Přítel bere drogy, co mám dělat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1322
27.1.20 10:08
@Anonymní píše:
Ahoj… už si nevím rady a jdu se poradit nebo spíš vyplakat sem.
Po přečtení Tvého příběhu vidím z části sebe.
Byla jsem skoro pět let se synem sama, najednou se objevil muž, kterého miluji nejen já, ale i můj syn.. jenže… Můj chlap je o sedm let mladší, jeho rodina stojí úplně za hovno, nikdy mu nedali do života ani základní návyky, vše jsem ho naučila a stále se zdokonaluje, vždy ho ve všem nechali plavat, nikdy mu nepodali pomocnou ruku, když ho vyhodili ze školy místo pomoci ho matka vyhodila z domu. Skončil na ulici a tenkrát začal fetovat. Není to smažka které vidime po Praze, říkám tomu občasný uživatel.. občas si dá. Vím, jsem blázen, ale tenkrát před dvěma lety jsem do toho šla. Chápala jsem, že je mladý a nechtěla ho brzdit. Opravdu to bylo jen občas, třeba jednou dvakrát měsíčně. Loni v září jsem otěhotněla.. bohužel..o miminko jsme přišli v 17 týdnu z důvodu vývojové vady (myslím, že to bylo kvůli jeho fetu). Poté jsme o tom mluvili a přítel slíbil, že už opravdu nee že nikdy si už nedá…
Dnes jsem uklízela a vypadla na mě malá žlutá krabička, po bližším ohledání jsem našla nějaké měkké papírky (neznám to, nikdy jsem drogy nebrala ani se s nimi nesetkala) najednou, nevím proč mě napadlo se podívat do jeho taštičky (nikdy jsem to neudělala, až dnes a není mi z toho ok) a našla jsem papírky od dezinfekce, kterou jsem si před 14 dny přivezla z nemocnice (píchala jsem si fraxiparin) a použité jehly.. vůbec nevím, jak reagovat až se vrátí z práce, jestli ho vyhodit nebo si o tom jen promluvit? Tak zoufale moc ho miluji a je nám s ním moc fajn…jen… slíbil že už nikdy… :,( :,( Co teď…
Vzhledem k povaze tématu prosím anonym, děkuji :,( :,( :,(

At jde na odvykacku nebo odejde :nevim: pokud jede uz do zily tak to neni jen obcas, to uz je regulerni smazka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.20 10:09
@Anonymní píše:
Byla jsem skoro pět let se synem sama, najednou se objevil muž, kterého miluji nejen já, ale i můj syn.. jenže… Můj chlap je o sedm let mladší, jeho rodina stojí úplně za hovno, nikdy mu nedali do života ani základní návyky, vše jsem ho naučila a stále se zdokonaluje, vždy ho ve všem nechali plavat, nikdy mu nepodali pomocnou ruku, když ho vyhodili ze školy místo pomoci ho matka vyhodila z domu. Skončil na ulici a tenkrát začal fetovat. Není to smažka které vidime po Praze, říkám tomu občasný uživatel.. občas si dá. Vím, jsem blázen, ale tenkrát před dvěma lety jsem do toho šla. Chápala jsem, že je mladý a nechtěla ho brzdit. Opravdu to bylo jen občas, třeba jednou dvakrát měsíčně. Loni v září jsem otěhotněla.. bohužel..o miminko jsme přišli v 17 týdnu z důvodu vývojové vady (myslím, že to bylo kvůli jeho fetu). Poté jsme o tom mluvili a přítel slíbil, že už opravdu nee že nikdy si už nedá…
Dnes jsem uklízela a vypadla na mě malá žlutá krabička, po bližším ohledání jsem našla nějaké měkké papírky (neznám to, nikdy jsem drogy nebrala ani se s nimi nesetkala) najednou, nevím proč mě napadlo se podívat do jeho taštičky (nikdy jsem to neudělala, až dnes a není mi z toho ok) a našla jsem papírky od dezinfekce, kterou jsem si před 14 dny přivezla z nemocnice (píchala jsem si fraxiparin) a použité jehly.. vůbec nevím, jak reagovat až se vrátí z práce, jestli ho vyhodit nebo si o tom jen promluvit? Tak zoufale moc ho miluji a je nám s ním moc fajn…jen… slíbil že už nikdy… :,( :,( Co teď…

VYHODIT. Jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
27.1.20 10:11

Ty jo..je mi líto, ale feťák zůstane feťákem. Vidíš to sama - slíbil, že přestane a očividně nepřestal. Já jsem taková ke kdovíčemu tolerantní, ale fet včetně trávy nenávidím. Takže bych ho vykopla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 10:18
@Anonymní píše:

Podle mě to co k němu chováš není láska.. Jen se ti líbí, že jsi vlastně ta „lepší“ a jsi to ty, která ho „vychováváš, učíš“ Aspoň to na mě takto působí.. Tohle je věc, která se „jen tak“ neutne s tím, že „slíbil, že nikdy“… není to o pouhém uvědomění si, že něco slíbil.. Tomuto bych řekla, že podstoupíme nějaké docházení (společné s tím, že budeš jeho podpora, pokud o něj tak stojíš) k nějakému odborníkovi.. Třeba červený kříž či tak.. Je mnoho pomoci zdarma a minimalně si s ím promluví a tebe řeknou na čem jsi ;)

V druhém případě není o co stát, pokud odmítne, odmítla bych já jeho.. S tímto si vážně rodinu nedělej!.. Že jste měli Ukončení těhu je to nejlepší co se t zde mohlo stát.. Vlastní zkušenost.. Od takovýchto genů dítě nikdy nebude zcela Ok..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.20 10:32

