Válenky - máte některá?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5436
21.9.11 16:10

jééé :lol: jsem tu fotku neotočila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
21.9.11 16:11

já mám originál UGG - kupovány ve značkové prodejně v zahraničí. U nás se dají objednat jedině přes internet (v krámu jsem je ještě nikde neviděla). Stojí všude kolem 250€, u nás cca 5500,–

zde návod, jak poznáte pravé od napodobenin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.9.11 16:14
Black_Orchids píše:
já mám originál UGG - kupovány ve značkové prodejně v zahraničí. U nás se dají objednat jedině přes internet (v krámu jsem je ještě nikde neviděla). Stojí všude kolem 250€, u nás cca 5500,–zde návod, jak poznáte pravé od napodobenin.
:pankac: nemám origo já to věděla :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.9.11 16:18

pozor,foceno momentalne narychlo,nacpala jsem do nich mega moc kauflandu,a jeste maji byt hezky srolovane :lol:

• Citovat
  • Upravit
marra
21.9.11 16:22

hele rohlice,tak myslim,ze jsme koupily podobne :mrgreen: ja si rikala ze ta cena jee divna,to jen chlap me presvedcoval ze jsou prave :lol: ale ten origos kozisek tam fakt je :think: ,mmj tetovani mas super,ja mam taky :-P :-P

• Citovat
  • Upravit
5436
21.9.11 16:25

počkej ale ty je máš s kožíškem???já ne,já fakt jen fusekle s podrážkou :lol:
já tu tvou kérku už někde viděla :think: jo už vím v diskusi"pochlubte se tetováním" nebo tak nějak :think: ale ty tam máš iniciály ne?
mimochodem moc pěkná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.9.11 16:42

hele tak dekuji za odkaz na pravost bot,holky ja je mam asi fakt prave,kdovi kde je ten chlap vzal,a za koli teda :think: vsechno mi sedi :think:

• Citovat
  • Upravit
5436
21.9.11 16:43
marra píše:
hele tak dekuji za odkaz na pravost bot,holky ja je mam asi fakt prave,kdovi kde je ten chlap vzal,a za koli teda :think: vsechno mi sedi :think:
:palec: ale tak to je dobře ne??a kde je vzal ti může bejt putna ne? :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
21.9.11 18:01

Miluju válenky, mám troje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.9.11 18:05

Zatim mam obyc. valenky cerny, tady stoji tak 10 ero a taky nepromokly, ale tady toho snehu moc nenapadne :lol: .
Jinak tentor rok chci jit taky do pravych UGGs maji jich hafo druhu i vysoky ke kolenum atd. Meli je dokonce ve sleve za, nechci kecat, ale tusim 63 nebo 79 euro, ale slevy jsem propasla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.9.11 19:49

nee me je to jedno kde je vzal :mrgreen: ale jde mi o to ze kdybych je chtela prodat,tak co mam napsat do inzeratu?ugg boty,asi originalni ale nejsem si jista?nebo nepsat nic,jen proste ugg botky,za tolik a tolik?holky poradte,jsem je chtela zrovna strelit :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
5436
21.9.11 21:13

:lol: a ten odkaz s tou pravostí co posílala Black Orchids?podle toho ti seděj jako origoš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
21.9.11 21:34

holky co říkáte na tyhle?trošku váhám :oops: ale asi do nich půjdu…?
 http://aukro.cz/…0737293.html#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.9.11 21:54

No sedej,ale tak na 95procent,nejsem prece znalec nee :lol: :lol: hele ty z aukra jsou luxusni,kdybych nemela tak spekate litka tak je beru taky,ty ber, :palec:

• Citovat
  • Upravit
5436
21.9.11 21:58

:palec: ok,kuju,jdu do nich :lol:
tak 95% je docela dost ne?chceš je dát za nějakou palbu?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie