Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
joo,to bych řekla,že jooo
hele ale to 50 na 50 bych tam asi nepsala teda
bych prostě písla -válenky- značky… a hotovo
já bych se tam tou originalitou nezaručovala,ale asi bych jí ani tak nepodrejvala
nebo sehnat někoho kdo tomu fakt hoví aby na ně juknul ![]()
jj,dám,teď jsem je kupovala a hned sem si tam švihla ještě lodičky na někdy potom až nebudu mít ty těhu kilča a zvládnu zae svý oblíbený vysoký podpatky,který teď už zhruba 6 měsíců želim ![]()
To nejak jeste prospekuluju
hele ja uz podpatky zelim dva roky,nejak se mi ty poporodni speky nedari shodit
zrovna nedavno ,mi neter rika,ze mam velkou prdel,a ja na to sak jsem po porodu ne?
ale uz jsem vytahla orbitrek,zitra zacnu(mozna,jeste mam v lednici nalozene kureci rizky) ![]()
tak to je dobrý,takže se mám na co těšit jo??
tak to nevim jak vysvětlim doma,že jsem si objednala boty,který nemůžu nosit a ani možná nosit už nebudu moct
i když já bych teoreticky mohla,ale krapet jsem zpohodlněla a balerínky a kecky jsou zatím ty nej kámošky a hned jak si nebudu připadat blbě kvůli počasí tak přiberu do party válenky
no a loďky holt třeba budu chodit jen obdivovat no
a že jich mám to budu mít co obdivovat
jim udělám nějakou rádoby „síň slávy“ a bude
![]()
Holky,já viděla v pár obchodech taky něco jako válenky,ale myslela jsem,že to jsou bačkory na chalupu nebo nějakou horskou chatu
A jak to jako poznáte,že je to na ven?Mělo to i takovou slabou podrážku a rolovaly se dolu,fakt vypadaly jak ponožky s podrážkou ![]()
mahdalka píše:
Holky,já viděla v pár obchodech taky něco jako válenky,ale myslela jsem,že to jsou bačkory na chalupu nebo nějakou horskou chatu![]()
A jak to jako poznáte,že je to na ven?Mělo to i takovou slabou podrážku a rolovaly se dolu,fakt vypadaly jak ponožky s podrážkou
tak to jsou ty co jsem dávala fotku ne? ![]()
nejlepší jsou takový ty pevný no co dávala odkaz Lyri třeba ty na ven jsou,i když je fakt,že tady zase někdo psal,že jen do sucha,fakt záleží kde je koupíš ![]()
Jo,ty tvoje jsem taky viděla a chtěla jsem si je koupit na doma,páč jsem zmrzlá
A ty pak napíšeš,že je máš na ven
No,budu muset zapátrat v obchodech,já bych radši ty pevnější,ale přemýšlím i o těch bačkůrkách ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde
) nebo spíše kabáty ?
Poraďte ![]()
Já k nim budu nosit bud takovou delší bundu šustákovou a ještě si chci koupit krátkou bundičku
Ale myslím,že se hodí i kabát ![]()
No já bundu nosím bez problémů a kratší kabátek by podle mě taky šel, dlouhý kabát sice mám, ale moc ho nenosím, tak nevím, ale jinak cokoli ![]()
Abych to upřesnila
Nemůžu se rozhodnout jakou si mám koupit barvu (těch bot)
Úplně dlouhé kabáty nenosím, mám takové ty max. k bokům. Kabátek mám červený, šedý, fialový. Bundu mám z takové jakoby šustákoviny - peřovou prošívanou (nevím jak to popsat zkusím najít obrázek) ta má černou barvu. A potom mám vyloženě sportovní ale k tomu bych nejspíš botky nenosila. Jakou barvu botek teda koupit ? K bundičce černé, nebo spíše ke kabátkům např. šedé? Nebo boty ladíte jen s taškou / kabelkou a bundu neřešíte ? ![]()
Tak šusťákovku bych si k nim nevzala, na podzim k nim nosím krátkou koženkovou bundičku, nebo vest s kožíškem a podobně..K tomu třeba svetrový šatky a legíny..to je podle mě nejlepší varianta a miluju ji, takle nosím např. i mušketýrky ![]()
Jinak kabátek i bundičku mám černou, legíny nosím taky většinou černé, takže jsem botky vzala šedivé ![]()
Kallkapa píše:šusťákovku nee
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde) nebo spíše kabáty ?
Poraďte
rohlice píše:Kallkapa píše:šusťákovku nee
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat co k těm botkám nosíte za bundu.. spíše sportovní např. šusťák ( to se mi zdá že k tomu moc nejde) nebo spíše kabáty ?
Poraďte
já kabátek,kabát,na podzim,koženkovou bundičku a nebo takový ty dlouhý svetry hodně nosim
Koukám, že máme stejnej vkus
![]()
Tak palba by se hodila,coz o to
ale nee hodim je na aukci,,a dam je treba od tri stovek ne?to se hodi cooo?
ale nevim co tam napsat
asi ze originalita pade na pade
pak napis jak sedi ty valenky az je budes mit,jsou fakt super