Madé snažilky kolem 20ti Pardubice

14.8.10 11:03

Mladé snažilky kolem 20ti Pardubice

Je mi 21 a s přítelem jsme se začali snažit o mimíska. Tímto bych se chtěla seznámit s dalšíma mladýma snažilkama a po dobu snažení bych si snimi chtěla vyměnovat různé zkušenocti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2072
14.8.10 11:33

Ahoj,jdu jen popřát hodně štěstíčka ať se brzy zadaří:))) :kytka: :kytka: :kytka:
Mně je 23 a otěhotněla jsem taky ve 21 dnes už máme 16ti měsíční slečnu a začátkem příštího roku bychom se chtěli začít pokoušet o druhé:)
Jsem ráda,že nás mladých maminek je víc! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.8.10 14:10

Ahoj :-) Jsem kousek od Pce (od nás cca hodina cesty), ale taky se snažíme o mimi od dubna a zatím neúspěšně. A je mi 20 8-) Doufám, že se vám brzy zadaří :kytka: A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.8.10 16:48

mno snažíme se teprve od začátku srpna… takže chvilinku :wink: Taky přeji at to vyjde… Tak ono to nejde hned… on člověk když to moccc chce tak to nejde a když se mu to nejmín hodí… tak akorát se zadaří… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.8.10 20:27

To máš pravdu no. Ale ono na to nemyslet taky jen tak nejde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.10 19:44

Mno právě… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
15.8.10 20:10

No jsem zvědavá, kdy se dočkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.10 21:30

Ale jo dočkáme… a ty zkoušíš třeba sledovat si ovulaci… nebo třebas brát kyselinu listovou… milovat se pravidelně… bo něco takovýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.8.10 08:49

Já ovulaci mám pár dní po MS, bazální teplotu si neměřím, pouze jsem zkoušela ovulační testy, no jinak ovulku poznám tak, že mám ten hlen je řídký, tažný atd a čípek mám měkký a vždycky mi na něm vyskočí boulička malá, která pak zmizí. Jinak listovku beru Femibion, ale je strašně drahá, takže až doberu, tak přejdu na Calibrum Baby Plan je o polovinu levnější. No dřív jsme to zkoušeli každý den a pak mi kamarádka řekla, že je to špatně, že ji doktor říkal, že stačí každý druhý den, protože spermijky přežijí až 72 hodin, ale to asi v době ovulace, protože je tam pro ně dobrý prostředí, jinak asi přežívají míň hodin. No a dřív jsem to taky praktikovali zezadu a já vlastně hnedka vstala a šla na záchod, tudíž všechno vyteklo, takže tento měsíc mám poctivě nožky nahoře a podložený zadek polštářem zhruba půlhodinu a můžu fakt říct, že když jdu na záchod, tak toho vyteče úplně minimálně, tak to taky zkuste. Jinak berem ještě Macu, je v ní hodně vitamínů a bere ji přítel, protože zvyšuje pohyblivost a počet spermií. No a důležitou roli hraje stres. A pokud se nám to nepovede, tak si zajdu za doktorem, on posílá na spermiogram, tak bysme zjistili, jak na tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.8.10 09:04

Trošku román :mrgreen: No jinak už cítím, že příští týden dorazí MS :cert: :cert: Je to nespravedlivý, cikánům bylo snad dáno, že rodí o sto šest a my musíme čekat třeba rok :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.10 21:39

Njn to stojí za prdlajs… neee určo se ti to povede… Když já na to zatím nechchi tlačit… chci aby to bylo překvápko i pro mě… takže nějako to zatím neřešíme ještě… Jen kdyby náhodou to nešlo do novýho roku tak to začnu vše sledovat… Myslím si že je důležité abych byla uvolněná a nemyslela na to moccc… protože nějaké vynucování mimnka by mohlo to těhu. jenom oddálit :wink: Mno a jinak já Romány ráda… Můžu se zeptat jak dlouho jste spolu z přítelem bo manželem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
18.8.10 09:26

Já si myslím, že se taky moc nestresuju, protože teďka mám jiný starosti než na to myslet, všechno tady přeďěláváme, malujem takže opravdu není čas. Jen mě to vždycky srazí, když dostanu MS, tak jsem taková divná a protivná, ale na druhý den se z toho vyspím a je to v poho :wink: Jinak ani nemáme sex na povel jako jiní, prostě i když je ovulace, tak to praktikujeme pořád každý druhý den. Zatím s přítelem :wink: Jsme spolu 3 roky a skoro 5 měsíců :-) Docela dost :lol: přítel by chtěl příští rok svatbu no, ale nevím jestli to dopadne, času dost. A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.10 13:12

Mno já jsem s přítelem rok zatím a třičtvrtě roku spolu bydlíme opravdu nám to klape příští rok si budeme brát hypotéku… Tak uvidíme ale taky se nějako příliš nesnažíme ani nestresujem zatím to necháváme co se má stát at se stane :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
18.8.10 14:23

No vidíš, my spolu ani nebydlíme :lol: Teďka to právě předěláváme a snad už v září budeme bydlet spolu :srdce: On je stejně celý den v práci. Hypotéka nás asi taky nemine :-? Třeba budete mít to štěstí a zadaří se Vám za chvilinku :wink: Nechceš se přidat k nám do diskuze Mladé maminy? Jsou tam teda těhulky, jenom já a Gabča jsme snažilky, ale dá se s něma pokecat o všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.10 21:11

Tak to můžu zkusit..... :palec: Tak já se tam juknu… jestly mě vemete mei sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat