Máte někdo tuhle přebalovací tašku?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2939
2.10.11 10:10

Máte někdo tuhle přebalovací tašku?

Ahoj holky, máte některá tuhle tašku na kočárek? http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Píšou tam, že se připíná pomocí těch klipsů, ale ty jsou tak malé, že si nedovedu představit, kde se to tam připíná :think: můžete poradit? Ptala jsem se i prodejce, zatím neodpověděl, tak zkouším štěstí tady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jancic
2.10.11 10:19

A nemá tam být druhá část s klipem, co se přidělá na kočárek - je tam stabilně pořád?

• Citovat
  • Upravit
23847
2.10.11 10:21

Tuhle tašku nemám, ale na kočáru (roan Marita) mám takové trojúhelníčky, nebo kroužky, kam se tyhle tašky přicvakávají těmito klipsnami. Tak jestli tuhle tašku nenavrhovali právě jen pro takový kočáry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
2.10.11 10:28
jancic píše:
A nemá tam být druhá část s klipem, co se přidělá na kočárek - je tam stabilně pořád?

To je možný :think:

Gina, to by zas asi musel prodejce v inzerátu zmínit, páč by to nepasovalo na většinu kočárků :nevim:

No uvidím, co mi napíše… já mám tašku od emitexu a casualplay a obě mi pořád z té rukojeti sjíždí dolů, tak chci pořídit nějakou, co tam bude stabilně držet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
2.10.11 15:41

Eneer, já taky řešila sjíždění tašky po rukojeti (mám kočárek Mutsy Urbanrider) a nakonec mě zachránily úchyty JJ Cole. Jde na ně přichytit cokoli a jsou opravdu super! Moc doporučuji! Vyjdou asi na 200 korun a vyplatí se to, tašku můžeš mít jakou chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
3.10.11 10:13
Mafina5 píše:
Eneer, já taky řešila sjíždění tašky po rukojeti (mám kočárek Mutsy Urbanrider) a nakonec mě zachránily úchyty JJ Cole. Jde na ně přichytit cokoli a jsou opravdu super! Moc doporučuji! Vyjdou asi na 200 korun a vyplatí se to, tašku můžeš mít jakou chceš.

Díky za tip :) jak jsou ty úchyty asi dlouhý na cm??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
3.10.11 13:40

Celé je to velké 22 cm s tím, že se to obtočí kolem madla kočáárku takovou tou liščí smyčkou. Zkrátí se to tedy o obvod tyčky kočárku. Já mám poměrně silné tyčky (Mutsy) takže mi z toho visí dolů asi 7 cm ke kroužku na tašce. Vypadá to potom asi takto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2939
3.10.11 16:38
Mafina5 píše:
Celé je to velké 22 cm s tím, že se to obtočí kolem madla kočáárku takovou tou liščí smyčkou. Zkrátí se to tedy o obvod tyčky kočárku. Já mám poměrně silné tyčky (Mutsy) takže mi z toho visí dolů asi 7 cm ke kroužku na tašce. Vypadá to potom asi takto…

Díky za názornou ukázku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák