Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky ![]()
Už od jara přemýšlím,že si na zimu koupím takový ty „moderní válenky“ ale pořád nějak váhám
Líbí se mi,že je v nich kožíšek,podle čehož soudím,že v nich bude krásně teplo.Ale zase ta plochá podrážka - nechodí se v tom špatně?
Nosíte je některá?
Má cenu si je vůbec kupovat?Koukala jsem,že je maj dokonce už i u čínanů,ale já bych radši nějaký kvalitní.Prosím poradte ![]()
Já si je koupila cca týden nazpátek, dneska jsem je měla poprvé a musím říct, že super!!! Skvěle se v nich chodí a to jsem v 33tt, takže se pronesu ![]()
Jé a můžu se zeptat kde a za kolik?Minulý rok je měli v zaře,takový pěkný,hnědý a viděla jsem je v terranově,šedý a hnědý,stály kolem 600 kč
Mám přesně ty, na které jsem Ti házela výše odkaz, ale koupila jsem je normálně u nás v obuvi v Pardubicích, stály mě taky 399,– ![]()
já se hlásím ![]()
v r. 2004 jsem si růžové z ovčí kůže za 20 liber (ve slevě)dovezla z Anglie a nosila jsem je hodně dlouho. Koukali se tu na mě jak na exota (nikdo je v té době nenosil), ale byly super. Zničila jsem si je,když jsem je dala do pračky (byly špinavé).
Loni jsem si koupila originál UGGS Australia boots - a jsou to nejlepší boty, co jsem kdy na zimu měla. Beru si je klidně i k sukni ![]()
Tak už jsem mrkla na ten odkaz - mě se líbí ty růžový
Jsou fakt pěkný a je fakt,že hnědá a šedá se hodí skoro ke všemu.Jo a jinak cena super ![]()
Jen dodávám, že přítel mi nabízel, že podobný budou u nich na půdě po dědovi, tzv. důchodky
![]()
Jinak ty růžový se mi taky líběj..ale nakonec mám šedý,..
A koukala jsem, že vietnamčíci u nás mají i krásný červený, ale já u nich nerada kupuju..Boty obzvlášť..
Black Orchids,obdivuji Tvojí odvahu
bych taky brala růžový,ale už na ně nemám věk
Růžová je moje barva ![]()
mahdalka píše:
Black Orchids,obdivuji Tvojí odvahu![]()
bych taky brala růžový,ale už na ně nemám věk
Růžová je moje barva
Na věk se vyprdni ![]()
tak mám troje a loni jsem v nich odchodila celou zimu a za mě super
doufám,že teď je taky dám a že mě teď unesou ![]()
Lyri
díky za odkaz,hned jdu pořídit nějaký nový ![]()
jo a to jsem v nich byla i bobovat a vydržely-zvenku byly mokrý,ale vevnitř teplo a sucho
![]()
Holky,vy jste mě tak nahlodaly,že si snad koupím rovnou dvoje
![]()
mahdalka píše:
Holky,vy jste mě tak nahlodaly,že si snad koupím rovnou dvoje![]()