Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj,poradte mi prosím kde se vám nejvíce osvědčil nákup těhu oblečení,aby bylo moderní,hezký vkusný..nejblíže to máme asi do Hradce Královýho..tam se příští týden chystám do Futura…ale nevím jeslti se tam dá něco těhotenskýho koupit?
nebo pak Brno..anebo na netu,ikdyž já si to radči chci zkusit ![]()
díky ![]()
Ahoj,
tak v Hradci Králové snad jedině ve FINESE.. pak něco málo v C&A. pak jsem koukala, že i něco mají v Babiez u hypertesca - výpadovka na PCE…
na netu je toho spousty, ale lepší je asi vyzkoušet..
Ahoj, já jsem byla minulý týden ve Finese a nic moc…
.Rifle na výběr jen pár kusů, když jsem tam byla minule měli toho teda mnohem víc.Finesa není ve Futuru,je kousek od Ulrychova náměstí jak bývalo Skipy nebo na Benešově třídě.Jinak ve Futuru maj kulový. C a A je tam málo vybavený a těhot. oblečení předražený.Já kupuju v H&M, tam mají většinou pěkný výběr kalhot.Jsou kvalitní a cena kolem 800.HMko je v Pardubicích v Afipalace, v HK není,ale já jezdím většinou do Letňan v Praze.Vršky nosím netěhotenský,protože mi všechny těhot. trička připadaj jak stan
.
V Brně určitě H&M musí taky někde být. Kalhoty určitě doporučuju zkusit.Ty bych se přes net bála vzít.
Jo, taky doporučuji HM, tenkrát jsem tam koupila pěkné plátěné kalhoty-kapsáče a nosila je i pak pár měsíců po porodu. Noční košile a džíny jsem si objednávala někde na netu.
Ahoj, jsem z jiných končin, takže nevím, jaké krámy máte, ale taky fandím HM, kalhoty mám jenom odtamtud. Pokud se týká triček a vůbec hořejšku, kupovala jsem spíš normální netěhu trika, ale zkrátka o pár čísel větší..ono je to na ceně sakra znát. A po porodu jsem ta trika měla na doma, pěkně dlouhý, přes špíčky, aby mi neofoukly ![]()
Ještě koukám..ty jsi ale těhule dost krátce, nechceš nákupy nechat na později? Přeci jenom nevíš, kde a jak nakyneš
Já třeba teď přibírám úplně jinou rychlostí a ani ne na úplně stejných místech, jako minule, tak abys nakonec všechno užila ![]()
V HK je Finesa na Střelecké (křižovatka s Gočárovou), mám to hned pod barákem ![]()
Potom zkus H&M, C&A ve Futuru.. Jinak v Březhradě je Babiez. Možná mají i něco v Kuklenách v John Nell. Nebo pak zkusit jedině sekáče - Bellitex (Gočárova) naproti Second Hand Anglie tuším, a pak dál je Krtkův Ráj ![]()
zuzouš píše:
Ještě koukám..ty jsi ale těhule dost krátce, nechceš nákupy nechat na později? Přeci jenom nevíš, kde a jak nakynešJá třeba teď přibírám úplně jinou rychlostí a ani ne na úplně stejných místech, jako minule, tak abys nakonec všechno užila
Taky jsem si něco koupila dřív, očekávala jsem že se mi můj větší zadek jěště zvětší a nakonec jsem ze začátku zhubla a pořád jsem jěště všechno nepřibrala a to za 6 týdnů rodím. Takže některé věci jsou a zůstanou vzadu ve skříni( a mám z toho velkou radost
)
Jinak si myslím, že se nemusíš bát ani nákupu na internetu, objednáš, zkusíš a když nebude sedět vyměníš nebo vrátíš…
A já jsem ted nakoupila dobře v Tescu, mám trička s dlouhým rukávem, delší svetry i volné leginy a cena za kus byla kolem stovky v tom jejich výprodeji. Vzala jsem si to tak o 2 čísla větší a v pohodě
![]()
Díkymoc,ano těhule jsem krátce,ale v práci kde celý den sedím mě už rifle hodně tlačí na břicho a je to dost nepříjemný,takže bych nějaký těhu kalhoty už uvítala…no já plánuju,že tatku s malou posadím na šmouly a sama projdu to Futurum…tak uvidím třeba tam něco seženu ![]()
Tak jsme se dneska vydali spešl 50 km do Pardubic do HM a tam mi paní sdělila,že tam nikdy těhu věci neměli..takže všem kdo mě poslali do HM díky
![]()
No nakonec jsme si koupila džíny v tom babies v HK..no džíny stály teda 2300 síla no…a v CA taky nic moc ![]()
Lucko: tak to mě mrzí,že jsme tě špatně poslaly
. Já jezdím do H&M v Letňanech, a i v jiným obchoďáku v H&M těhot. oblečení vždycky měli.To by mě teda nenapadlo,že v Afi zrovna nebudou…
Ty brďo, 2300 za rifle je docela masakr
!Já jsem si na začátku koupila těhu rifle asi ve 3. měsíci to bylo a teď už je nenarvu ani na stehna a to jsem zas tolik nepřibrala.Takže by mi bylo líto dát tolik za kalhoty
.
Luckap píše:
Tak jsme se dneska vydali spešl 50 km do Pardubic do HM a tam mi paní sdělila,že tam nikdy těhu věci neměli..takže všem kdo mě poslali do HM díky![]()
No nakonec jsme si koupila džíny v tom babies v HK..no džíny stály teda 2300 síla no…a v CA taky nic moc
Já měla těhu kalhoty z H&M Mama
![]()
andyn82 píše:
Lucko: tak to mě mrzí,že jsme tě špatně poslaly. Já jezdím do H&M v Letňanech, a i v jiným obchoďáku v H&M těhot. oblečení vždycky měli.To by mě teda nenapadlo,že v Afi zrovna nebudou…
Ty brďo, 2300 za rifle je docela masakr!Já jsem si na začátku koupila těhu rifle asi ve 3. měsíci to bylo a teď už je nenarvu ani na stehna a to jsem zas tolik nepřibrala.Takže by mi bylo líto dát tolik za kalhoty
.