Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky, máte některá tuhle tašku na kočárek? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Píšou tam, že se připíná pomocí těch klipsů, ale ty jsou tak malé, že si nedovedu představit, kde se to tam připíná
můžete poradit? Ptala jsem se i prodejce, zatím neodpověděl, tak zkouším štěstí tady ![]()
A nemá tam být druhá část s klipem, co se přidělá na kočárek - je tam stabilně pořád?
Tuhle tašku nemám, ale na kočáru (roan Marita) mám takové trojúhelníčky, nebo kroužky, kam se tyhle tašky přicvakávají těmito klipsnami. Tak jestli tuhle tašku nenavrhovali právě jen pro takový kočáry ![]()
jancic píše:
A nemá tam být druhá část s klipem, co se přidělá na kočárek - je tam stabilně pořád?
To je možný ![]()
Gina, to by zas asi musel prodejce v inzerátu zmínit, páč by to nepasovalo na většinu kočárků ![]()
No uvidím, co mi napíše… já mám tašku od emitexu a casualplay a obě mi pořád z té rukojeti sjíždí dolů, tak chci pořídit nějakou, co tam bude stabilně držet…
Eneer, já taky řešila sjíždění tašky po rukojeti (mám kočárek Mutsy Urbanrider) a nakonec mě zachránily úchyty JJ Cole. Jde na ně přichytit cokoli a jsou opravdu super! Moc doporučuji! Vyjdou asi na 200 korun a vyplatí se to, tašku můžeš mít jakou chceš.
Mafina5 píše:
Eneer, já taky řešila sjíždění tašky po rukojeti (mám kočárek Mutsy Urbanrider) a nakonec mě zachránily úchyty JJ Cole. Jde na ně přichytit cokoli a jsou opravdu super! Moc doporučuji! Vyjdou asi na 200 korun a vyplatí se to, tašku můžeš mít jakou chceš.
Díky za tip
jak jsou ty úchyty asi dlouhý na cm??
Celé je to velké 22 cm s tím, že se to obtočí kolem madla kočáárku takovou tou liščí smyčkou. Zkrátí se to tedy o obvod tyčky kočárku. Já mám poměrně silné tyčky (Mutsy) takže mi z toho visí dolů asi 7 cm ke kroužku na tašce. Vypadá to potom asi takto…
Mafina5 píše:
Celé je to velké 22 cm s tím, že se to obtočí kolem madla kočáárku takovou tou liščí smyčkou. Zkrátí se to tedy o obvod tyčky kočárku. Já mám poměrně silné tyčky (Mutsy) takže mi z toho visí dolů asi 7 cm ke kroužku na tašce. Vypadá to potom asi takto…
Díky za názornou ukázku ![]()