Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Hmm, tak ja mam jen jeden a nepustilo, budu muset „znasilnit“ nejakeho verneho zakaznika slevomatu ![]()
cože, to už bude For Kids? No to abych začala trochu šetřit abych tam mohla pustit chlup ![]()
Jinak většinou rozdávají volňásky dětské obchody, co jsem fanouškem na FB. Ale letos zatím ticho po pěšině
Já budu mít zajištěno od kamarádky ![]()
Právě že dětské obchody zatím nic, taky jsem na to koukala. Ale ten Slevomat je lepší než nic ![]()
V breznovem Slunicku je kupon - 50% sleva na vstupne:) Jeste k tomu byl darek pro deti DVD prasatko Pepa, radost mela jak dcerka tak maminka ![]()
Apropo, koĺik stoji letos vstupenka? Ono to zase neni tak strasne ne, loni to snad bylo max 150kc? Uz si nevzpominam…
Jeste me napadlo, na strankach veletrhu se da zaregistrovat a pak je vstupenka se slevou nebo zcela zdrama, ale jde to jenom jednou…aspon loni to tak bylo…
No, mě těch 150 přijde docela dost na to, že jde člověk okukovat prodejce:-)
@hofka píše:
No, mě těch 150 přijde docela dost na to, že jde člověk okukovat prodejce:-)
Jojo, mě taky, kor pokud připočtu další peníze za parkování…
Jj, stojí 150. Loni to šlo na jejich stránkách, letos jsem tam nic nenašla.
Hmm škoda, že zrovna z toho Dětského ráje se mi nic nehodí, nenarazili jste ještě někde na ty volné vstupenky, zašla bych se tam podívat a také se mi to nechce platit, stačí že tam budeme muset zaplatit parkovné.
AnastazieB - koukala jsem, ale jsou tam příspěvky z roku 2011, na Špuntíku nic, Slevomat nemám tři nákupy, z Dětského ráje se mi zrovna nic nehodí, soutěž zkusím, ale tím jsem v koncích ![]()
No jo, tak to potom asi nic… letos fakt volný vstupenky nejsou… nebo se možná ještě objeví? Ani neznáš někoho s nákupama na Slevomatu? Mně to šlo, měla jsem jen dva nákupy…