Nízké sebevědomí? Co s tím?

Anonymní
5.9.19 21:54

Nízké sebevědomí? Co s tím?

Ahoj, trápí mě jeden problém a nevím si s ním úplně rady. Mám asi dva měsíce nového přítele. Vše je hezké, když jsem s ním sama, cítím se šťastná a krásná, protože mě furt chválí, říká mi pěkné věci. Problém nastavá, když někam vyrazíme a kolem projde nějaká nádherná holka. Cítím se najednou tak zvláštně. Přítel se třeba koukne a já cítím, jak jsem z toho smutná. Přijde mi, že si občas i sama vsugeruju, že na ní třeba zírá, přesto kouká úplně nikam jinam. Teď nedávno jsme byli na návštěvě u maminky a jejího přítele, který má mimochodem krásnou 20tiletou dceru. Nám je s přítelem oběma 23. No celou dobu jsem měla hrozný pocit a když se na ní třeba přítel jen usmál, já uvnitř šílela. Snažím se s tím bojovat. Nikdy jsem na přítele kvůli tomu nevyjela, protože je mi jasné, že je to problém ve mně. I kdyby se na nějakou ženu díval, nemělo by mi to přece vadit. Jinak sama problém se vzhledem nemám, řekla bych, že jsem i docela hezká, ale jakmile jsem s přítelem a projde nějaká kráska, moje sebevědomí je v koncích :oops: :zed:. Co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
5.9.19 22:06

Povznes se na to, vždycky bude někdo na světě krásnější, ale on chce jen tebe. Neřeš to. Taky se ráda kouknu na pěknýho chlapa, a to je můj přítel sekáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
271
5.9.19 22:12

Doporučil bych pro začátek přečíst si knihu Nedostatečný pocit vlastní hodnoty od Heinz Peter Rohr. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
5.9.19 22:14

Psychoterapie a léta práce na sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 23:48

No, s Lama souhlasim. Ta leta práce :lol: a jeste se otrkat v tom vztahu. Kdyz jsem cerstve zamilovana, tak mam az patologicky zarlive představy, po case to povoli a jsem jen takova standardni megera ;)

• Citovat
  • Upravit
1774
6.9.19 10:03
@Azeretereza píše:
Povznes se na to, vždycky bude někdo na světě krásnější, ale on chce jen tebe. Neřeš to. Taky se ráda kouknu na pěknýho chlapa, a to je můj přítel sekáč :mrgreen:

To není úplně jisté :pankac: A žena bez sebevědomí mu nebude imponovat, většinou je to fňukání dost otravné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.9.19 13:51
@TrueIsFalse píše:
To není úplně jisté :pankac: A žena bez sebevědomí mu nebude imponovat, většinou je to fňukání dost otravné.

Tak kdyby jí nechtěl, tak s ní není, ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
6.9.19 13:52
@TrueIsFalse píše:

A k tomu fnukani - to je jasný. Ale to bych chlapovi v životě nepřiznala, že mě tohle trápí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.3.20 19:50

Jak se překonat?

Ahoj holky,

jak jste překonaly velký strach z něčeho? Takový strach, který by vás opravdu paralyzoval a bránil vám v posunu?

Překonala jsem fobii ze psů, prošla několikaletou terapií, která mi pomohla ve všech ohledech, ale prý s tím budu zápasit celý život - i když v menší míře. Dnes to na mně po půl roce padlo. Mám publikovat, čekají jen až doplním nějaké drobnosti. Je to mé poprvé a nikdy by mě nenapadlo, že já, holka z učňáku…

Mé nízké sebevědomí pramení z dětství.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí