Válenky - máte některá?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
22.9.11 15:25
lyrica píše:
Tak šusťákovku bych si k nim nevzala, na podzim k nim nosím krátkou koženkovou bundičku, nebo vest s kožíškem a podobně..K tomu třeba svetrový šatky a legíny..to je podle mě nejlepší varianta a miluju ji, takle nosím např. i mušketýrky :wink:
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé :palec:

A joo vynechala jsem bundy „podzimni“ ty mam teda černou a zelenou koženou (či koženkovou :lol: ) říkám kůže ať je to co chce, vypadá to koženě :mrgreen: Legíny nosím taky často, nejvíce mám černých mám ale i šedé. Kalhoty nosím úzké džíny buď modré, černé nebo šedé. Tak jakou barvu teda ?? teď jsem zmatená ještě více :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:25
lyrica píše:
Tak šusťákovku bych si k nim nevzala, na podzim k nim nosím krátkou koženkovou bundičku, nebo vest s kožíškem a podobně..K tomu třeba svetrový šatky a legíny..to je podle mě nejlepší varianta a miluju ji, takle nosím např. i mušketýrky :wink:
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé :palec:

než jsem zareagovala,tak jsi mě předběhla :lol:
mám to nastejno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.9.11 15:26

Mě přijde, že ta šedivá se hodí ke všemu..a ty botky v té barvě nezaniknou, tak jako kdyby sis vzala černé..takže za mě šedivá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:26
Kallkapa píše:
lyrica píše:
A joo vynechala jsem bundy „podzimni“ ty mam teda černou a zelenou koženou (či koženkovou :lol: ) říkám kůže ať je to co chce, vypadá to koženě :mrgreen: Legíny nosím taky často, nejvíce mám černých mám ale i šedé. Kalhoty nosím úzké džíny buď modré, černé nebo šedé. Tak jakou barvu teda ?? teď jsem zmatená ještě více :nevim: :lol:
černý,šedivý nebo klidně ty růžový :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:27

proto jich mám víc abych to tak neřešila a sáhnu po těch co k tomu zrovna jdou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:30
lyrica píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde :think: ) nebo spíše kabáty ? :nevim: Poraďte :-)
šusťákovku nee :think:
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim :nevim:
Koukám, že máme stejnej vkus :palec: :lol:
:lol: skoro úplně no :palec: legíny k těm svetrům nebo teplý punčocháče jsem si nakoupila u ťamanů a razim :palec:
na vestičky jsem zapomněla,ty taky :palec:
ale je fakt,že jak psala Kalkapa tak i jakoby péřovou bundu jsem k tomu nosila s riflema a taky to šlo :palec: ale šusťákovku jsem si představila takovou tu klasickou :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.11 15:30
rohlice píše:
proto jich mám víc abych to tak neřešila a sáhnu po těch co k tomu zrovna jdou :palec:

To je právě ten problém, bot mám dost :oops: :oops: Ale tyhle se mi prostě líbí, chci zkusit ale kupovat jich několik tak nejenže už nejsou kam dát a chlop by mě vyhodil asi i s botama :lol: (vtip)

Děkuji, jsem téměř rozhodnutá pro šedou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.11 15:32
rohlice píše:
lyrica píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde :think: ) nebo spíše kabáty ? :nevim: Poraďte :-)
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim :nevim:
:lol: skoro úplně no :palec: legíny k těm svetrům nebo teplý punčocháče jsem si nakoupila u ťamanů a razim :palec:
ale je fakt,že jak psala Kalkapa tak i jakoby péřovou bundu jsem k tomu nosila s riflema a taky to šlo :palec: ale šusťákovku jsem si představila takovou tu klasickou :oops:

Nééé klasickou šusťákovku néé :lol: :lol: Nedokážu popsat co to je za matroš zkusím nají nějaké foto. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:33
Kallkapa píše:
rohlice píše:
proto jich mám víc abych to tak neřešila a sáhnu po těch co k tomu zrovna jdou :palec:

To je právě ten problém, bot mám dost :oops: :oops: Ale tyhle se mi prostě líbí, chci zkusit ale kupovat jich několik tak nejenže už nejsou kam dát a chlop by mě vyhodil asi i s botama :lol: (vtip)

Děkuji, jsem téměř rozhodnutá pro šedou :palec:
:mrgreen: mám ti jít spočítat moje boty???a kdybys slyšela příťu,když jsem mu včera oznámila-přijdou mi dvoje boty :roll: jéééj to jsem si vyslechla :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.9.11 15:33

rohli hehe, taky jsem si představila tu ,,šusťákovku,, starodávnou, hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U nás u ťamanů teď měli super legínky, šedivý a na nich takový růžový květy, hrozně něžný takový..no jedny jsem ukořistila, k tomu nahodim černej svetřík pod prdel, koženkovou bundu-teda letos jedině rozepnutou, pupíka do ní nezapnu, růžovou šálku a válenky a jdu si…jééé, ať už je chladněji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:34
Kallkapa píše:
rohlice píše:
lyrica píše:
rohlice píše:
Kallkapa píše:
ale je fakt,že jak psala Kalkapa tak i jakoby péřovou bundu jsem k tomu nosila s riflema a taky to šlo :palec: ale šusťákovku jsem si představila takovou tu klasickou :oops:
Nééé klasickou šusťákovku néé :lol: :lol: Nedokážu popsat co to je za matroš zkusím nají nějaké foto. :lol:
:lol: hoď,ale já už asi chápu trošku co myslíš :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.11 15:34

Mám něco takového, není to ale úplně ona, ale na tento styl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:36
lyrica píše:
rohli hehe, taky jsem si představila tu ,,šusťákovku,, starodávnou, hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U nás u ťamanů teď měli super legínky, šedivý a na nich takový růžový květy, hrozně něžný takový..no jedny jsem ukořistila, k tomu nahodim černej svetřík pod prdel, koženkovou bundu-teda letos jedině rozepnutou, pupíka do ní nezapnu, růžovou šálku a válenky a jdu si…jééé, ať už je chladněji :potlesk:

héééj,jako ty fakt ve finále chodíš jak já oblíkaná :palec: to je super :lol:
přesně legíny nebo punčocháče,svetr pod prdel,bundičku,šálu a válenky a jdu :palec:
by byla prča se někde potkat co?s pupkama jsme na tom taky stejně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:36
Kallkapa píše:
Mám něco takového, není to ale úplně ona, ale na tento styl..
:palec: jóóóó tak to jo :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.9.11 15:37

Kall ale tak to by šlo taky.. :think:
rohli teda, my to ho máme fakt hodně společnýho, co? 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek