Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak ja si kupuju neco temer kazdy mesic. Utratim tak 600Kc (v prepoctu, ziju v zahranici).
Po porodu jsem musela obmenit cely satnik, takze ted mam 3 kalhoty, asi 6 svetru, cca 10 tricek, 2 sukne, 2 mikiny. Nechodim moc spotovne, takze ty mikiny spis na doma.
Ha, dobrá otázka
Já utrácím tolik, že to sem nemůžu ani napsat, nebot by si všichni mysleli, že jsem blázen ![]()
Miluju modu, kolikrát si říkám, jestli už nejsem nemocná, když jsem ochotná tolik utrácet za hadry, boty a kabelky
![]()
derida píše:
Ha, dobrá otázkaJá utrácím tolik, že to sem nemůžu ani napsat, nebot by si všichni mysleli, že jsem blázen
Miluju modu, kolikrát si říkám, jestli už nejsem nemocná, když jsem ochotná tolik utrácet za hadry, boty a kabelky![]()
Nápodobně ![]()
jsem na tom podobně, sice sem tam obchody projdu, ale kupuju až když je to nutné
jen teda s těhotenstvím nějaké finance do oblečení letěli (už pár měsíců žádné kalhoty z doby před těh. neobleču) a pro malýho, to už je úplně o něčem jiným
až už se krotím, že hlavní už dávno mám a dokoupit jde vždy až podle praxe co se bude hodit ![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 09:15
Ahoj, tak promiň ten výraz, ale asi jsi fakt exot. Nekoupit si na sebe nic 13 let, tak to fakt síla!! ![]()
Mám doma taky hromadu věcí. Nevyhazuji,protože jsou stále pěkné,jen je už nenosím, tak proč by se mi měly válet ve skříni. Obdaruji známou (respetivě její dceru), která věci donosí, nebo je pošle další známé.
Nevyhazuji žádné velké peníze za věci, ale když se mi něco líbí, tak si to koupím. Teď mám v plánu si koupit boťky, ty původní už se mi „rozpadají“, asi proto, že jsou mé oblíbené a nosím je furt. Ve výprodejích, v akcích mají pěkné věci a za pár kaček.
Nemusíš utrácet bůhvíjaké peníze, ale udělat si občas radost nějakým hadříkem na sebe, určo nezaškodí. Kór po 13 letech. Tak neváhej a vyraž na nákupy!!
Já teda za oblečení moc neutrácím,ale je pravda,že když si něco kupuju tak to nejsou rifle za 1000
Za tu tisícovku seženu,kalhoty,tričko,někdy více než jedno,nějaký svetřík a k tomu ještě šátek-šálu…takové ty co teď frčí
Penízkůje mi za oblečení taky líto,ale jednou za čas nakoupit za 1000 nebo 1500…jak je to super pocit
Staré přeber,druj,když nechceš vyhazovat
vem 1500 a frč si udělat radost ![]()
Nejvíc utratím za spodní prádlo, to ani nemůžu říct tolik. Jinak oblečení nárazově, někdy se snažím se krotit, jindy není problém nechat v krámech 5 tis za hadry a boty..
A to mi přijde, že vlastně nemám co na sebe ![]()
Ja si sice obleceni kupuju, ale jako exot mi teda nepripadas. Je to tvoje vec. Me taky silene nebavi chodit do obchodu. Uplne k smrti to nesnasim od malicka. Jen proste mam potrebu chodit moderne oblikana a hlavne ted jsem musela kupovat cely satnik. Ale kdybych treba zila na vensnici a byla na materske, tak pochybuju, ze bych se donutila si kupovat obleceni.
Je to kazdeho vec za co utraci. ![]()
Ja zas utracim nepochopitelne penize za veci pro dite a za knizky. ![]()
no já ročně utratím tak 1000 korun za to oblečení
mám i mikiny novější nejenom ze základky-většinou něco dostanu na vánoce od mojí mámy, ta hrozně ráda nakupuje oblečení
v těhotenství jsem si koupila jen dvě kojo podprsenky, jinak jsem vše oblíkla až do porodu a po porodu taky
jsem silnější a tak je problém si něco za pár korun koupit-mají třeba za 99korun kalhoty ale malý a na mě je už v akci nemají a stojí 500 a to je mě líto za to dát ![]()
Holky a jak to děláte se spodním prádlem? to taháte jednu podrsenku roky, nebo jak? ![]()
Koukám, že i můj muž je větší fiflena, než většina holek tady a to děláme jen sezónní nákup párkrát za rok. A musím ho stčit do jednoho obchodu a tam pořídit, co poteřbujem.
Nebo jsme moc marnotrapný.. ![]()
Příspěvek upraven 26.09.11 v 09:19
třeba na mimču nešetřím to za něj uvalím peněz a zbytečně, ale za sebe si říkám na co, jsem na vesnici a opravdu tady nosím jen ty tepláky, ale občas si říkám, že určitě by měl chlap radost vidět mě pěkně oblíklou, asi budu muset fakt vyrazit na nákupy, ikdyž mě tam asi klepne až budu platit a navíc než seženu velikost na sebe
pikolo za podprdu dám max.300, kupuji si je tak aby jsem měla dvě solidní a jen střídám, kalhotky to samý akorát jich mám asi deset aby jsem je stíhala prát a mám dvoje lepší když jdu po doktorech
A odkud jsi? Cce to vychytávat akce,ale to je i o možnostech. Smím-li se zeptat?Já si nekoupila ani tu kojo podprdu
to uvidím až po porodu,zatím jsem to vyřešila lambadama z tesca za 70Kč/kus ![]()
Petrule78 píše:derida píše:Nápodobně
Ha, dobrá otázkaJá utrácím tolik, že to sem nemůžu ani napsat, nebot by si všichni mysleli, že jsem blázen
Miluju modu, kolikrát si říkám, jestli už nejsem nemocná, když jsem ochotná tolik utrácet za hadry, boty a kabelky![]()
To jsem ráda, že v tom nejsem sama ![]()
ahoj, jsem asi exot, občas si ani nepřijdu jako ženská, ale nesnáším nakupovat oblečení. Pokaždý jdu do obchodu a říkám si, že potřebuji nový kalhoty a mikinu,… nakonec je mě líto dát 200za mikinu a nekoupím si nic
ale je mě je líto za těch 13 let vyhodit když jim nic není

dá se říct že několik měsíců si na sebe nekpoupím nic a pak jednou za rok tepláky na doma, ponožky dle potřeby, jinak snad nic
pokaždý si říkám na co, vždyť mám doma rifůa a jsou dobrý- no nosím je už 5let
mám doma mikiny a taky jim nic není akorát nejsou moderní, nosím je už od základní školy
kalhoty si kupuji až když se mě prošoupou, boty až vypadají děsně, ponožky až se udělá dírka,..... no jsem asi divná, kolikrát jsem se dívala kolik je v obchodech pěkných věcí, ale pořád si říkám, že to je vyhazování peněz a co by jsem asi tak dělala s tím starým oblečením, kterýmu nic není a je mě ho líto vyhodit
kolik utrácíte za oblečení vy a kolik máte doma kalhot, triček, mikin,.....
je to jen tak pro pobavení diskuze,jo a špindíra nejsem, jen pořád šetřím na důležitější věci a sama si nic nekoupím-pak se tluču do hlavy.
radši anonymně aby se mě někdo nesmál