Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je mi 21 a s přítelem jsme se začali snažit o mimíska. Tímto bych se chtěla seznámit s dalšíma mladýma snažilkama a po dobu snažení bych si snimi chtěla vyměnovat různé zkušenocti…
Ahoj,jdu jen popřát hodně štěstíčka ať se brzy zadaří:)))
![]()
Mně je 23 a otěhotněla jsem taky ve 21 dnes už máme 16ti měsíční slečnu a začátkem příštího roku bychom se chtěli začít pokoušet o druhé:)
Jsem ráda,že nás mladých maminek je víc! ![]()
Ahoj
Jsem kousek od Pce (od nás cca hodina cesty), ale taky se snažíme o mimi od dubna a zatím neúspěšně. A je mi 20
Doufám, že se vám brzy zadaří
A jak dlouho se snažíte?
mno snažíme se teprve od začátku srpna… takže chvilinku
Taky přeji at to vyjde… Tak ono to nejde hned… on člověk když to moccc chce tak to nejde a když se mu to nejmín hodí… tak akorát se zadaří… ![]()
Ale jo dočkáme… a ty zkoušíš třeba sledovat si ovulaci… nebo třebas brát kyselinu listovou… milovat se pravidelně… bo něco takovýho?
Já ovulaci mám pár dní po MS, bazální teplotu si neměřím, pouze jsem zkoušela ovulační testy, no jinak ovulku poznám tak, že mám ten hlen je řídký, tažný atd a čípek mám měkký a vždycky mi na něm vyskočí boulička malá, která pak zmizí. Jinak listovku beru Femibion, ale je strašně drahá, takže až doberu, tak přejdu na Calibrum Baby Plan je o polovinu levnější. No dřív jsme to zkoušeli každý den a pak mi kamarádka řekla, že je to špatně, že ji doktor říkal, že stačí každý druhý den, protože spermijky přežijí až 72 hodin, ale to asi v době ovulace, protože je tam pro ně dobrý prostředí, jinak asi přežívají míň hodin. No a dřív jsem to taky praktikovali zezadu a já vlastně hnedka vstala a šla na záchod, tudíž všechno vyteklo, takže tento měsíc mám poctivě nožky nahoře a podložený zadek polštářem zhruba půlhodinu a můžu fakt říct, že když jdu na záchod, tak toho vyteče úplně minimálně, tak to taky zkuste. Jinak berem ještě Macu, je v ní hodně vitamínů a bere ji přítel, protože zvyšuje pohyblivost a počet spermií. No a důležitou roli hraje stres. A pokud se nám to nepovede, tak si zajdu za doktorem, on posílá na spermiogram, tak bysme zjistili, jak na tom je.
Trošku román
No jinak už cítím, že příští týden dorazí MS
Je to nespravedlivý, cikánům bylo snad dáno, že rodí o sto šest a my musíme čekat třeba rok ![]()
Njn to stojí za prdlajs… neee určo se ti to povede… Když já na to zatím nechchi tlačit… chci aby to bylo překvápko i pro mě… takže nějako to zatím neřešíme ještě… Jen kdyby náhodou to nešlo do novýho roku tak to začnu vše sledovat… Myslím si že je důležité abych byla uvolněná a nemyslela na to moccc… protože nějaké vynucování mimnka by mohlo to těhu. jenom oddálit
Mno a jinak já Romány ráda… Můžu se zeptat jak dlouho jste spolu z přítelem bo manželem?
Já si myslím, že se taky moc nestresuju, protože teďka mám jiný starosti než na to myslet, všechno tady přeďěláváme, malujem takže opravdu není čas. Jen mě to vždycky srazí, když dostanu MS, tak jsem taková divná a protivná, ale na druhý den se z toho vyspím a je to v poho
Jinak ani nemáme sex na povel jako jiní, prostě i když je ovulace, tak to praktikujeme pořád každý druhý den. Zatím s přítelem
Jsme spolu 3 roky a skoro 5 měsíců
Docela dost
přítel by chtěl příští rok svatbu no, ale nevím jestli to dopadne, času dost. A co ty?
Mno já jsem s přítelem rok zatím a třičtvrtě roku spolu bydlíme opravdu nám to klape příští rok si budeme brát hypotéku… Tak uvidíme ale taky se nějako příliš nesnažíme ani nestresujem zatím to necháváme co se má stát at se stane ![]()
No vidíš, my spolu ani nebydlíme
Teďka to právě předěláváme a snad už v září budeme bydlet spolu
On je stejně celý den v práci. Hypotéka nás asi taky nemine
Třeba budete mít to štěstí a zadaří se Vám za chvilinku
Nechceš se přidat k nám do diskuze Mladé maminy? Jsou tam teda těhulky, jenom já a Gabča jsme snažilky, ale dá se s něma pokecat o všem ![]()
Tak to můžu zkusit.....
Tak já se tam juknu… jestly mě vemete mei sebe