Špatné vracení v obchodech :/

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
755
27.9.11 07:50

Špatné vracení v obchodech :/

Ahojky! :kytka:

Chtěla jsem se Vás, maminky, zeptat, zda-li se Vám stává, že Vám v obchodech špatně vracejí…?

Mě se to za posledních 14 dní stalo 3×!!! :cert: Jednou v čistírně (100 kč), jednou v Albertu (300 kč!!!) a jednou v trafice (100 kč)… Naštěstí jsem si toho vždy na poslední chvíli všimla a upozornila… V prvních dvou případech se mi moc omluvili a peníze vrátili, v tom třetím se na mě pán hnusně podíval, hodil po mě to kilo a neřekl ani slovo!!! :pocitac: :poblion:

Pak jsem mluvila s kamarádkou a té se to v tomto týdnu stalo taky (o 200 kč)… 8-o :roll: (ta si bohužel všimla až doma)

Tak mě napadlo, jestli tak trochu prodavačky „nehřeší“ na tom, že se věnujeme dítěti a už už koukáme, abychom z krámu byly pryč (můj syn teda dost zlobí v kočárku a jsou to fakt hoňky, abych ho udržela…) No a ta kamarádka má miminko (často plačící v kočárku)…

Je mi jasný, že se to může stát, každý se někdy splete… - ale takhle 3× za sebou během pár dnů? Buď jsem měla „štěstí“ nebo je to nový „trend“…
Nevím… :nevim:

Raději si tedy dávejte pozor a pozorně přepočítávejte… Já opravdu většinou peníze sbalím a nepočítám, ale v těchto případech to bylo fakt „okaté“, takže naštěstí jsem hned reagovala - a ne až doma… :jazyk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
27.9.11 07:57

Mě se to ještě nestalo.Možná je to tím,že já vrácené peníze nepočítám:-DD

• Citovat
  • Upravit
755
27.9.11 08:02
megham33 píše:
Mě se to ještě nestalo.Možná je to tím,že já vrácené peníze nepočítám:-DD

No právě… :-P Taky jsem si říkala, kolikrát už jsem byla okradena, aniž bych si všimla… :?: :evil: A to si říkám často „kam ty peníze, sakra, tak mizí?!“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
27.9.11 08:14

Mě se teda nestalo nikdy. :nevim: Ale jestli to nebude taky tím, že mi občas nemaj už skoro co vtracet :D.

Jinak zakladatelko si můžeš být jistá tm,že v hyper super marketech to fakt nedělaj schválně. leda by byli táák moc loajální (jak se to slovo píše??) k zaměstnavateli a okrádali pro něj za vidinou třeba zvýšení platu :D. Protože tam cokoliv je na víc, rozhodně pokladní do kapsy bohužel nedá. Proto já nenechávám ani kačku navíc, protože firmy mají dost a pokladní si to do kapsy fakt nedá.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.9.11 08:17
andela píše:
Mě se teda nestalo nikdy. :nevim: Ale jestli to nebude taky tím, že mi občas nemaj už skoro co vtracet :D.Jinak zakladatelko si můžeš být jistá tm,že v hyper super marketech to fakt nedělaj schválně. leda by byli táák moc loajální (jak se to slovo píše??) k zaměstnavateli a okrádali pro něj za vidinou třeba zvýšení platu :D. Protože tam cokoliv je na víc, rozhodně pokladní do kapsy bohužel nedá. Proto já nenechávám ani kačku navíc, protože firmy mají dost a pokladní si to do kapsy fakt nedá.

Proč by si to pokladní nevzala? Když sem sečetla kasu a měla něco navíc, tak sem si to vždycky nechala. ALe ne teda, že bych kvůli tomu někoho obírala naschvál.
Největší úlovek byl asi 50 Kč :mrgreen:

A k tématu… mě se to asi nestává. Ale může to být tím, že nějak pečlivě to nekontroluju :think:

• Citovat
  • Upravit
755
27.9.11 08:18
andela píše:
Mě se teda nestalo nikdy. :nevim: Ale jestli to nebude taky tím, že mi občas nemaj už skoro co vtracet :D.Jinak zakladatelko si můžeš být jistá tm,že v hyper super marketech to fakt nedělaj schválně. leda by byli táák moc loajální (jak se to slovo píše??) k zaměstnavateli a okrádali pro něj za vidinou třeba zvýšení platu :D. Protože tam cokoliv je na víc, rozhodně pokladní do kapsy bohužel nedá. Proto já nenechávám ani kačku navíc, protože firmy mají dost a pokladní si to do kapsy fakt nedá.

