Magická želva - nákup přes Hyperslevy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17058
5.10.11 14:34

Marky,já to prošvihla :zed: :zed: Hl.že jsem vám dávala odkaz a nakonec na to sama zapomenu.Tak snad to ještě někde ve slevách bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17058
5.10.11 15:43
Markytka_Ostrava píše:
janca84 píše:
Marky,já to prošvihla :zed: :zed: Hl.že jsem vám dávala odkaz a nakonec na to sama zapomenu.Tak snad to ještě někde ve slevách bude…
Jani ale to už byla jiná akce, než jsem to nakupovala já…ta moje končila už 21.9. a jde mi vyloženě o toho prodejce - objednávka se posílala na: slevujeme@seznam.cz..

Marky,však to je ono.Bylo to na těch hyperslevách,že jo? Já na to koukala min.týden,že jsem si vzpoměla a bylo tam napsané,že akce skončila.No a jak teda? Ty jsi jim poslala peníze a voucher nikde? To je divný,oni to většinou posílají hned druhý den.Číslo na ně tam není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronika O.
10.10.11 22:01

V žádném případě nedoporučuji cokoliv nakupovat od této společnosti. Zakoupila jsem kupony na textilní vaky, které jsem se nejdřív bezúspěšně pokoušela vyzvednout osobně. Od té doby se už téměř 3 měsíce snažím prostřednictvím e-mailové komunikace zboží dostat, bohužel bezvýsledně. Vždycky mi po delší době, někdo odepíše, že zboží už bylo odesláno, ale já jsem pořád nic neobdržela. Takže ruce pryč od čehokoliv, co tato firma nabízí…

• Citovat
  • Upravit
Lucix
2.11.11 08:36

Podvod?

Dobry den, taky jsem si objednala tu zelvu a NIC neprislo. Na maily nikdo nereaguje!! :( :roll:

• Citovat
  • Upravit
26574
2.11.11 08:40
Markytka_Ostrava píše:
Dobrý den - chci se zeptat, jestli jste někdo neobjednávali magickou želvičku přes Hyperslevy - voucher uplatnitelný u Total slevy! Došla vám už - případně za jak dlouho? Čekám už 14 dní a pořád nic.. :nevim: Psala jsem jim včera e-mail a zatím bez odpovědi..

Obrátila bych se na ty Hyperslevy, oni jsou zodpovědní za to s kým spolupracují. Měla jsem podobný problém a slevomat to vyřešil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucix
2.11.11 09:06

Samozrejme jsem Hyperslevy kontaktovala - nekolik emailu, telefon nikdo nebere.. :( takze asi tak :-x

• Citovat
  • Upravit
4569
2.11.11 09:37

Já objednala želvy jinde dostala jsem je ale vůbec jsem s nima nebyla spokojená, jedna nefungovala vůbec a druhá svítila hrozně špatně, naštěstí mi peníze vrátili. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
2.11.11 12:12
Lucix píše:
Samozrejme jsem Hyperslevy kontaktovala - nekolik emailu, telefon nikdo nebere.. :( takze asi tak :-x

Hmm, to je divný, je to dost velký portál na to aby se choval slušně.
Tady mají všechny možné telefony: http://www.hyperslevy.cz/kontakt/
Pokud by nikdo nereagoval, tak bych jim začala svůj problém spamovat do probíhajících diskuzí u aktuálních slev a to bych se divila, kdyby se rychle neozvali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.12.11 00:30

Firma Total slevy

Dobrý den, našla jsem tady tyto Vaše příspěvky a ráda bych se zeptala, jestli Vám nakonec bylo zboží doručeno? Mám u nich totiž už 7 týdnů objednávku na jiné zboží, po telefonu mi před 2týdny bylo slíbené zaslání objednaného, ale stále nic nemám, přestože jsem zaplatila. Můžu se zeptat, jak jste nakonec pochodily? Díky moc! S pěkným pozdravem, Jana Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana1964
18.12.11 12:46

Želva

Dobrý den, teda já nevím přes tuto firmu jsem si objednala želvu, vacu pytle a teď vrtulník a vždy mi vše dorazilo. Želva trochu později, ale říkali že měli problém s objednávkou. Každopádně jsem vždy všechno dostala.
 Jana

• Citovat
  • Upravit
496
18.12.11 12:52
Jana1964 píše:
Dobrý den, teda já nevím přes tuto firmu jsem si objednala želvu, vacu pytle a teď vrtulník a vždy mi vše dorazilo. Želva trochu později, ale říkali že měli problém s objednávkou. Každopádně jsem vždy všechno dostala.
Jana

Tak to jste asi jediná, paní..:-) a podle toho co píšete, tak budete z té firmy a snažíte se zachránit situaci :-) Nevím, mám takový pocit… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
18.12.11 20:16
Markytka_Ostrava píše:
Michala5 píše:
Jana1964 píše:
Jana
Tak to jste asi jediná, paní..:-) a podle toho co píšete, tak budete z té firmy a snažíte se zachránit situaci :-) Nevím, mám takový pocit… :-)
Tak to jsme dvě, kdo ho má :lol: Nicméně stačí se podívat na reakce zákazníků na tento prodej a myslím, že stačí…
http://www.hyperslevy.cz/…gicka-zelva/

Nene, mě i dvěma maminkám z mé diskuze došly, mě trošku později,ale je pravda, že když se koupí voucher, musí se pak následně i objednat a zaplatit zvlášť poštovné, takže já čekala a čekala(pak já blondýna jukla na popis akce pořádně :oops: ) ale pak už to netrvalo dlouho…
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.12.11 01:12

Díky moc za Vaše reakce (a Markytce za odkaz na diskusi k želvám). Dnes jsem znovu urgovala zaslání zboží (a kopii poslala i na hyperslevy.cz) s tím, že nedostanu-li do konce týdne zboží nebo peníze zpět na účet, obrátím se na příslušné instituce a úřady (PČR, ČOI, ŽÚ a FÚ) a zároveň budu o nekorektním jednání tohoto prodejce informovat i slevové portály (právě teď totiž prodejce „Total Slevy“ někde prodává vrtulník na dálkové ovládání). Tak uvidím, jak se k tomu nakonec postaví a dám vědět. Přeji všem hezké a v mezích možností klidné a radostné předvánoční dny, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucix
19.12.11 08:46

Zazrak

Dobry den,
tak ja jsem se sve zelvy nakonec po 2 mesicich dockala, ale stalo me to asi 2× telefonovani na Hyperslevy a 1× jsem volala primo prodejci na uvedene cislo… 606610627. Zelva je teda doma, ale kvalita vyrobku nic moc bych rekla.. melodie se nedaji poslouchat, tak vyuzivame jen osvetleni - hvezdicek.

• Citovat
  • Upravit
496
19.12.11 09:36

Holk,y a kolik stála tato želva původně? Myslím předs slevou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák