Veletrh For Kids 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1762
30.9.11 07:01

Veletrh FOR KIDS 2011

Dobré ráno, nenatrefila jste některá na lístky na veltrh For kids, for babies kterýprávě probíhá v Letňanech? Každoročně mi chodí do mailu min. 50% sleva, letos nic :cert: Třeba v nové prodejně Špuntíku v Radotíně dávají vstupenky zdarma, ale to mám bohužel z ruky. Nejlwpší by byla sleva stáhnutá z netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
30.9.11 07:13

Taky jsem nenašla dokonce ani v časopisech ,kde to vždycky bývalo ,myslím ,že tento rok to bude bez slev nebo vynecháme ,ale taky mě to štvě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.11 07:23

Ach jooo. no já tam pojedu i tak, ale štve mě to. Jako 150,– Kč je dobrých že? potřebuji fusak a kombinézu, takže co ušetřím na veletržní slevě dám za vstupné :cert: Ale co no… Hlavně tam jedu s kamarádkou která čeká první miminko, takže se jede :dance: Těším se, doufám, že tam bude nejen na kukandu.

• Citovat
  • Upravit
1762
30.9.11 07:24

No tak ten poslední příspěvek je můj, nějak sem to omylem klikla na anonym. Tak se omlouvám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
30.9.11 07:26

No já taky čekala, až mi přijdou volňásky a nic…tak aspoň mám vyřešené dilema jít či nejít, stejně tam nikdy nic nekoupím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.9.11 07:31

Veselá nohavice, co tam bude vystavovat, na začátku týdne nabízela na FB volňásky. Vydyndala jsem si, chtěla jsem jeden, poslali dva. Jedu dneska s jedním volným, ale to už asi nikomu plánovaně nepředám, co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
30.9.11 07:37

mám dotaz zda-li návštěva veletrhu stojí za to? potřebuje získat přehled v nabídce kočárků… dá se tam něco okouknout nebo je to zbytečná cesta?
jedna holka psala, že sleva na veletrhu je max 10%, takže to v podstatě ani nemá cenu.. jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolbenova
30.9.11 07:38

Chci se zeptat, ty atrakce co byvaji pred arealem, jsou zpoplatneny? a kolik to tak stoji? Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
1762
30.9.11 07:43

Já si tam žádných atrakcí nikdy nevšimla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
30.9.11 07:46
misisipi píše:
mám dotaz zda-li návštěva veletrhu stojí za to? potřebuje získat přehled v nabídce kočárků… dá se tam něco okouknout nebo je to zbytečná cesta?
jedna holka psala, že sleva na veletrhu je max 10%, takže to v podstatě ani nemá cenu.. jaké máte zkušenosti?

Těžko říct, já tam třeba koupila na malou soupravu do postýlky a pár dalších věcí, dohromady jsem tam ušetřila kolem 1500,– . Známá tam koupila kočárek a autosedačku a ušetřila 4000,– . No a loni jsem tan třeba koupila jen samé blbiny a neušetřila nic, jen tam nechala spostu peněz za zbytečnosti :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
30.9.11 07:55

K těm kočárkům. Já si tam docela přehled udělala. Už vím přesně co chci. Narazila jsem tam například na Dorjan, Xlander, Teutonii, Inglesinu, Tako, Camaro, Geslain, Patron plus pár dalších značek, které si už nepamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
30.9.11 08:09
Aknel2 píše:
K těm kočárkům. Já si tam docela přehled udělala. Už vím přesně co chci. Narazila jsem tam například na Dorjan, Xlander, Teutonii, Inglesinu, Tako, Camaro, Geslain, Patron plus pár dalších značek, které si už nepamatuju.

tak to si myslim ze je celkem prinosne :)
jinak vsem diky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.9.11 08:10

Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
30.9.11 08:15

Jinak co se týče dál For Babies, je tam docela velký výběr dětského oblečení i ostatního textilu od českých výrobců. Dají se tam dobře vybrat i fusaky, ikdyž takovou klasiku jako je Emitex, Aestetic nebo Kaiser jsem tam neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
30.9.11 08:16
hofka píše:
Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)

takže jako mraky lidí? :) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák