Magická šála

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
mila.dka1
1.1.15 17:01
@Pudloslava píše:
Nezkoušela, napíšu názor
Myslím, že věc, kterou lze použít jako šálu, nebo čepici, nebo oboje, může být praktická. Bude tu umělina, nečekej, že to bude extra hřát.
Jako šaty to púodle mě soudnej člověk nepoužije, jednast je to chlupatý a zlušťuje to - koukej na ty hubene modelky, jednak to určitě bude průhledný, vždyť to má díry. Z téhož důvodu to profoukne i jako čepice, nedávala bych v jedné vrstvě.
350 korun mi nepřijde nějak extra moc, když počkáš, budou to mít vietnamci na každém rohu zas píše: Více

No jako šaty bych fakt nedala, nevíc s mýma kilama, ale líbí se mi to natáhnout jako šálu, jako kapucu a jako bolerko. Když někam jedu třeba v létě a jdu večer ven, tak mám takový ten šátek-šálku a buď visí na kabelce, nebo si ho přehodím přes ramena-paže a někdy při dešti přes hlavu. Tohle mi přijde takové lepší.

• Citovat
  • Upravit
43028
1.1.15 17:20
@mila.dka1 píše:
No jako šaty bych fakt nedala, nevíc s mýma kilama, ale líbí se mi to natáhnout jako šálu, jako kapucu a jako bolerko. Když někam jedu třeba v létě a jdu večer ven, tak mám takový ten šátek-šálku a buď visí na kabelce, nebo si ho přehodím přes ramena-paže a někdy při dešti přes hlavu. Tohle mi přijde takové lepší.

a nebude takova chlupatina v lete vypadat divne? Jde teda jen o zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
1.1.15 20:25
@Pudloslava píše:
a nebude takova chlupatina v lete vypadat divne? Jde teda jen o zvyk.

No to možná bude, to je fakt…

• Citovat
  • Upravit
386
2.1.15 22:31

Já objednávala před vánoci tady, žlutou a oranžovou,
obě jak na obrázku a fungují
http://www.prizevlnika.cz/…celova-sala/
cena 210,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.11.17 01:10
@mila.dka1 píše:
Fakt, to ráda slyším. Zvažuju to koupit mámě k svátku, má ráda, když dostane něco, co nezná a vidí prvně a právě bych si to koupila taky.

Na netu stoji 179,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
16.11.17 21:28

@mana74 taky je to 3 roky starý příspěvek ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák