Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj všem
dnes mi přišla domů bunda z MMB. Kupovala jsem pro nejmenšího do kočárku. Cena byla 150kč , prý v super stavu. Bunda dorazila špinavá, skvrny od pití, jogurtu a piškotů (děti mám 3, na identifikaci skvrn jsem expert) v háčcích suchého zipu zbytku křupek. Tak si říkám, že se paní nestydí poslat nevyprané oblečení, na ceně nezáleží, jen jde o tu čistotnost. Mě by hanba fackovala. vždycky peru a žehlím co posílám. Paní jsem napsala, že to vyperu a když nepustí to od pití (jsou to takové ty klasické mapy). že jí bundu vrátím. Jsem docela zklamaná tím přístupem, nevím, jak to dobře vystihnout. Já paní zaplatila ihned, jak mi poslala číslo účtu, peníze měla na účtu tentýž den a ona mi pošle špinavou bundu ![]()
stalo se vám to taky? mě ještě ne a že pro dvojčata nakupuju na MMB fakt hodně, do krámu se skoro nedostanu a nové mají jen boty a bundy. mikiny kupuju znackove pouzite. Miminu jsem zimni bundu kupovala, jelikoz je vetsi nez dvojcata vloni, tak nemuze podedit a do kocarku mi nova pripadala zbytecna. chjo, nejak mi to zkazilo den
A proto ja pouzite veci nekupuju a na Aukru nebo MMB uz vubec NE.
Ještě nikdy…
Spíš rozbalím balík a málem omdlívám z té šílené avivážové vůně.
Vždycky to pak peru ještě doma, ale nikdy bych nevyprané neposlala=/
Snad se půjde s paní domluvit.
Zatím se mi nikdy nic takového nestalo. Vždycky přišlo vyprané a hlavně teda navoněné aviváží, takže si to vyperu zase po svém. Nemám ráda aviváž.
Ahoj. Tak to zírám
. Já nežehlím (jsem zjistila, že vyžehlené uleželé věci často flekatí), ale nevyprané bych poslala jedině v případě, že by bylo naprosto čisté). Máš kupovat u mě
.
Já použité věci kupuju výjimečně (ale holkám dávám, po dětech známých), to už radši značku Wolf do jedné paní, co bydlí poblíž a tudíž to mám bez poštovného. Cenu má mnohem nižší než oblečení od vietnamců, je to nové a krásné
.
Tak za to by mě hanba fackovala,já jsem davala veci jedne kamaradce a i když to bylo čisté,tak jsem to stejně ještě jednou vyprala,ať mě nepomluví ![]()
Stalo se mi to hodně podobně jak tobě. Taky v popisu napsáno Super stav - bunda očividně nevypraná, v kapse ještě ořechy a šutry
Jako beru to že se ty bundy trochu praním ničej, ale toto? Taky vše co prodávám je vypraný a vyžehlený …
Takže naprosto chápu tvoje pocity, jsem z tý bundy rozladěná dodnes tak, že zatím leží furt ve skříni a ještě jsem jí nevyndala (bude teď na podzim, ale ani si nejsem jistá jestli jí vůbec vyndám
)
Tak to já naštěstí takovou zkušenost nemám, co koupím, je vyprané, voňavé-sice to pak doma peru ještě jednou, ale vůbec se nedivím, že tě to naštvalo. A paní je teda asi pěkný prasátko, když jí to nepřijde blbý, to takhle poslat, zvlášť když bys jí to mohla napsat do hodnocení, to už by si u ní asi nikdo nic neobjednal..
Mi zas zkazila den cena za zimní pneu na auto o 1000 větší než jsem čekala
ale vím…to sem nepatří,jen že mi to taky hnulo žlučí a den mám zkažený.
Jinak teda na Aukru i MMB nakupuju dost a stalo se mi tuším 2× že přišlo něco co neodpovídalo popisu.Jednou nějaké tenisky o kterých taky psali že supr stav a byly otřesný takže se to řešilo přes Aukro tým-pak mi byly vráceny peníze.Pak jsme kupovali záložní kočárek ze kerého jsme zklamaná taky,ale tam už to s vracením tak snadný není takže si ho ač neradi necháme.
Jinak teda vždy vše v pohodě.
Co ta paní když jsi jí napsala že jí když tak bundu vrátíš,Necuká se?A nemáš její nick abych si dala pozor a nekupovala od ní?
Já nakupuju použité věci velmi málo a když už, tak v normálním sekáči, ne na MMB..Ne k vůli špatné zkušenosti s nevypráním, ale k vůli tomu, že věci dorazily „jiné“, než vypadali - jako dnes jsou kvalitní foťáky, věci jdou nasvítit a vyretušovat..Byla jsem zklamaná..
A taky se mi stalo, že paní nafotila věc ještě nepoužitou novou a potom nenafotila skutečný stav věci(po seprání)..
S nakupováním hraček na MMB a nových věcí(oblečení) mám jen pozitivní zkušenosti..
Ahoj,určitě bych dala negativní hodnocení.
Je to opravdu na
![]()
Mě dorazila nedávno kombinézka,ale opravdu v super stavu,je vidět,že byla málo nošená.
Taky jsem se bála,jak bude vypadat.
Věřím,že ti to zkazilo náladu ![]()
Ja obcas nevyprane dam kamosce - protoze vim, ze si to stajne sama vypere a je mi skoda to prat dvakrat (treba bundu). Ale samozrejme ji to reknu ![]()
Z MMB by me to taky nastvalo, patri to k urcite slusnosti. Kdyby to pani aspon napsala a nafotila v realnem stavu, ale takhle kdyz clovek neco jakoby pekneho koupi a prijde mu to spinave nebo otrhane, tak to nastve hodne ![]()
Mi se to stalo jednou a paní se bránila,že stejně každý všechno pere znovu,tak proč bundu prát před odesláním
To je fakt,peru všechno,ale nic špinavého bych neposlala..Ty aviváže některé jsou taky někdy fakt hrozné…
Nám přišla echt zaprasená autosedačka..Sice super, nerozbitá, funkční..ale těch bebeček, drobků a jídla ve všech štěrbinách ..no na zvracení..Vše ulepené, ušmudlané.
Generálka mi trvala snad 3 hodiny.
Já nakupuju na MMB už asi 5 let a to buď nové nebo použité. Použité nakupuji oblečení značkové a kvalitní a musím zaklepat, ještě se mi nestalo, že by mi někdo poslal zboží horší, než bylo uvedeno v popisu nebo na fotce. Já na MMB nedám dopustit. Vždy nejdřív koukám na hodnocení a až pak objednávám