Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky,synovi budou na vánoce 2,5 roků a chtěla bych mu koupit pod stromeček trampolínu se záchranou sítí.Bohužel nemáme vlastní zahradu a bydlíme v bytovce tak určitě nějakou menší.Máte někdo v bytě,poradíte jakou
?Děkuji.
ahoj
máme, teda spíš měli jsme, teď je venku na zahradě, ale když jsme bydleli v bytě, tak jí měl malej v pokojíčku. Bohužel, když jsem jí pak scháněla kamarádce, tak už tato velikost i se sítí nebyla, je pravda, že jsem jí kupovala přes net a ten pán jí dovezl z Německa. takže spíš asi koukat na DE stránky. jinak značku máme Hudora, celkový průměr i s konstrukcí má 130 cm. ![]()
myslíte,že průměr 140cm je do bytu velký?130cm jsem nenašla.
Ahoj náš kluk má taky v pokoji trampolínu a průměr máme taky 140cm,hledala jsem 130 a taky jsem na netu nenašla.My ji teda přes léto máme venku,ale pokud máte větší pokojíček bude to super ![]()
Ahoj,a tip na něco skákacího do bytu kromě trampolíny?
Melej skáče po postelích a sedačce,se bojim,aby to nerozvrzal
![]()
momi33 píše:
Ahoj,a tip na něco skákacího do bytu kromě trampolíny?
Melej skáče po postelích a sedačce,se bojim,aby to nerozvrzal![]()
z vlastní zkušenosti vím, že i když koupíš cokoliv skákacího na postelích bude skákat dál a jak rád ![]()
Gloci píše:
myslíte,že průměr 140cm je do bytu velký?130cm jsem nenašla.
záleží na tom jak velikej je pokojík, ono to zabírá opravdu hodně místa, kdyby byla čtvercová bylo by to lepší, ten kruh prostě je do místnosti blbý, ale jde to, měl jí v pokojíku 4×5,5 m ![]()
A co na to sousedi nedělá to moc kravál? Bydlíme v paneláku ve čtvrtým patře a nevím jestli si na nás někdo nepřijde stěžovat, přece jen ta trampolína má nosnost do sto kilo že bych to občas zkusila taky
![]()
Dobrý deň prajem
Máte niekto tramplolínu v byte? Teda ako na to reagujú susedia
Presnejšie ako to počuť. Najlepšie v novších bytoch, pretože ako mám ja skúsenosť, tak ich steny sú na hluk citlivejšie. Na trampolíne by skákala u mňa aj staršia osoba (nie malé dieťa). Ďakujem za komentáre ![]()
Pokud máte plovoucí podlahu, tak sousedi budou chudáci…nad námi ji měli a my tam pořád lítali, rány to byly hrozný. V pokoji se vůbec nedalo být.