevěděla, že tu a tam zahřeší :roll: ale dokud se to nedoví manžel-ka, tak je to dokonalé manželství.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky