Válenky - máte některá?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
17.10.11 15:58

Taky je ještě nemám :-? Chodím po obchodech jak zběsilá ale furt nemůžu najít ty správné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
17.10.11 16:00

Rohlice : Nejvíc se mi líbí ty ťamanský :mrgreen: Akorát teda nevím jestli bych si je koupila, máš zkušenost z ťamanskýma botama ? Nesmrdí ? Mamka naříkala, že si koupila boty od ťamanů za 700 měla je párkrát a neuvěřitelně smrdí, i boty i nohy ( v žádných jiných botách ji nohy nesmrdí :mrgreen: ) Takže je z toho nešťastná, že je ani nemůže nosit, že se v práci nemohla vyzouvat jaký to byl puch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
17.10.11 16:03
Kallkapa píše:
Taky je ještě nemám :-? Chodím po obchodech jak zběsilá ale furt nemůžu najít ty správné :roll:

Taky to tak mám :-D
Kallkapo,já si občas taky koupím boty u čínanů a ještě se mi nestalo,že by smrděli-boty nebo nohy.Ale daj se koupit do bot vonavý vložky,nebo takový pytlíčky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
17.10.11 16:06
Kallkapa píše:
Rohlice : Nejvíc se mi líbí ty ťamanský :mrgreen: Akorát teda nevím jestli bych si je koupila, máš zkušenost z ťamanskýma botama ? Nesmrdí ? Mamka naříkala, že si koupila boty od ťamanů za 700 měla je párkrát a neuvěřitelně smrdí, i boty i nohy ( v žádných jiných botách ji nohy nesmrdí :mrgreen: ) Takže je z toho nešťastná, že je ani nemůže nosit, že se v práci nemohla vyzouvat jaký to byl puch :mrgreen:
:mrgreen: mám,já si boty kupuju jen u nich nebo na aukru :palec: jen botasky si kupuju fakt ve sportu :think: jednou jedinkrát jsem to prubla u ťamanů a byl to puch to jako jo a od tý doby botasky už ne,ale s jinejma takovej problém nebyl :nevim: a tyhle jsou ty samý co jsem si koupila loni na aukru a pěla ne ně chválu,ale fakt úplně i to B je na nich :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.10.11 18:53

Ty voeeee Rohlice,nes..mna :lol: ty jsu super,vsechny troje :palec: jako fakt od tamana joo?hele ty s tim beckem jsou bozi,a ty cerne by se mi taky sikly:)pockej a to si bjednavala na aukru,nebo primo u vas v obchode?u nas tamani jsou o nicem,prosim dej dkaz kdyztak od koho kupujes ty botky 8-o hele a vleze se tam i tlusta noha? :lol:

• Citovat
  • Upravit
5436
17.10.11 18:57
marra píše:
Ty voeeee Rohlice,nes..mna :lol: ty jsu super,vsechny troje :palec: jako fakt od tamana joo?hele ty s tim beckem jsou bozi,a ty cerne by se mi taky sikly:)pockej a to si bjednavala na aukru,nebo primo u vas v obchode?u nas tamani jsou o nicem,prosim dej dkaz kdyztak od koho kupujes ty botky 8-o hele a vleze se tam i tlusta noha? :lol:
:lol: ty s tím béčkem a ty černý mám od ťamanů-z aukra ty kosmický.můžu se ti zítra u nich kouknout :palec: jak tlustá?nejsem už teď žádná hubeňoura a vejdu se do nich normál :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.10.11 19:02

ok mrkni a pak pisni,n jako silnejsi :lol: LEJTKO :lol: myslim spis do tech cernych ty vypadaji uzke,nejsou?navlekaji se dobre? :lol: ty voe ja asi bejdu tamany,si udelam tamansky den!jako fakt ale :think:

• Citovat
  • Upravit
5436
17.10.11 19:08
marra píše:
ok mrkni a pak pisni,n jako silnejsi :lol: LEJTKO :lol: myslim spis do tech cernych ty vypadaji uzke,nejsou?navlekaji se dobre? :lol: ty voe ja asi bejdu tamany,si udelam tamansky den!jako fakt ale :think:

ty černý jsou nízký a zapínání jako na sucháč zezadu,jsou kousínek nad kotník :think: změř si lejtko a pošli mi SZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
28.10.11 17:26

Holky,a chodí se vám v těch botech dobře?Já jsem si tedˇ koupila jedny na Aukru,a zdají se mi velké a široké.Normálně mám vel.41,ale tyhle jsou snad ješte větší,Ségra mi pak řekla,že ona si je většinou kupuje o dvě čísla menší,měly jste to tak taky?Mě připadne,že ty co mám jsou děsně široký,mám do toho asi moc úzkou nohu. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.11.11 11:40

Katcha83: já jsem si vzala o číslo větší než mám třeba lodičky apod., tedy vel.37. Ty moje mají všude kožíšek, takže jsou jakoby vycpané a ta o číslo větší velikost se opravdu nezdá jako velká. Kupovat si válenky o dvě velikosti menší by mě asi nenapadlo. :nevim: Zkus vložku, možná to pomůže i na šířku.

Jinak já mám tyhle http://sportw.cz/…_ladies.html, je to napodobenina, jmenují se Uzz :lol: a jsou s kožíškem, krásně teplé a i ve sněhu zůstanou opravdu suché, nekupte to za cca 400kč. Už se těším na zimu, až je zase vytáhnu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
3.11.11 12:01
kkatynka píše:
Katcha83: já jsem si vzala o číslo větší než mám třeba lodičky apod., tedy vel.37. Ty moje mají všude kožíšek, takže jsou jakoby vycpané a ta o číslo větší velikost se opravdu nezdá jako velká. Kupovat si válenky o dvě velikosti menší by mě asi nenapadlo. :nevim: Zkus vložku, možná to pomůže i na šířku.Jinak já mám tyhle http://sportw.cz/…_ladies.html, je to napodobenina, jmenují se Uzz :lol: a jsou s kožíškem, krásně teplé a i ve sněhu zůstanou opravdu suché, nekupte to za cca 400kč. Už se těším na zimu, až je zase vytáhnu. :srdce:

No,ségra si je kupovala na tržnici,co vím a právě menší,mě jsou fakt široký,ale zkusím tam dát nějakou vložku :-) kdyby to asponˇtrochu pomohlo,bylo by to dobrý :palec: mě stály 300kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kaja4555
3.10.12 18:26

válenky

Je ty chci taky presne tydle kdesi je sehnala prosim :D

• Citovat
  • Upravit
3.10.12 19:43

Miluju válenky, tahám je celou zimu je v nich krásný teplo akorát do mokra a do sněhu nejsou zrovna ideální..:D což je fakt na prd. V CA mají teďka zrovna za 225,– a nebo v Gate jsem je taky kupovala, různě barevný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.10.12 23:29

@malaVetrackova a nejsou ty z Gate moc široký? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.12 08:37

@katcha83 Právě, že ne. Když je porovnám s válenkama od vietnamců, které jsou právě hrozně široké tak tyhle jsou parádní..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák