Ikea - v jakém je stavu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18223
30.9.11 09:01

Ikea - v jakém je stavu

Přeju krásné dopoledne :kytka:

Je mi sice blbé zakládat takovou „zbytečnou diskuzi“. Ale chceme se jet s manžou podívat do ikey - moc často tam nejezdíme. A od kamarádky jsem dostala info, že tam něco předělávají a ať to radši odložíme…

• Tak prosím, byl teď někdo v ikee a jak to aktuálně vypadá? A dá se tam nakupovat s kočárkem?
  • A ještě když už se ptám - nemáte nějaký tip na levný nábytek v Praze? Pominuli mobelix?

Děkuju moc za odpovědi :oops: :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
30.9.11 09:04

Ja tam byla uz je to 14 dni.. s kocarkem se tam dalo, ale vrsek byl vicemene k nicemu… je to cele rozdelane a je tam toho malo (treba ti nekdo rekne aktualni stav), restaurace uz fungovala, spodek fungoval vicemene normalne.

Mluvim o Cernem Moste.

• Citovat
  • Upravit
5644
30.9.11 09:12
Anielkha píše:
Ja tam byla uz je to 14 dni.. s kocarkem se tam dalo, ale vrsek byl vicemene k nicemu… je to cele rozdelane a je tam toho malo (treba ti nekdo rekne aktualni stav), restaurace uz fungovala, spodek fungoval vicemene normalne.Mluvim o Cernem Moste.

na cernaku toho moc ted neni, ale zlicin je v pohode tak zkuste zajet treba tam a s kocarkem naprosto bez problemu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3951
30.9.11 09:22

tak to jste mě nepotěšili, taky se chystám na černý most… a nevíte do kdy to tam bude takhle omezený? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.9.11 09:48

Díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9201
30.9.11 10:06

já byla na čerňáku v neděli a NEDOPORUČUJI!!!! šli jsem tedy hned dolů takže jak to vypadá nahoře nevím ale dole strašný :poblion:
s kočárkem projedeš ale nic tam nemají :nevim: komplet bylo snad jen oddělení s kuchyní a nádobím, ostatní jen zredukováno tak na pětině plochy odhaduji. zboží neberou takže jsou fakt vybrakovaní (sháněli jsme koberec), svítidla skoro žádná, obrazy, svíček tak pětina…atd.
Takže nákup jen tak, jakože se člověk podívá a pokoupí blbosti je naprosto zbytečný. Pokud máš vybráno něco konkrétního určitě předem zjistit zda to vůbec mají.Restaurace nahoře funguje ale určitě ne v plném provozu protože část je ještě zaplachtovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
30.9.11 10:07

My jezdíme do Ikei na Zličín i s kočárkem. Je tam výtah, takže se s ním dostanete všude. Na Zličíně jsem byla min.týden a nevšimla jsem si, že by tam něco přestavovali.

Ještě chodíme do těchto obchodů s nábytkem: Sconto + Lutz XXL, oba obchody jsou do 5 minut autem od Ikei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5644
30.9.11 10:44

no nevim do kdy to budou delat na cernaku ale rozestaveny to maji slusne, to jako klobouk dolu :pankac:
a my tam jeste byli v den kdy jim totalne vypadli kasy a nedalo se platit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
30.9.11 11:37

Jezdím jen na Zličín,Čerňák mi nějak nepřirost k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
30.9.11 12:08
eseta píše:
Jezdím jen na Zličín,Čerňák mi nějak nepřirost k srdci.

ja to mam presne naopak ;)

• Citovat
  • Upravit
5644
30.9.11 12:08

je pravda ze cokoliv nemaji na cernaku posilaji na zlicin
me se zlicin taky libi vic :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.9.11 12:11

není problém se tam dostat s kočárem, ale spousta oddělení je za plentou, předělávají to
restaurace funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák