Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli mají ještě někde boty inzerované v TV reklamě - růžové a fialové vyšší s kožíškem. Za 299,– u nás v širokém okolí je nemají, kdyby náhodou ještě někde byly, ozvěte se!! díky
u nás je měli taky, ještě vp átek docela dost.. dnes nevím, teprv tak půjdem
U nás se po nich zaprášilo
(mám pro malou dvoje)
Maminka moje nejhodnější vstala a jela do krámu na sedmou.
- prej tam byla šílená strkanice
(takže kolem KV, Chodov) - už nejsou - nemáš na profilu odkud jsi ![]()
V Brně se po nich taky totálně zaprášilo, jedna paní jich měla v košíku snad 20 párů. Jedny jsem naštěstí taky ulovila ![]()
U nás je měly,ale až od velikosti 23 a to je moc velký pro nás,ale byly tam už asi jen dvoje.Byla tam docela mela teda ![]()
Předevčírem pár kousků u nás ještě bylo, těch nejmenších velikostí, i pár kombinéz.
Dneska ráno jsem byla v Lidlu a měly je tam.
Příspěvek upraven 23.02.18 v 08:35
dobře, někde je tedy ještě mají, je někdo ochotný mi je koupit a poslat? pokud jo, tak mi napište sz a domluvíme se!!!
chtěla bych růžové a fialové (nebo jedny - to je jedno) velikosti 26,27 - nebo obojí 26. snad je to srozumitelné a díky ![]()
já byla v žatci ,strašecí, kladně, lounech, doksech a česlké lípě a kde nic tu nic
ale kombinéz spousty ![]()
jsou to ty dvoje červené (někde růžové) a fialové s kožíškem oboje, ne ty hnědé. díky ![]()
jadviga píše:
dobře, někde je tedy ještě mají, je někdo ochotný mi je koupit a poslat? pokud jo, tak mi napište sz a domluvíme se!!!
chtěla bych růžové a fialové (nebo jedny - to je jedno) velikosti 26,27 - nebo obojí 26. snad je to srozumitelné a díky![]()
já byla v žatci ,strašecí, kladně, lounech, doksech a česlké lípě a kde nic tu nic
jsou to ty dvoje červené (někde růžové) a fialové s kožíškem oboje, ne ty hnědé. díkyale kombinéz spousty
Když mi hodíš do pošty telefonní číslo, tak se ozvu až půjdu do Lidlu a něco z toho tam náááhodou budou mít. I když ty větší velikosti asi už ne, ale může někdo vrátit, náhoda je blbec.
jadviga píše:
ok, jdu psát tel. kdyby náhodou
Fajn, tak kdyby něco, volám jestli brát nebo nebrat. Jinak nevolám
Možná zítra se tam mrknu, dneska už nezvládám.
Hm, tak je mi líto, měli botky troje, všecky stejný fialový, velikost 22,23.