Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Taky je ještě nemám
Chodím po obchodech jak zběsilá ale furt nemůžu najít ty správné ![]()
Rohlice : Nejvíc se mi líbí ty ťamanský
Akorát teda nevím jestli bych si je koupila, máš zkušenost z ťamanskýma botama ? Nesmrdí ? Mamka naříkala, že si koupila boty od ťamanů za 700 měla je párkrát a neuvěřitelně smrdí, i boty i nohy ( v žádných jiných botách ji nohy nesmrdí
) Takže je z toho nešťastná, že je ani nemůže nosit, že se v práci nemohla vyzouvat jaký to byl puch ![]()
Kallkapa píše:
Taky je ještě nemámChodím po obchodech jak zběsilá ale furt nemůžu najít ty správné
Taky to tak mám ![]()
Kallkapo,já si občas taky koupím boty u čínanů a ještě se mi nestalo,že by smrděli-boty nebo nohy.Ale daj se koupit do bot vonavý vložky,nebo takový pytlíčky
Kallkapa píše:
Rohlice : Nejvíc se mi líbí ty ťamanskýAkorát teda nevím jestli bych si je koupila, máš zkušenost z ťamanskýma botama ? Nesmrdí ? Mamka naříkala, že si koupila boty od ťamanů za 700 měla je párkrát a neuvěřitelně smrdí, i boty i nohy ( v žádných jiných botách ji nohy nesmrdí
) Takže je z toho nešťastná, že je ani nemůže nosit, že se v práci nemohla vyzouvat jaký to byl puch
Ty voeeee Rohlice,nes..mna
ty jsu super,vsechny troje
jako fakt od tamana joo?hele ty s tim beckem jsou bozi,a ty cerne by se mi taky sikly:)pockej a to si bjednavala na aukru,nebo primo u vas v obchode?u nas tamani jsou o nicem,prosim dej dkaz kdyztak od koho kupujes ty botky
hele a vleze se tam i tlusta noha? ![]()
marra píše:
Ty voeeee Rohlice,nes..mnaty jsu super,vsechny troje
jako fakt od tamana joo?hele ty s tim beckem jsou bozi,a ty cerne by se mi taky sikly:)pockej a to si bjednavala na aukru,nebo primo u vas v obchode?u nas tamani jsou o nicem,prosim dej dkaz kdyztak od koho kupujes ty botky
hele a vleze se tam i tlusta noha?
ok mrkni a pak pisni,n jako silnejsi
LEJTKO
myslim spis do tech cernych ty vypadaji uzke,nejsou?navlekaji se dobre?
ty voe ja asi bejdu tamany,si udelam tamansky den!jako fakt ale ![]()
marra píše:
ok mrkni a pak pisni,n jako silnejsiLEJTKO
myslim spis do tech cernych ty vypadaji uzke,nejsou?navlekaji se dobre?
ty voe ja asi bejdu tamany,si udelam tamansky den!jako fakt ale
ty černý jsou nízký a zapínání jako na sucháč zezadu,jsou kousínek nad kotník
změř si lejtko a pošli mi SZ ![]()
Holky,a chodí se vám v těch botech dobře?Já jsem si tedˇ koupila jedny na Aukru,a zdají se mi velké a široké.Normálně mám vel.41,ale tyhle jsou snad ješte větší,Ségra mi pak řekla,že ona si je většinou kupuje o dvě čísla menší,měly jste to tak taky?Mě připadne,že ty co mám jsou děsně široký,mám do toho asi moc úzkou nohu. ![]()
Katcha83: já jsem si vzala o číslo větší než mám třeba lodičky apod., tedy vel.37. Ty moje mají všude kožíšek, takže jsou jakoby vycpané a ta o číslo větší velikost se opravdu nezdá jako velká. Kupovat si válenky o dvě velikosti menší by mě asi nenapadlo.
Zkus vložku, možná to pomůže i na šířku.
Jinak já mám tyhle http://sportw.cz/…_ladies.html, je to napodobenina, jmenují se Uzz
a jsou s kožíškem, krásně teplé a i ve sněhu zůstanou opravdu suché, nekupte to za cca 400kč. Už se těším na zimu, až je zase vytáhnu. ![]()
kkatynka píše:
Katcha83: já jsem si vzala o číslo větší než mám třeba lodičky apod., tedy vel.37. Ty moje mají všude kožíšek, takže jsou jakoby vycpané a ta o číslo větší velikost se opravdu nezdá jako velká. Kupovat si válenky o dvě velikosti menší by mě asi nenapadlo.Zkus vložku, možná to pomůže i na šířku.Jinak já mám tyhle http://sportw.cz/…_ladies.html, je to napodobenina, jmenují se Uzz
a jsou s kožíškem, krásně teplé a i ve sněhu zůstanou opravdu suché, nekupte to za cca 400kč. Už se těším na zimu, až je zase vytáhnu.
No,ségra si je kupovala na tržnici,co vím a právě menší,mě jsou fakt široký,ale zkusím tam dát nějakou vložku
kdyby to asponˇtrochu pomohlo,bylo by to dobrý
mě stály 300kč.
Je ty chci taky presne tydle kdesi je sehnala prosim ![]()
Miluju válenky, tahám je celou zimu je v nich krásný teplo akorát do mokra a do sněhu nejsou zrovna ideální..:D což je fakt na prd. V CA mají teďka zrovna za 225,– a nebo v Gate jsem je taky kupovala, různě barevný..
@katcha83 Právě, že ne. Když je porovnám s válenkama od vietnamců, které jsou právě hrozně široké tak tyhle jsou parádní..:)