Válenky - máte některá?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69
15.10.12 16:04

Ahojky, válenky mám již 2 sezony a jsou parádní. Kupovala jsem si v Gate. Ale pozor na sníh, kloužou jako blázen!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
15.10.12 16:08

@malaVetrackova tak děkuji za info ;) to tam budu muset někdy zajet. Máš krásnou profilovku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 16:11

@katcha83 Nemáš zač, zrovna minulý týden jsem na ně koukala v Gate. Jééé, děkuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 16:12
@Sabi-nka píše:
Ahojky, válenky mám již 2 sezony a jsou parádní. Kupovala jsem si v Gate. Ale pozor na sníh, kloužou jako blázen!!

To teda a taky velká škoda, že nedělají odolnější podrážku, to aby se člověk vždy vyhýbal mokru a sněhu. Ale do tohodle pochmurnýho počasí bez deště jsou úplně ideální.. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.10.12 16:21

@malaVetrackova to určitě, též je denně nosím :) jsou opravdu velmi teplé a pohodlné :) a za ty peníze… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 16:23

@Sabi-nka Já jsem je měla zatím párkrát, protože když jdu někam s přítelem tak si je vzít nemůžu, protože on stále chodí v kraťasech a tričku a kdybych šla vedle něj ve sněhulích tak by si lidi asi klepali. Takže doufám, že za pár týdnů letní věci odhodí.. :D :D jinak asi umrznu.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
15.10.12 16:44

@malaVetrackova tak to jsme dvě. ten můj také dokud může, tak chodí v kratasech… ale mě je to jedno. Duležité je, že mi je teplo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2803
30.10.12 11:28

Válenky z Tchiba

Holky, máte některá válenky z Tchiba? Jak sedí, jsou pohodlné? Zkoušela jsem si svou velikost, jsou tak tak. Vytáhnout se nebo je lepší koupit o číslo větší? Aby zase nepadaly z nohy…
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.10.12 12:14

Sice přímo tyhle nemám, ale obecně se válenky spíše vytáhnou. Jak se sešlápne ten vnitřní chlup, takže do větších bych raději nešla ;) Mám doma od levných po dražší a extra rozdíl v tom nebyl, vytáhly se všechny. Ale třeba má někdo zkušenost přímo s těmihle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
30.10.12 13:47

Já je měla minulý rok a letos jsem si je chtěla koupit taky. Ovšem tomu mýmu se nelíbí - považuje tyhle boty za „antisexy“. Nic horšího prý na ženský neviděl :lol: Klidně bych si je koupila ale co mi na nich vadilo nejvíce bylo to, že se za tu zimu prošlapaly (nejsem žádný tlouštík - 57 kilo a byly ze značkového obchodu)a další věc - jsou na dvě věci v období, kdy začne tát nebo je břečka - máte v nich hned mokrý nohy…ale na procházky v -5 stupních ideální :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
30.10.12 14:04

Souhlas s Evelínou, do mrazu úplně paráda nebo když přenášíte a máte kotníky jak konve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
30.10.12 14:46
@Blešík píše:
Souhlas s Evelínou, do mrazu úplně paráda nebo když přenášíte a máte kotníky jak konve :mrgreen:

jo, to joo, taky jsem je nosila na konci těhu, když už jsem nic jiného neobula :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.10.12 14:57

Já mám boty normálně 38 a válenky jsem si loni koupila 37 a jsou mi akorát, druhý jsem měla 38 a byly velký… Záleží jak u koho a kde. Jen mi teda pokaždé praskla v půlce podrážka, ale to bylo asi ze řízení…
Hlavně je jedno jestli jsou sexy nesexy, je to nejpohodlnější bota ze všech. Bych v nich i spala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
4.11.16 19:20

Valenky

Vlastnim desatery, pouzivam v zime pri frezovani snehu a v lete jine pri sekani travy misto gumaku. Nakoupila jsem v Turecku chanel, bila kuze, uvnitr beran, v Rakousku bezove semis pravy beran Velmi dobre se rychle obouvaji, jsou teple, ale vsechny maji jedno spolecne -podrazka priserne klouze a tudiz v horskych podminkach neudelate krok ani do kopce ci z kopce.Je to vykrik mody, nedoreseny. Par americkych herecek si je navleklo v L. A. k sortkam a je reklama hotova. Semis neni vhodny do snehu a tvar boty neni vubec vabny- jsou to lapte! Proto pouzivam pouze jako pracovni obuv ktera se da lehce obout i vyzout. Dedecek rikal ze na zenske marnivosti se daji vydelat velke penize!! Proto je fuk zda se jmenuji UGG EMU ci jinak-beran je beran vsude na svete.Neni potreba platit predrazenou znacku.Lepe nekoupit umely plys. A gumaky pri sekani travy jsou tezce obouvatelne a uvnitr ledove, tak radeji valenky do kterych zateka v mokre trave Je to nedoresena bota, dost mizerne provedeni, predrazeny original k nerozeznani od falesnych Je nepochopitelne ze kabelka Luis Vuiton z umele hmoty a trochou kuze stoji hrisne penize v originalu ktery se navic provesuje a do elegance ma daleko.Take napisy na trickach i bundach pokud jsou obrovske pripominaji Rally zavodniky a vetsina muzu ma ranu v tech napisech.viz kolotoc Michal David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák