Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tedka to je mozna jeste snesitelny, i kdyz uz vam to hodne vadi, ale bude to cim dal horsi. A uz ted vidite, ze jej to ovlivnuje do te miry, ze neni schopen normalne fungovat! Je jen otazkou casu, kdy se k tomu pridaji financni problemy a budete uplne nahrana.
Takze jedine lecba a doufat, ze si uvedomi, ze drogy nejsou dulezitejsi nez rodina. Pokud vyhraji drogy, tak s nim jen ztracite cas a svuj zivot a spolu s nim pujdete ke dnu.
At chodí na terapie. Pokud nezvládá stres a vypjatý situace asi bude psychicky labilní a to si léčbu zaslouží. Protože za rok můžete bydlet jinde, ale modlit se aby přítel nevěděl kde protože je agresivní, krade, atd.. Fakt ne, s malým deckem bych tomuhle neprihlizela, ale chtěla okamžitý nástup na terapii.
S feťákem bych nebyla i kdyby měl srdce ze zlata, snad jen, kdyby se rozhodl pro radikální léčení, naštěstí je kolem sebe nemám a jsem za to vděčná.
Leceni, ktere samozrejme musi on sam chtit. Pokud ne, tak samozrejme pocitej s tim, ze az bude zase sjety, tak te treba poboda anebo sereze, kdyz se mu neco nebude libit a pak zdrhne. Takhle to totiz u fetek casto chodi. ![]()
Jednou feťák, vždycky feťák ikdyby byl celý milionový…co budeš dělat až ti vybílí být protože bude potřebovat na dávku a nebo ještě hůř až tě zmlátí do fialova protože se mu postavíš a úplně v první řadě mysli na dítě to chceš aby vyrůstal s takovým vzorem?
Myslíš si, že tohle je dobrý vzor pro syna? Otec, který fetuje? Mohl by být sebelepší táta, ale já bych tohle nedala.
No on bude asi docela rozdil, jestli se sjizdi herakem, nebo si obcas zapali jointa, ale pro vetsinu zen je to fetovani bez rozdilu. ![]()
A na čom fičí?? fajčí marihuanu, alebo si pichá do žily? či si vystačí s tabletkami?
A co fetuje? Bála bych se, že syna jednou někde kvůli fetu zapomene, s takovým člověkem bych být nemohla i kdyby byl jinak ze zlata
U nás v sousedství maminka feťačka pod drogama zabila dceru, kterou předtím zbožňovala. Asi ty drogy taky nebyly úplně tak hned a v tak extrémní míře. Uteč, ne pro sebe, ale pro malého. Určitě k sobě seženete člověka, který vás bude mít stejně rád a ještě se nebudete muset bát.
Prosím o zachování anonymu, kauza byla v poslední době hodně propíraná, tak bych nerada, aby si mě někdo spojoval s mou internetovou přezdívkou.
@Anonymní píše:
U nás v sousedství maminka feťačka pod drogama zabila dceru, kterou předtím zbožňovala. Asi ty drogy taky nebyly úplně tak hned a v tak extrémní míře. Uteč, ne pro sebe, ale pro malého. Určitě k sobě seženete člověka, který vás bude mít stejně rád a ještě se nebudete muset bát.
Prosím o zachování anonymu, kauza byla v poslední době hodně propíraná, tak bych nerada, aby si mě někdo spojoval s mou internetovou přezdívkou.
Joo, myslis to co bylo ted na tom Smichove jak matka zabila to 8lete a jeste se predtim pokusila o sebevrazdu, ne? ![]()
No zakladatelka si vubec neuvedomuje, co je clovek pod vlivem pervitinu udelat a jak ohrozuje jen z pohodlnosti sve dite. Hruza! ![]()
Ahoj, potrebuju se vypsat.
pritel uz pres dva roky fetuje, ne v kuse, ale vzdy uleti kdyz se objevi problemy. ja uz nevim jak dal… ted byl dlouho v pohode, bylo nam moc fajn, chodili jsme s rocnim synem kazdy den ven, koukali spolu vecer na filmy, vecereli spolu. a dnes? poslala jsem ho pro pleny a on uz se domu nevratil. mobil je vyply, a ja zas na nej cekam jak trubka. jsem z toho nestastna. on je super chlap, pomaha mi se vsim, kdyz ho pozadam, zajde se synem ven abych si odpocinula, proste fakt pomuze a postara se. ale tohle me tak neskutecne stve, ja uz nevim co dal… zkousela jsem si s nim o tom popovidat, vzdy je chvili klid a pak zas znovu. kdyz je zfetovany nedela nic zleho, ze by ublizoval me nebo synovi, je normalni ale proste se mi to uz hnusi a nedavam to. vim ze mi spousta z vas napise ze ho mam opustit, ale ja nechci. syn ho uplne zboznuje, me je s nim fajn i kdyz uz nejsme tak zamilovani jako pred 7 lety… sama bych to ani financne nezvladla, neumim si to tak predstavit… navic se ted chceme odstehovat spolu pryc, zacit odznova..