Děkuji za podporu… já vím, že vyhodit ho je nejlepší řešení, ale myslím, že už to opravdu nezvládnu, on je ten, co mě drží když jsme přišli o mimčo.
A hlavně…jsme opravdu jediní koho má a nechci, aby skončil s jehlou v žíle a umřel
Co třeba domácí testy na drogy? Nebo řeč s jeho mámou? Nebo ta poradna… :zed: :zed: :zed:
Občas si říkám, že jsem v minulém životě musela být neskutečná svině a teď se mi to vrací :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2330
27.1.20 10:35
@Anonymní píše:
Děkuji za podporu… já vím, že vyhodit ho je nejlepší řešení, ale myslím, že už to opravdu nezvládnu, on je ten, co mě drží když jsme přišli o mimčo.
A hlavně…jsme opravdu jediní koho má a nechci, aby skončil s jehlou v žíle a umřel
Co třeba domácí testy na drogy? Nebo řeč s jeho mámou? Nebo ta poradna… :zed: :zed: :zed:
Občas si říkám, že jsem v minulém životě musela být neskutečná svině a teď se mi to vrací :zed: :zed: :zed:

Mám pocit, že máš zachraňovatelský pud. Ale ten je k prdu. On smažka, co se nikdy nenapraví - spadne do toho vždy na99%.
Pošli k čertu feťáka a najdi si normálního muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.20 10:36
@Anonymní píše:
Občas si říkám, že jsem v minulém životě musela být neskutečná svině a teď se mi to vrací :zed: :zed: :zed:

Přišli jste o mimino nejspíš kvůli němu a s drogově závislým bych si dítě nedělala. Testovala bych díté při podezření na drogy. Dospělému bych řekla, ať táhne. A nevzala bych ho ani po léčbě. Narkoman by prostě nesměl přes práh. Mysli na svoje dítě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26909
27.1.20 10:37
@Anonymní píše:

Ale o to mimino jste prisli zejmema jeho vinou. Priroda vi, ze on neni zdravy a je jen velmi mala pravdepodobnost, ze splodi zdraveho potomka :nevim:

Dala bych s nim rec. Bud odvykacka za tvoji podpory, nebo rozchod. Nebo chces toto jako vzor pro sve dite? Abys jednou resila drogy i u neho? Nerozhodujes jen za sebe, rozhodujes i za sve dite, na sve dite mysli jako prvni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.1.20 10:42

Ty chceš, aby tvé dítě bylo svědkem, jak si píchá? Má abstinenční příznaky? Trpět exekutory, až vám vybílí byt, až se zadluží? Že bude v krimu za krádež? Na minulé životy se vykvákni a řeš ten aktuální. Bez smažky a slibotechny se v životě obejdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5018
27.1.20 11:00

Já myslím, že ti to v pohodě vysvětlí. Přece bys nepochybovala o pevnosti slibu drogově závislého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35999
27.1.20 11:01

Vždycky fetoval a ty z něj děláš chudáka, co za to můžou vlastně ostatní a ty jsi ta jediná co ho může zachránit :roll: ze školy ho vyhodili proč asi…ještě s ním otěhotněníš. Stahuje tě akorát ke dnu, ty mu děláš starostlivou matku a jen se bojíš být sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
27.1.20 11:23
@Anonymní píše:

No hele kdo chce kam :nevim: pomuze si tam sam, treba tim, ze bude zachranovat fetku na ukor vlastnich deti :potlesk: to fakt tohle svemu synovi udelas? Fetaka chces ochranovat a sve dite vystavovat nebezpeci? Ty si teda matka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.1.20 11:26

Nehlede na to ze riskujes, ze tebe a tve dite nakazi HIV nebo C-kovou zloutenkou…Kdyz si strili pryc od nej propanajana :zed: :zed: ja myslela ze matky miluji nejvic sve deti, tak pokud mas pud sebezachovy pro sebe a sve dite, tak ho vyhod!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.20 11:27

Odpověď na několik dotazů…
Ano.. mám zachraňovatelský pud.
Ani partnera svého syna jsem tak moc nemilovala jako jeho „toho feťáka“
Chudáka z něj rozhodně nedělám a sama se nebojím být. Sama jsem to zvládla spoustu let. Jen nechci být jako všichni a zavrhnout ho aby spadl ještě hlouběji. Pokud by byl úplně marný, tak na to kašlu, ale když vím, že je fungující tak proč poslat další život do píp…?? Když je třeba možnost mu pomoc?
Potřebovala jsem se vypsat, poradit, třeba je tu někdo se stejnými, možná podobnými zkušenostmi, evidentně je tu ale spoustu žen, co si hrabou jen na vlastním písečku a vidí jen sebe. Nepotřebuji odsuzovat za pomoc druhým.
Zkuste to obrátit, co kdyby se to stalo Vám? Jak by Vám bylo, kdyby se k Vám každý otočil zády? Joo Vám by se přece nikdy nic takového nestalo.
Když někoho miluješ, opravdu miluješ, tak v dobrém i zlém…a to i bez papíru
Možná jsem hloupá, blbá, zklamu se, bude to bolet..ale nikdy se neotacim zády k problému
Může se to stát i Vašim dětem…otočíte se? :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
512
27.1.20 11:29

Pokud je tak skvely jak pises, ma moznost jit do Berkovic na odvykacku. Tam ho ubytujou a bude se lecit tak dlouho, jak je potreba…urcite nechcipne nekde s jehlou v zile, pokud ma rozum, jak ty pises…Ale ja tomu teda neverim, clovek, ktery ma rozum si nestrili a neriskuje ze svou partnerku nakazi nejakym hnusem… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí