Podvodnice Petrová - bazos.cz - pozor!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
49
26.9.11 21:06

Podvodnice Petrovská - POZOR

Všechny bych ráda upozornila na podvodnici, která si říká Petrovská, na Bazoši „prodávala“ a možná ještě „prodává“ věci, za které si inkasuje peníze ale nic neposílá. Bohužel i já jsem jí naletěla. Pokud je mezi vámi další taková, tak se určitě ozvěte. Budu podávat trestní oznámení a čím nás bude víc, tím lépe. Neměla by z toho vyváznou bez potrestání :cert:
Zjistila jsem, že jméno Petrovská, které používá není její pravé jméno… takže opravdu pozor, zítra si může říkat zase jinak :cert:

Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1653
26.9.11 21:12

dekuju za upozorneni :palec: takove kravy miluju :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
26.9.11 21:42

Už jsem toto četla na bazoši.Nechápu takový lidi co takhle podvádí :cert: :cert: Kupa mamin nemá peníze a lidi je ještě okradou :pocitac: Držím palce at se Vás sejde víc a trest ji nemine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
26.9.11 23:18

krokus máš jejího mejla? Klidně mi ho písni do SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.9.11 09:16

E-mail, který použila, když jsme si dopisovali, je petrovska@centrum.cz.

Číslo účtu, které používá: 43-8359080277/0100kb, používá ale jak jsem zjistila ještě jeden jiný účet u KB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aput
26.10.11 14:39

Tato podvodnice vystupuje také pod jménem Havelková Jana

• Citovat
  • Upravit
49
29.10.11 14:22

Mohu se zeptat, podle čeho jsi přišla na to, že vystupuje také pod tímto jménem? A na jakém bazaru? Také na Bazoši? Díky za informace. Nedávno jsme na paní „Petrovskou“ podali trestní oznámení. Tak pokud někoho ještě okradla pod tímto dalším jménem. Mohl by se k nám ještě připojit. Protože čím větší částku dáme dohromady, tak tím lépe pro nás a hůře pro ni :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
2.5.14 17:56
@krokus píše:
Mohu se zeptat, podle čeho jsi přišla na to, že vystupuje také pod tímto jménem? A na jakém bazaru? Také na Bazoši? Díky za informace. Nedávno jsme na paní „Petrovskou“ podali trestní oznámení. Tak pokud někoho ještě okradla pod tímto dalším jménem. Mohl by se k nám ještě připojit. Protože čím větší částku dáme dohromady, tak tím lépe pro nás a hůře pro ni :pocitac:

Můžeš mi prosím napsat, jak to tenkrát dopadlo? Mám podezření, že jsem jí naletěla a to letos. Takže jí policie nechytila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
2.5.14 18:32

To je des. Proto preferuju dobirku a ne zasilani penez na ucet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
2.5.14 19:13

:( to je smutne… ale a bych take neposilala penize predem, a to ani kdyby se jednalo o moji kamaradku…kdyz je to na dobirku, maji to sefnuty oba… a ja bych max zaplatila predem postu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
2.5.14 19:13
@Andy27 píše:
To je des. Proto preferuju dobirku a ne zasilani penez na ucet..

krasny kulisek!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
2.5.14 19:21

@Andy27 @ElenaB holky, já si teď taky vyčítám, jak jsem byla hloupá a naivní :( ale ona mi nabízela i osobní odběr, ale podle toho, co uváděla jako bydliště to bylo dost daleko a já mám malý auto, takže by se mi to do něj ani nevešlo (nábytek). Takže jsem svolila, že ty peníze pošlu předem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
2.5.14 19:26

Tak já jsem byla taky blbá, přihlásila jsem se do fb skupinky, kde nás paní okradla všechny :zed: :zed: :zed: Z takových lidí mi je fakt :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2408
2.5.14 19:33

@mmuerka trubka! ale aspon si das priste pozor… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5938
2.5.14 19:41

@ElenaB asi tak. Takže sháním lidi, kterým to udělala taky, protože očividně nejsem první podvedená. Ráda bych ale byla poslední. Takže si sr*t na hlavu nenechám :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák