Kočárek Bébécar Vector AT nebo něco podobného?

5086
25.9.11 20:39

bebecar vector at nebo něco podobného???

Holky chci se poptat ;)
1.) Kdo máte s tímto kočárem osobní zkušenost, prosím sdělte mi co vám na kočáru vyhovuje a co ne. Jak se s ním jezdí atd ;)
2.) nějaký podobný kočár, který vypadá jak klasická čtyřkolka, ale má atáčecí přední kola ;)

bebecar vector at

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13335
25.9.11 20:57

Kočárek s tímto podvozkem jsem ještě neviděla,ale vypadá parádně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
25.9.11 20:58

Má ho moje ségra…ale miminko je ještě v bříšku a cca týden až 14 dní ještě bude…
tak recenze a postřehy až pak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
25.9.11 21:42

natáčecí přední nápravu má i I´coo peak http://kocarky.heureka.cz/…eak-air-set/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
25.9.11 22:03

Já měla bebecar, ale jiny podvozek. Jsem si vzala trojkolku, ale muj chlap chtěl tento podvozek, měla jsem ho vzít. Kočár je jinak super ty boudy jsou většinou stejné, je moc pěkný a chybu s ním určitě neuděláš. Já jsem před 2 roky dala za trojkombinaci 22 tisíc se vším a teď jsem ho prodala za 6 tisíc a to byl jako nový, protože jsem měla víc kočárů. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.9.11 09:08

no mě na něm tak trošku štve ta cena… ono vysvětllit manželovi proč tolik když na první dítě jsme měli firkona (hodit ze skály akorát) za 10000 a ted budu chtít fáro za 20000 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.9.11 10:26
mabis píše:
no mě na něm tak trošku štve ta cena… ono vysvětllit manželovi proč tolik když na první dítě jsme měli firkona (hodit ze skály akorát) za 10000 a ted budu chtít fáro za 20000 :D

Nutně ho potřebuju, ladí mi k mým krásným očím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.9.11 12:43
nikita066 píše:
mabis píše:
no mě na něm tak trošku štve ta cena… ono vysvětllit manželovi proč tolik když na první dítě jsme měli firkona (hodit ze skály akorát) za 10000 a ted budu chtít fáro za 20000 :D
Nutně ho potřebuju, ladí mi k mým krásným očím :mrgreen:

to zase ne ;) :D ale po zkušenostech s levnejma kočárama, tak ani omylem… prostě si fakt radši připlatím, než řešit po půl roce vypadávací nýty, prasklé vzpěry, dítě nacpané v roce jak sardinka do sporťáku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.9.11 12:58

JJ to máš pravdu, mě se po půl roce přestal kočárek líbit a koupila jsem nový :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.9.11 13:07

no mmch my už taky máme 5. kočárek, tenhle by byl 6.
ale je to fakt jen tím, že se nějaká věc která mi vadila objevila až v průběhu používání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.9.11 13:32

Mabis a to pro 1dítko? Teď pro druhé?
No já jsem to taky objevila až v průběhu po výměně hluboké korby za sporťák - ten byl velký, hranatý, fuj a já to nepřekousla :-P
No uvidíme co se bude dít do 3let. Bohužel je málo financí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
26.9.11 22:03

no já doufám, že budu mct přejít na novou variantu rodičáku od ledna a tím pádem zvednou korunky ;) akže by to snad klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
26.9.11 22:58
mabis píše:
no já doufám, že budu mct přejít na novou variantu rodičáku od ledna a tím pádem zvednou korunky ;) akže by to snad klaplo ;)

jakou novou variantu? Něco co nevím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5086
27.9.11 09:10

no od ledna má být nový systém a pokud na něho přejdeš, tak u tříleté se klesne o 16000 na ty tři roky prostě bude celková částka 220000 na jedno dítě ale budeš si moct určit kolik chceš čerpat a každého čtvrt roku měnit ýši, tzn. těm co mají ted tříletou se přechod nevyplatí, protože by se pohoršili, ti co mají tříletou a čtyřletou si polepší, navíc pokud matka nemá nárok na jinou než čtyřletou, ale otec dítěte pracoval a odváděl pojištění bude se to řídit otcem ;)
takže já doufám od ledna přejdu na nový systém a zvednu si příspěvek na maximum, ikdyž jim tam pořád pořádnej balík nechám;) ale mohlo by být na ten kočár ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
27.9.11 13:40

aha, tak mě se to moc nevyplatí, jelikož jsem sama a mám 3letou variantu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák