Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Danylla píše:
Rohlice, ty jsou odkud?
ty dvoje první z aukra a ty poslední tuším z Deichmanu,ale tím už si nejsem jistá,ty poslední mám už asi čtvrtým rokem
![]()
Tak valenky mam taky,minulej rok jsem je vytahla u na na vesnici,a vsichni cumeli jako z jara
ale za me teploucke,pohodle,neklouzou no perfekt
a mam tyhle,akorat svetle modre taky UGG,jsou bozíííííí..
marra píše:
Tak valenky mam taky,minulej rok jsem je vytahla u na na vesnici,a vsichni cumeli jako z jaraale za me teploucke,pohodle,neklouzou no perfekt
Jééééé, já už se nebudu koukat, ty jsou božíííí ![]()
Já mám ty růžový z Outlet.24.
Jako jsou dobrý, ale jen do sucha!
Promoknou i přes impregnaci.
marra píše:
Tak valenky mam taky,minulej rok jsem je vytahla u na na vesnici,a vsichni cumeli jako z jaraale za me teploucke,pohodle,neklouzou no perfekt
tak tyhle mám camel barvu,ale asi jsem natrefila zrovna na nějaké shity,páč mám hrozně nizounkou podrážku a jsou spíš jak teplý ponožky
ale to nic proti těm tvejm,ty i vypadaj kvalitnější
já si asi holt naběhla s těma svejma a ven sem se v nich neodvážila,nosila jsem je na horách vevnitř na chalupě místo bačkor
![]()
KaVi píše:
Já mám ty růžový z Outlet.24.
Jako jsou dobrý, ale jen do sucha!
Promoknou i přes impregnaci.
Tak já jsem v nich dneska byla v průtrži, mám je naimpregnovaný a fusekle zůstaly úplně suchý..a to byla opravdu průtrž, přítel měl tenisky durch..
![]()
hele to říkám asi fakt záleží,kde je koupíš ať už to jsou ty pletený nebo klasika ![]()
Hele holky trosku OT,jeste me napadlo jak poznat origos UGG?ty moje tedy nejspis jsou
ve vnitr je pravy kozisek,to poznam,na podrazce vyryte ugg,na knoflicich taky,ve vnitr taky na cedulce,ale stejne
kupoval chlap v anglii,za podezrele dobrou cenu kolem 600
nevite?
rohlice píše:marra píše:tak tyhle mám camel barvu,ale asi jsem natrefila zrovna na nějaké shity,páč mám hrozně nizounkou podrážku a jsou spíš jak teplý ponožky
![]()
já si asi holt naběhla s těma svejma a ven sem se v nich neodvážila,nosila jsem je na horách vevnitř na chalupě místo bačkor
![]()
a kde si je kupovala?no tak tady ta podrazka je tay nizka,ale ti ze jsou pletene,tak si taky pripadam jako v super ponozkach
kurnik by me teda zajimalo jestli jsou origos
![]()
Já našla tohle..
Když dojde na nákup bot, které chcete pro módu, to, AOS důležité najít boty, které vám nejlépe vyhovuje. UGG boty jsou velmi populární, že boty, AOS našel po celém světě, ale je podána v Austrálii. UGG prodeje lze nalézt na mnoha internetových stránkách a boty obchody kolem vás. To znamená najít nejbližší centrum najdete kvalitní boty UGG. UGG firma vám poskytne spoustu dalších stylů, jako je obuv nebo otevřené patě boty. Budete spokojeni s velkým množstvím zásobené boty mají každý rok. Najdete UGG boty, které mají být známý pro mnoho způsobů po celém světě. UGG je vysoce kvalitní boty, že AOS dosažený v Austrálii a boty jsou vyrobeny z ovčí kůže. To, AOS jeden způsob, jak zjistit, jestli máte, Äôre nákup originální uggs boty. Existuje mnoho webových stránek, které vám UGG prodeje jste vyhráli, AOT zapomenout. UGG prodej po celém světě, tam vám přináší mnoho módní trendy světem.
marra píše:rohlice píše:a kde si je kupovala?no tak tady ta podrazka je tay nizka,ale ti ze jsou pletene,tak si taky pripadam jako v super ponozkachmarra píše:tak tyhle mám camel barvu,ale asi jsem natrefila zrovna na nějaké shity,páč mám hrozně nizounkou podrážku a jsou spíš jak teplý ponožky
![]()
![]()
![]()
kurnik by me teda zajimalo jestli jsou origos
![]()
já na aukru,ale origo je na 1000000% nemám a ty tvoje už je vidět rozdíl na tý fotce,mě ani nedržej jakoby stát a lehaj si
já to mám fakt místo bačkor,u tebe bych se nebála,já je mám fakt celý jak teplý fusky ![]()
ROHLICE no pockej pockje
ja fotku stahla z netu
hned vyfotim moje a vlozím ![]()
taky vkládám,jsem nebyla líná jít do kumbálu je vyhrábnout ![]()
musím je držet jinak by se na tom stole válely ![]()