Válenky - máte některá?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
21.9.11 22:02

Tak palba by se hodila,coz o to :mrgreen: ale nee hodim je na aukci,,a dam je treba od tri stovek ne?to se hodi cooo? :think: :think: ale nevim co tam napsat :zed: asi ze originalita pade na pade :lol: :lol: pak napis jak sedi ty valenky az je budes mit,jsou fakt super :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5436
21.9.11 22:10

:mrgreen: joo,to bych řekla,že jooo :palec: hele ale to 50 na 50 bych tam asi nepsala teda :think: bych prostě písla -válenky- značky… a hotovo :nevim: já bych se tam tou originalitou nezaručovala,ale asi bych jí ani tak nepodrejvala :lol: nebo sehnat někoho kdo tomu fakt hoví aby na ně juknul :think:
jj,dám,teď jsem je kupovala a hned sem si tam švihla ještě lodičky na někdy potom až nebudu mít ty těhu kilča a zvládnu zae svý oblíbený vysoký podpatky,který teď už zhruba 6 měsíců želim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.9.11 22:28

To nejak jeste prospekuluju :think: hele ja uz podpatky zelim dva roky,nejak se mi ty poporodni speky nedari shodit :lol: :lol: zrovna nedavno ,mi neter rika,ze mam velkou prdel,a ja na to sak jsem po porodu ne? :mrgreen: :mrgreen: ale uz jsem vytahla orbitrek,zitra zacnu(mozna,jeste mam v lednici nalozene kureci rizky) :pankac:

• Citovat
  • Upravit
5436
21.9.11 23:38

:mrgreen: tak to je dobrý,takže se mám na co těšit jo?? :lol: tak to nevim jak vysvětlim doma,že jsem si objednala boty,který nemůžu nosit a ani možná nosit už nebudu moct :lol: i když já bych teoreticky mohla,ale krapet jsem zpohodlněla a balerínky a kecky jsou zatím ty nej kámošky a hned jak si nebudu připadat blbě kvůli počasí tak přiberu do party válenky :mrgreen: no a loďky holt třeba budu chodit jen obdivovat no :lol: a že jich mám to budu mít co obdivovat :think: :mrgreen: jim udělám nějakou rádoby „síň slávy“ a bude :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.9.11 13:34

Holky,já viděla v pár obchodech taky něco jako válenky,ale myslela jsem,že to jsou bačkory na chalupu nebo nějakou horskou chatu :mrgreen: :think: A jak to jako poznáte,že je to na ven?Mělo to i takovou slabou podrážku a rolovaly se dolu,fakt vypadaly jak ponožky s podrážkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 13:51
mahdalka píše:
Holky,já viděla v pár obchodech taky něco jako válenky,ale myslela jsem,že to jsou bačkory na chalupu nebo nějakou horskou chatu :mrgreen: :think: A jak to jako poznáte,že je to na ven?Mělo to i takovou slabou podrážku a rolovaly se dolu,fakt vypadaly jak ponožky s podrážkou :lol:

tak to jsou ty co jsem dávala fotku ne? :lol:
nejlepší jsou takový ty pevný no co dávala odkaz Lyri třeba ty na ven jsou,i když je fakt,že tady zase někdo psal,že jen do sucha,fakt záleží kde je koupíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.9.11 14:10

Jo,ty tvoje jsem taky viděla a chtěla jsem si je koupit na doma,páč jsem zmrzlá :lol: A ty pak napíšeš,že je máš na ven :mrgreen: :think: No,budu muset zapátrat v obchodech,já bych radši ty pevnější,ale přemýšlím i o těch bačkůrkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.11 14:42

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde :think: ) nebo spíše kabáty ? :nevim: Poraďte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.9.11 15:04

Já k nim budu nosit bud takovou delší bundu šustákovou a ještě si chci koupit krátkou bundičku :think: Ale myslím,že se hodí i kabát :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
22.9.11 15:10

No já bundu nosím bez problémů a kratší kabátek by podle mě taky šel, dlouhý kabát sice mám, ale moc ho nenosím, tak nevím, ale jinak cokoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
22.9.11 15:15

Taky si myslím,že se k těm botám hodí cokoli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
22.9.11 15:17

Abych to upřesnila :mrgreen: Nemůžu se rozhodnout jakou si mám koupit barvu (těch bot) :mrgreen: Úplně dlouhé kabáty nenosím, mám takové ty max. k bokům. Kabátek mám červený, šedý, fialový. Bundu mám z takové jakoby šustákoviny - peřovou prošívanou (nevím jak to popsat zkusím najít obrázek) ta má černou barvu. A potom mám vyloženě sportovní ale k tomu bych nejspíš botky nenosila. Jakou barvu botek teda koupit ? K bundičce černé, nebo spíše ke kabátkům např. šedé? Nebo boty ladíte jen s taškou / kabelkou a bundu neřešíte ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.9.11 15:21

Tak šusťákovku bych si k nim nevzala, na podzim k nim nosím krátkou koženkovou bundičku, nebo vest s kožíškem a podobně..K tomu třeba svetrový šatky a legíny..to je podle mě nejlepší varianta a miluju ji, takle nosím např. i mušketýrky :wink:
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
22.9.11 15:24
Kallkapa píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde :think: ) nebo spíše kabáty ? :nevim: Poraďte :-)
šusťákovku nee :think:
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
22.9.11 15:24
rohlice píše:
Kallkapa píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde :think: ) nebo spíše kabáty ? :nevim: Poraďte :-)
šusťákovku nee :think:
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim :nevim:

Koukám, že máme stejnej vkus :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák