Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Všechny bych ráda upozornila na podvodnici, která si říká Petrovská, na Bazoši „prodávala“ a možná ještě „prodává“ věci, za které si inkasuje peníze ale nic neposílá. Bohužel i já jsem jí naletěla. Pokud je mezi vámi další taková, tak se určitě ozvěte. Budu podávat trestní oznámení a čím nás bude víc, tím lépe. Neměla by z toho vyváznou bez potrestání ![]()
Zjistila jsem, že jméno Petrovská, které používá není její pravé jméno… takže opravdu pozor, zítra si může říkat zase jinak ![]()
Příspěvek upraven 27.09.11 v 09:14
Už jsem toto četla na bazoši.Nechápu takový lidi co takhle podvádí
Kupa mamin nemá peníze a lidi je ještě okradou
Držím palce at se Vás sejde víc a trest ji nemine.
E-mail, který použila, když jsme si dopisovali, je petrovska@centrum.cz.
Číslo účtu, které používá: 43-8359080277/0100kb, používá ale jak jsem zjistila ještě jeden jiný účet u KB.
Mohu se zeptat, podle čeho jsi přišla na to, že vystupuje také pod tímto jménem? A na jakém bazaru? Také na Bazoši? Díky za informace. Nedávno jsme na paní „Petrovskou“ podali trestní oznámení. Tak pokud někoho ještě okradla pod tímto dalším jménem. Mohl by se k nám ještě připojit. Protože čím větší částku dáme dohromady, tak tím lépe pro nás a hůře pro ni ![]()
@krokus píše:
Mohu se zeptat, podle čeho jsi přišla na to, že vystupuje také pod tímto jménem? A na jakém bazaru? Také na Bazoši? Díky za informace. Nedávno jsme na paní „Petrovskou“ podali trestní oznámení. Tak pokud někoho ještě okradla pod tímto dalším jménem. Mohl by se k nám ještě připojit. Protože čím větší částku dáme dohromady, tak tím lépe pro nás a hůře pro ni
Můžeš mi prosím napsat, jak to tenkrát dopadlo? Mám podezření, že jsem jí naletěla a to letos. Takže jí policie nechytila?
To je des. Proto preferuju dobirku a ne zasilani penez na ucet..
to je smutne… ale a bych take neposilala penize predem, a to ani kdyby se jednalo o moji kamaradku…kdyz je to na dobirku, maji to sefnuty oba… a ja bych max zaplatila predem postu ![]()
@Andy27 píše:
To je des. Proto preferuju dobirku a ne zasilani penez na ucet..
krasny kulisek!! ![]()
@Andy27 @ElenaB holky, já si teď taky vyčítám, jak jsem byla hloupá a naivní
ale ona mi nabízela i osobní odběr, ale podle toho, co uváděla jako bydliště to bylo dost daleko a já mám malý auto, takže by se mi to do něj ani nevešlo (nábytek). Takže jsem svolila, že ty peníze pošlu předem ![]()
Tak já jsem byla taky blbá, přihlásila jsem se do fb skupinky, kde nás paní okradla všechny
Z takových lidí mi je fakt ![]()
@ElenaB asi tak. Takže sháním lidi, kterým to udělala taky, protože očividně nejsem první podvedená. Ráda bych ale byla poslední. Takže si sr*t na hlavu nenechám ![]()