Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, možná jsem divná. Ale proste mi TO přijde nechutné, no vy víte co. Dávám anonym, protože se stydím. Bojím se, že jsem divná. Jo, párkrát jsem se zamilovala, s n někým jsem chodila. Ale ten odpor pořád přetrvává. Má s tím někdo také zkušenosti(![]()
Díky
ne, já vůbec netuším, co máš na mysli. Můžeš mi to trochu popsat? ![]()
Kniha To celkem ušla a kupodivu ani oba filmy nebyly špatné. Mně se To líbilo. A to zrovna Kinga moc nemusim.
Jsou školní prázdniny. Děvče je počítám pod zákonem nebo těsně po překonání věkové hranice a nudí se.
Mně sex v některých formách přijde taky nechutný … s dětmi, nebo se zvířátky, nebo když si představím některé lidi, které znám. Nebo dva důchodce. Nebo že bych měla spát se ženskou.
Sex s mým chlapem, nebo představa sexu s jakýmkoliv jiným sexy chlapem … vraaaauuu ![]()
@Emimin7 píše:
Kniha To celkem ušla a kupodivu ani oba filmy nebyly špatné. Mně se To líbilo. A to zrovna Kinga moc nemusim.
Je mi lito zakladatelky, ale tenhle prispevek me fakt pobavil
![]()
Někdo na tebe podal trestní oznámení? Na tom nic nechutného není. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, možná jsem divná. Ale proste mi TO přijde nechutné, no vy víte co. Dávám anonym, protože se stydím. Bojím se, že jsem divná. Jo, párkrát jsem se zamilovala, s n někým jsem chodila. Ale ten odpor pořád přetrvává. Má s tím někdo také zkušenosti(![]()
Díky
Přemýšlela si o asexualitě.? Myslíš si, že to by mohl být tvůj „problém“.? Nikdy si nezažila sexuální vzrušení.?
Ty aféry každého jenom otravují a ty sexy bych úplně zakázala
@Serpentini píše:
Mně sex v některých formách přijde taky nechutný … s dětmi, nebo se zvířátky
Náhodou, vlaštovky jsou sexy!
@DoubleA píše:
Přemýšlela si o asexualitě.? Myslíš si, že to by mohl být tvůj „problém“.? Nikdy si nezažila sexuální vzrušení.?
Možná bych mohla být asexualní. Nevím. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Ty aféry každého jenom otravují a ty sexy bych úplně zakázala
Souhlas! Proto místo manželství nebo hanbince utrácím své těžce vydělané peníze raději za výrobky jako třeba
Ahoj, možná jsem divná. Ale proste mi TO přijde nechutné, no vy víte co. Dávám anonym, protože se stydím. Bojím se, že jsem divná. Jo, párkrát jsem se zamilovala, s n někým jsem chodila. Ale ten odpor pořád přetrvává. Má s tím někdo také zkušenosti(
Díky