Maďarský Nutrilon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
115
21.10.10 07:23

Madarsky nutrilon

Ahoj mate jeste nekdo s timto mlickem zkusenosti? Ja ho beru od jedny pani je to ten sytici co stoji u nas pres ctyri stovky, ten madarsky ma 900g baleni a je za 240kc.
Male chutna,akorat obcas problemy s hovnousky.Ale to asi je i po normalnim nutrilonu ze :think: Jsem fakt prekvapena kdyz to srovnam s nasim tak jsem vazne v soku jak je to v Cechach predrazeny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13674
21.10.10 08:25

ahoj, já brala polskej, maďarskej jsem nikdy neviděla 8-o , jak se to u nich jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.10 08:40

Stejne jako v rakousku jejich mlicka- zila jsem tam, tak to vim je to Milumil 1 od Milupy, slozeni stejny, na krabici ten lezici medvidek, oranzovy, to je ten vic sytici. No cena je perfektni na to ze je to sytici, 900g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
21.10.10 08:43

to jo cena je to pěkná :palec: . Taky nevim, proč u nás je to o tolik dražší :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
21.10.10 08:51

To mas se vsim, ja kdyz jsem zila v rakousku tak sice maso je tam drahsi, ale jinak potraviny celkove bud na stejny urovni nebo dokonce levnejsi, plus si pripocti ochotu prodavacek i po deseti hodinovy smene :palec:Nemluve o detske kosmetice, prikrmy. U nas je to des bes :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová