Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
já mám originál UGG - kupovány ve značkové prodejně v zahraničí. U nás se dají objednat jedině přes internet (v krámu jsem je ještě nikde neviděla). Stojí všude kolem 250€, u nás cca 5500,–
zde návod, jak poznáte pravé od napodobenin.
Black_Orchids píše:
já mám originál UGG - kupovány ve značkové prodejně v zahraničí. U nás se dají objednat jedině přes internet (v krámu jsem je ještě nikde neviděla). Stojí všude kolem 250€, u nás cca 5500,–zde návod, jak poznáte pravé od napodobenin.
pozor,foceno momentalne narychlo,nacpala jsem do nich mega moc kauflandu,a jeste maji byt hezky srolovane ![]()
hele rohlice,tak myslim,ze jsme koupily podobne
ja si rikala ze ta cena jee divna,to jen chlap me presvedcoval ze jsou prave
ale ten origos kozisek tam fakt je
,mmj tetovani mas super,ja mam taky
![]()
počkej ale ty je máš s kožíškem???já ne,já fakt jen fusekle s podrážkou ![]()
já tu tvou kérku už někde viděla
jo už vím v diskusi"pochlubte se tetováním" nebo tak nějak
ale ty tam máš iniciály ne?
mimochodem moc pěkná ![]()
hele tak dekuji za odkaz na pravost bot,holky ja je mam asi fakt prave,kdovi kde je ten chlap vzal,a za koli teda
vsechno mi sedi ![]()
marra píše:
hele tak dekuji za odkaz na pravost bot,holky ja je mam asi fakt prave,kdovi kde je ten chlap vzal,a za koli tedavsechno mi sedi
Zatim mam obyc. valenky cerny, tady stoji tak 10 ero a taky nepromokly, ale tady toho snehu moc nenapadne
.
Jinak tentor rok chci jit taky do pravych UGGs maji jich hafo druhu i vysoky ke kolenum atd. Meli je dokonce ve sleve za, nechci kecat, ale tusim 63 nebo 79 euro, ale slevy jsem propasla ![]()
nee me je to jedno kde je vzal
ale jde mi o to ze kdybych je chtela prodat,tak co mam napsat do inzeratu?ugg boty,asi originalni ale nejsem si jista?nebo nepsat nic,jen proste ugg botky,za tolik a tolik?holky poradte,jsem je chtela zrovna strelit
![]()
a ten odkaz s tou pravostí co posílala Black Orchids?podle toho ti seděj jako origoš?
holky co říkáte na tyhle?trošku váhám
ale asi do nich půjdu…?
http://aukro.cz/…0737293.html#…
No sedej,ale tak na 95procent,nejsem prece znalec nee
hele ty z aukra jsou luxusni,kdybych nemela tak spekate litka tak je beru taky,ty ber, ![]()
ok,kuju,jdu do nich ![]()
tak 95% je docela dost ne?chceš je dát za nějakou palbu?? ![]()