Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky,
nevíte prosím, zda je kromě Brna a Prahy velká vietnamská tržnice pro velkoobchodní odběry /více kusů/ i v Ostravě nebo pohraničí Polsko? Případně prosím o adresu, moc děkuji.
Já slyšela, že v Hatích u Znojma je taky něco takového ,ale adresu nemám
@Toník125 píše:
v ostrave kuncickach je taky
Velkoobchod, prodávají balení po více kusech? Nevíš prosím Tě náhodou adresu, nebo alespoň přibližně kde v OV Kunčičkách? Děkuji. K.
Zdravím uživatele na emiminu…potřebovala bych poradit, kde najdu tu velkou vietnamskou tržnici v Brně? Jde mi o tu, jak je možný velkoobchodní odběr - balení po více kusech? Vůbec nevím, kde to v Brně je… Kdo mi poradí ![]()
@Libza V Brně, ul. Olomoucká - jsou tam ty tržnice dvě. Odkud pojedeš?
@Libza Trolejbusem, příp. autobusem od nádraží je to zastávka „Olomoucká - u školy“. Jinak je to hned vedle ISŠ na Olomoucké.
@gabi.design Já jsem z Vysočiny, pojedu od Třebíče, přijedu do Brna směr od velké ceny…
Sjeď z dálnice D1 před Makrem, ale jeď směr Komárov a před panelákama na komárovském sídlišti odboč na T-křižovatce doleva. Pak jeď rovně, pak do kopce a před mimoúrovňovou křižovatkou odboč zase vlevo. Z té odbočky najedeš zase na T-křižovatku. A tržnici máš prakticky před sebou.
Super, díky. Jen malá poznámka
Slyšela jsem v rádiu, že nějaká velká tržnice v Brně vyhořela..teď někdy. Netýká se to téhle, že ne ![]()
@Libza píše:
Super, díky. Jen malá poznámkaSlyšela jsem v rádiu, že nějaká velká tržnice v Brně vyhořela..teď někdy. Netýká se to téhle, že ne
Jojo, týká. Ale jsou tam dvě vedle sebe. Tak vyhořela ta jedna. Jen jedna hala. ![]()
@Jura007 píše:
Sjeď z dálnice D1 před Makrem, ale jeď směr Komárov a před panelákama na komárovském sídlišti odboč na T-křižovatce doleva. Pak jeď rovně, pak do kopce a před mimoúrovňovou křižovatkou odboč zase vlevo. Z té odbočky najedeš zase na T-křižovatku. A tržnici máš prakticky před sebou.
Jo, takhle je to nejlepší. Jura to super popsal. ![]()
@Jura007 @gabi.design Díky ![]()
Je to tedy ulice Olomoucká, jo? 'Abych si něco uložila do navigace - moje orientační smysly jsou na nule..no možná ještě pod ![]()