Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Idril píše:
@Antonie Bolavá to asi jo. Sou to takove chlupy nasite na nejake sitce… nevim jak vysvetlit. A mam to 14dni a stahuje i roztahuje se to dobre zatim. Zkousela sem i saty. Vzhledove nic moc to bych musela byt vychrtlina ale slo to.
To bych se bálá, že se mi to někde smrskne v nevhodný okamžik
![]()
Za 200 bych se nerozmýšlela, sice jsem zatím nehledala nijak usilovně, ale všude jsem viděla nad 300…
@lalalalala píše:
To bych se bálá, že se mi to někde smrskne v nevhodný okamžik![]()
Já myslím, že to bude takový hadřík, že to nijak netáhne, aby se to smrsklo. Třeba ze šatů na tričko
![]()
@Antonie Bolavá píše:
Tvl, já si to snad budu muset koupit
@mila.dka1 píše:
Já myslím, že to bude takový hadřík, že to nijak netáhne, aby se to smrsklo. Třeba ze šatů na tričko![]()
![]()
![]()
Koukám, že stačí zadat kouzelný šál a už je to za 199, při dvou dokonce jen za 289…
@Dana1980 píše:špatné barvy
http://www.hackomanie.cz/…funkcni-saly
Holky vždyť z toho kouká vietnamská tržnice… působí to hrozně levně!
Ve skutečnosti to tak lesklý není
a na dotek příjemný ale szejne to nejvíc nosim jen jako tunel na krk ![]()
@mila.dka1 píše:
Ahoj, před časem mě zaujala tzv. magická šála (magic scarf), https://www.youtube.com/watch?… . Máte s ní někdo zkušenost? Zajímalo by mně, zda to opravdu funguje tak, jako na videu, nebo je to polopodvod? Docela by se mi to líbilo, ale nechce se mi obětovat 350 Kč a poštovné, kdyby to pak bylo na nic.
Nezkoušela, napíšu názor
Myslím, že věc, kterou lze použít jako šálu, nebo čepici, nebo oboje, může být praktická. Bude tu umělina, nečekej, že to bude extra hřát.
Jako šaty to púodle mě soudnej člověk nepoužije, jednast je to chlupatý a zlušťuje to - koukej na ty hubene modelky, jednak to určitě bude průhledný, vždyť to má díry. Z téhož důvodu to profoukne i jako čepice, nedávala bych v jedné vrstvě.
350 korun mi nepřijde nějak extra moc, když počkáš, budou to mít vietnamci na každém rohu zas 150