Jo, v tom Albertu to fakt beru (i když to byly 3 stovky 8-o ), ale tam to evidentně byl „omyl“ - slečna se moc moc omlouvala… chápu… stane se… 8-) Ale třeba ten pán v tý trafice to evidentně „zkusil“ a pak bylo vidět, jak je na*ranej, že jsem si všimla! :pocitac: :lol:

Spíš jsem chtěla poukázat na to, ať si mamky fakt přepočítávají, jelikož já fakt nepočítám a může se to stát hned… ať už omylem či schválně… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
27.9.11 08:37
Anonymní píše:
andela píše:

Proč by si to pokladní nevzala? Když sem sečetla kasu a měla něco navíc, tak sem si to vždycky nechala. ALe ne teda, že bych kvůli tomu někoho obírala naschvál.
Největší úlovek byl asi 50 Kč :mrgreen:

A k tématu… mě se to asi nestává. Ale může to být tím, že nějak pečlivě to nekontroluju :think:

Ne všude to počítají samy pokladní :)

Já kvůli tomuhle „vracení“ radši platím kartou všude kde to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
27.9.11 08:44

taky platim kartou, jak specham a nedavam pozor, tak se plno prodejcu snazi privydelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.9.11 08:47

To je fakt, nejlepší je platit kartou… :palec: Taky platím většinou kartou… No ale teď se mi to prostě nějak „sešlo“… :think: A nestačila jsem se tedy divit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.9.11 08:51

Kde to jde zaplatím kartou,ale v menších obchodech si vrácené peníze přepočítávám.už se mi párkrát stalo,že mi vrátili míň něz měli.
Ale taky se mi stalo,že se jednou paní sekla o 150kč,ale já ji to řekla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
27.9.11 08:53

Já si to vždycky kontroluju, takže se mi to nestává, ale minule mi dvakrát v jednom dni naúčtovali zboží za špatnou cenu. V jednom obchodě jsem to vyřešila druhý den, v tom druhém jsem to nechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
27.9.11 09:08
Liduš88 píše:
Kde to jde zaplatím kartou,ale v menších obchodech si vrácené peníze přepočítávám.už se mi párkrát stalo,že mi vrátili míň něz měli.
Delam to stejne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
27.9.11 09:16

Přesně tak jak jak říká andela:jsem pokladní a NIKDY peníze navíc nám nejdou do kapsy!! Takže pokladní určitě nevrací špatně zchválně aby si peníze mohla vzít.. A ne v každém obchodě si pokladní peníze v pokladně počítá sama..U nás to tak určitě není šuplík se odevzdá a hotovo pak se podepíše jesttli tam byl nějaký rozdíl to se pak dá zaměstnavateli..
Takže to spíš byla blbá náhoda :cry:
Mě se třeba stalo že nám vrátila o litr víc což jsem si vubec nevšimla bylo to takový zamotaný paí měla dva litry v ruce a ptala se jestli sem jí to dala tak já kouknu an ruku říkám jo asi jo… Tak mi vrátila pak v jiným obchde koukám kolik mám penez a zjistim že 2tisícovku mám stále v penežence 8-o Tak nevím jak se paní dostala do ruky když sem jí asi teda dávala tisícovku..Mno co už zajímavé taky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
27.9.11 09:19

Taky se mi to ještě nestalo, vždycky čumím na tu kasu, kolik mi má vrátit a za kasou si ještě kontroluju účtenku, jestli ty ceny souhlasí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
27.9.11 09:51

Tak v jedné trafice se mi už podruhé stalo, že sjem zaplatila noviny padesátikorunou a vrátili mi jako na dvacku. Když se to stalo poprvé, tak jsem to něj přešlo, ale teď se mi to v krátké době stalo podruhé - takže jsem na to už upozornila, pán moc příjemný nebyl, ale nakonec mi peníze vrátil. Nechci se hádat o pár korun, ale naštvalo mě to! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák