Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
lyrica píše:
Tak šusťákovku bych si k nim nevzala, na podzim k nim nosím krátkou koženkovou bundičku, nebo vest s kožíškem a podobně..K tomu třeba svetrový šatky a legíny..to je podle mě nejlepší varianta a miluju ji, takle nosím např. i mušketýrky
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé
A joo vynechala jsem bundy „podzimni“ ty mam teda černou a zelenou koženou (či koženkovou
) říkám kůže ať je to co chce, vypadá to koženě
Legíny nosím taky často, nejvíce mám černých mám ale i šedé. Kalhoty nosím úzké džíny buď modré, černé nebo šedé. Tak jakou barvu teda ?? teď jsem zmatená ještě více
![]()
lyrica píše:
Tak šusťákovku bych si k nim nevzala, na podzim k nim nosím krátkou koženkovou bundičku, nebo vest s kožíškem a podobně..K tomu třeba svetrový šatky a legíny..to je podle mě nejlepší varianta a miluju ji, takle nosím např. i mušketýrky
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé
než jsem zareagovala,tak jsi mě předběhla ![]()
mám to nastejno ![]()
Mě přijde, že ta šedivá se hodí ke všemu..a ty botky v té barvě nezaniknou, tak jako kdyby sis vzala černé..takže za mě šedivá ![]()
Kallkapa píše:černý,šedivý nebo klidně ty růžovýlyrica píše:A joo vynechala jsem bundy „podzimni“ ty mam teda černou a zelenou koženou (či koženkovou
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé) říkám kůže ať je to co chce, vypadá to koženě
Legíny nosím taky často, nejvíce mám černých mám ale i šedé. Kalhoty nosím úzké džíny buď modré, černé nebo šedé. Tak jakou barvu teda ?? teď jsem zmatená ještě více
![]()
proto jich mám víc abych to tak neřešila a sáhnu po těch co k tomu zrovna jdou ![]()
lyrica píše:rohlice píše:Koukám, že máme stejnej vkusKallkapa píše:šusťákovku nee
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde) nebo spíše kabáty ?
Poraďte
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim![]()
rohlice píše:
proto jich mám víc abych to tak neřešila a sáhnu po těch co k tomu zrovna jdou
To je právě ten problém, bot mám dost
Ale tyhle se mi prostě líbí, chci zkusit ale kupovat jich několik tak nejenže už nejsou kam dát a chlop by mě vyhodil asi i s botama
(vtip)
Děkuji, jsem téměř rozhodnutá pro šedou ![]()
rohlice píše:lyrica píše:rohlice píše:Koukám, že máme stejnej vkusKallkapa píše:šusťákovku nee
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde) nebo spíše kabáty ?
Poraďte
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim![]()
skoro úplně no
legíny k těm svetrům nebo teplý punčocháče jsem si nakoupila u ťamanů a razim
na vestičky jsem zapomněla,ty taky
ale je fakt,že jak psala Kalkapa tak i jakoby péřovou bundu jsem k tomu nosila s riflema a taky to šloale šusťákovku jsem si představila takovou tu klasickou
Nééé klasickou šusťákovku néé
Nedokážu popsat co to je za matroš zkusím nají nějaké foto. ![]()
Kallkapa píše:rohlice píše:
proto jich mám víc abych to tak neřešila a sáhnu po těch co k tomu zrovna jdouTo je právě ten problém, bot mám dost
Děkuji, jsem téměř rozhodnutá pro šedou![]()
Ale tyhle se mi prostě líbí, chci zkusit ale kupovat jich několik tak nejenže už nejsou kam dát a chlop by mě vyhodil asi i s botama
(vtip)
rohli hehe, taky jsem si představila tu ,,šusťákovku,, starodávnou, hehe
![]()
U nás u ťamanů teď měli super legínky, šedivý a na nich takový růžový květy, hrozně něžný takový..no jedny jsem ukořistila, k tomu nahodim černej svetřík pod prdel, koženkovou bundu-teda letos jedině rozepnutou, pupíka do ní nezapnu, růžovou šálku a válenky a jdu si…jééé, ať už je chladněji ![]()
Kallkapa píše:rohlice píše:Nééé klasickou šusťákovku néélyrica píše:rohlice píše:Koukám, že máme stejnej vkusKallkapa píše:šusťákovku nee
Poraďte
skoro úplně no
legíny k těm svetrům nebo teplý punčocháče jsem si nakoupila u ťamanů a razim
na vestičky jsem zapomněla,ty taky
ale je fakt,že jak psala Kalkapa tak i jakoby péřovou bundu jsem k tomu nosila s riflema a taky to šloale šusťákovku jsem si představila takovou tu klasickou
![]()
Nedokážu popsat co to je za matroš zkusím nají nějaké foto.
Mám něco takového, není to ale úplně ona, ale na tento styl..
lyrica píše:
rohli hehe, taky jsem si představila tu ,,šusťákovku,, starodávnou, hehe![]()
![]()
U nás u ťamanů teď měli super legínky, šedivý a na nich takový růžový květy, hrozně něžný takový..no jedny jsem ukořistila, k tomu nahodim černej svetřík pod prdel, koženkovou bundu-teda letos jedině rozepnutou, pupíka do ní nezapnu, růžovou šálku a válenky a jdu si…jééé, ať už je chladněji
héééj,jako ty fakt ve finále chodíš jak já oblíkaná
to je super ![]()
přesně legíny nebo punčocháče,svetr pod prdel,bundičku,šálu a válenky a jdu ![]()
by byla prča se někde potkat co?s pupkama jsme na tom taky stejně ![]()
Kallkapa píše:
Mám něco takového, není to ale úplně ona, ale na tento styl..
Kall ale tak to by šlo taky.. ![]()
rohli teda, my to ho máme fakt hodně společnýho, co?
![]()