Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky, válenky mám již 2 sezony a jsou parádní. Kupovala jsem si v Gate. Ale pozor na sníh, kloužou jako blázen!!
@malaVetrackova tak děkuji za info
to tam budu muset někdy zajet. Máš krásnou profilovku ![]()
@katcha83 Nemáš zač, zrovna minulý týden jsem na ně koukala v Gate. Jééé, děkuju ![]()
@Sabi-nka píše:
Ahojky, válenky mám již 2 sezony a jsou parádní. Kupovala jsem si v Gate. Ale pozor na sníh, kloužou jako blázen!!
To teda a taky velká škoda, že nedělají odolnější podrážku, to aby se člověk vždy vyhýbal mokru a sněhu. Ale do tohodle pochmurnýho počasí bez deště jsou úplně ideální..
![]()
@malaVetrackova to určitě, též je denně nosím
jsou opravdu velmi teplé a pohodlné
a za ty peníze… ![]()
@Sabi-nka Já jsem je měla zatím párkrát, protože když jdu někam s přítelem tak si je vzít nemůžu, protože on stále chodí v kraťasech a tričku a kdybych šla vedle něj ve sněhulích tak by si lidi asi klepali. Takže doufám, že za pár týdnů letní věci odhodí..
jinak asi umrznu..
![]()
@malaVetrackova tak to jsme dvě. ten můj také dokud může, tak chodí v kratasech… ale mě je to jedno. Duležité je, že mi je teplo ![]()
Holky, máte některá válenky z Tchiba? Jak sedí, jsou pohodlné? Zkoušela jsem si svou velikost, jsou tak tak. Vytáhnout se nebo je lepší koupit o číslo větší? Aby zase nepadaly z nohy…
Díky
Sice přímo tyhle nemám, ale obecně se válenky spíše vytáhnou. Jak se sešlápne ten vnitřní chlup, takže do větších bych raději nešla
Mám doma od levných po dražší a extra rozdíl v tom nebyl, vytáhly se všechny. Ale třeba má někdo zkušenost přímo s těmihle ![]()
Já je měla minulý rok a letos jsem si je chtěla koupit taky. Ovšem tomu mýmu se nelíbí - považuje tyhle boty za „antisexy“. Nic horšího prý na ženský neviděl
Klidně bych si je koupila ale co mi na nich vadilo nejvíce bylo to, že se za tu zimu prošlapaly (nejsem žádný tlouštík - 57 kilo a byly ze značkového obchodu)a další věc - jsou na dvě věci v období, kdy začne tát nebo je břečka - máte v nich hned mokrý nohy…ale na procházky v -5 stupních ideální
![]()
Souhlas s Evelínou, do mrazu úplně paráda nebo když přenášíte a máte kotníky jak konve ![]()
@Blešík píše:
Souhlas s Evelínou, do mrazu úplně paráda nebo když přenášíte a máte kotníky jak konve
jo, to joo, taky jsem je nosila na konci těhu, když už jsem nic jiného neobula
![]()
Já mám boty normálně 38 a válenky jsem si loni koupila 37 a jsou mi akorát, druhý jsem měla 38 a byly velký… Záleží jak u koho a kde. Jen mi teda pokaždé praskla v půlce podrážka, ale to bylo asi ze řízení…
Hlavně je jedno jestli jsou sexy nesexy, je to nejpohodlnější bota ze všech. Bych v nich i spala ![]()
Vlastnim desatery, pouzivam v zime pri frezovani snehu a v lete jine pri sekani travy misto gumaku. Nakoupila jsem v Turecku chanel, bila kuze, uvnitr beran, v Rakousku bezove semis pravy beran Velmi dobre se rychle obouvaji, jsou teple, ale vsechny maji jedno spolecne -podrazka priserne klouze a tudiz v horskych podminkach neudelate krok ani do kopce ci z kopce.Je to vykrik mody, nedoreseny. Par americkych herecek si je navleklo v L. A. k sortkam a je reklama hotova. Semis neni vhodny do snehu a tvar boty neni vubec vabny- jsou to lapte! Proto pouzivam pouze jako pracovni obuv ktera se da lehce obout i vyzout. Dedecek rikal ze na zenske marnivosti se daji vydelat velke penize!! Proto je fuk zda se jmenuji UGG EMU ci jinak-beran je beran vsude na svete.Neni potreba platit predrazenou znacku.Lepe nekoupit umely plys. A gumaky pri sekani travy jsou tezce obouvatelne a uvnitr ledove, tak radeji valenky do kterych zateka v mokre trave Je to nedoresena bota, dost mizerne provedeni, predrazeny original k nerozeznani od falesnych Je nepochopitelne ze kabelka Luis Vuiton z umele hmoty a trochou kuze stoji hrisne penize v originalu ktery se navic provesuje a do elegance ma daleko.Take napisy na trickach i bundach pokud jsou obrovske pripominaji Rally zavodniky a vetsina muzu ma ranu v tech napisech.viz kolotoc Michal David