Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj je mi blbé sem psát ale zkusím to
U nás ve třídě je jeden kluk… teď nedávno jsme si spolu začali tak trochu povídat a docela si i rozumíme… mě se líbí což o to ale nevím jestli by on o mě měl zájem
Píšeme si vlastně několikrát začal konverzaci spíš on než já, ale pak z ničeho nic třeba zase neodpovídá nebo odpoví ale zní to strašně chladně a za chvilku je zase úplně v pohodě. Když jsme ve třídě tak se mi kolikrát kouká i do očí…
jen by mě zajímalo jestli má podle vás o mě nějaký zájem nebo si jen tak hraje
píšeme si prakticky o všem i když se známe „chvilku“je znamení střelce pokud to někomu pomůže
Pozvi ho do kina a uvidíš ![]()
Kluk má zájem vždycky
Na nějaké znamení se při tom nehledí, kluci většinou ani nevědí o co jde ![]()
@Anonymní píše:
U nás ve třídě je jeden kluk… teď nedávno jsme si spolu začali tak trochu povídat a docela si i rozumíme… mě se líbí což o to ale nevím jestli by on o mě měl zájem
Píšeme si vlastně několikrát začal konverzaci spíš on než já, ale pak z ničeho nic třeba zase neodpovídá nebo odpoví ale zní to strašně chladně a za chvilku je zase úplně v pohodě. Když jsme ve třídě tak se mi kolikrát kouká i do očí…
píšeme si prakticky o všem i když se známe „chvilku“je znamení střelce pokud to někomu pomůže
Já myslím, že jen tak flirtuje a hluboký zájem tam není. Čím méně o něj budeš stát, tím je větší šance, že se do tebe nakonec zakouká. ![]()
@Jar Jar píše:
Kluk má zájem vždyckyNa nějaké znamení se při tom nehledí, kluci většinou ani nevědí o co jde
Já myslím, že anonymní jde o vztah. ![]()
@Martina D.
Ale v zásadě se nedá vyloučit, že se z toho nějaký vztah vyvine ![]()
píšeme si prakticky o všem i když se známe „chvilku“
je znamení střelce pokud to někomu pomůže