Tají něco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
5.9.19 18:02

Tak kdyz uz mu rekla proc si ho vsude bere je mu jasny ze ho podezira.
Takze tak rychle nezlenivi ale naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
5.9.19 18:08

Proto říkám „neřeš to“. Tyhle slovní výpady fakt nic neřeší, pokud člověk nemá důkaz v ruce. Stejnak se bude kroutit jak had. Z osobní zkušenosti můžu akorát říct, že jakmile začne podobné řeči vést chlap, tak většinou sám nemá čisté svědomí a jen hledá důvody, jak to sám sobě ospravedlnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 18:24

Já si telefon beru taky všude s sebou, do kuchyně, do koupelny,… Ikdyz na něm nejsem. Mám tam i služební simku a proste chci být na příjmu, toť vše :) :palec:

• Citovat
  • Upravit
3705
5.9.19 18:55
@Anonymní píše:
On si ho nebere na recepty! Bere si ho proste jen aby ho mel vedle u sebe neznam ho jeden den. Bere si ho i do koupelny a jde se sprchovat. Tam ho urcite nepouziva pri sprchovani ;)

Proč ti to vadí? Sama říkáš, že si ho jen položí. Asi je to jen zvyk, já to dělám taky, protože zrovna když ho u sebe nemám, tak někdo něco potřebuje - rodina, zvěř nebo tak. Nech ho být a je to. Takovou prkotinu mu budeš zakazovat, proč prosím tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20964
5.9.19 18:57

Taky taham telefon vsude. E-mimino si to zada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2558
5.9.19 19:00
@Cenarius píše:
Taky taham telefon vsude. E-mimino si to zada!

třeba sem chodi taky :lol: sorry, chtěla jsem odlehčit téma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
5.9.19 19:05

Řešíš hovna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
5.9.19 19:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam dotaz. Kdyz jdu varit, uklizet, myt se atd nechavam pred pritelem mobil na viditelnem miste. Co on jde varit vyjimecne, bere si hned vedle sebou mobil. Heslo od mobilu znam, podivat se muzu kdykoliv na co chci. Ale nedava mi to hlavu ani patu proc, kdyz jde neco delat do kuchyne bere si ho sebou. Myslite, ze neco skryva taji? Uz jsem mu rekla, ze si taky tim padem budu brat mobil vsude. (Ikdyz nic netajim).

Ne, je to jen normální závislák na telefonu, netají nic. Taky ho beru všude sebou a nic netajím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
5.9.19 19:27

Beru si sebou všude mobil. Tajím, že chodím na EM

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.19 21:50
@Anonymní píše:
Ahoj holky mam dotaz. Kdyz jdu varit, uklizet, myt se atd nechavam pred pritelem mobil na viditelnem miste. Co on jde varit vyjimecne, bere si hned vedle sebou mobil. Heslo od mobilu znam, podivat se muzu kdykoliv na co chci. Ale nedava mi to hlavu ani patu proc, kdyz jde neco delat do kuchyne bere si ho sebou. Myslite, ze neco skryva taji? Uz jsem mu rekla, ze si taky tim padem budu brat mobil vsude. (Ikdyz nic netajim).

Jsou dvě možnosti - je na mobilu závislý nebo si mobil hlídá aby případné sms od milenky mohl hned smazat. Já za časů kdy jsem měla bokovku jsem taky mobil všude brala sebou, a když to nešlo tak jsem ho schovávala a vypínala vyzvánění :oops:

• Citovat
  • Upravit
466
6.9.19 00:15

Taky telefon beru všude. I do kuchyně (recepty nehledám), když jdu na záchod i do sprchy… Koukám třeba na YouTube nebo tak… Nejsem příteli nevěrná, ani jsem za celý vztah nezaflirtovala a netajím absolutně nic. Tak klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
6.9.19 04:43

A to, že víš heslo on ví?
To sdílení hesel je jako projev důvěry?
Já teda beru mobil a účet na pc jako osobní prostor, kam druhej nemá co čučet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.19 04:50

My to taky delame, oba :mrgreen: taky cumim na youtube a podobne a on hraje takovou tu hru s dinosaurama :D ani by me nenapadlo, ze neco taji. At si taha mobil kde chce, rejpat se v nepodstatnych vecech me nebere. A zaheslovanej mobil mame oba. Kdyby mi rekl ze ho chce videt, klido mu ho ukazu a co ma v mobilu on je mi fuk.

• Citovat
  • Upravit
14107
6.9.19 07:59

Beru si mobil taky všude, co kdyby náhodou po mně někdo toužil, žejo. Tak abych nemusela letět přes půl bytu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
6.9.19 14:14

Asi chce vědět kolik je hodin, nebo chce slyšet, kdyby mu někdo volal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí