Veletrh For Kids 2011

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
30.9.11 08:17

Přesně tak. Člověk zjistí, jaké kočárky jsou neoblíbenější - jezdí jich nejvíce. Když nepočítám golfky, viděla jsem docela dost xlanderů a Inglesin.

hofka píše:
Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
30.9.11 08:18
misisipi píše:
hofka píše:
Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)
takže jako mraky lidí? :) :jazyk:

Včera to bylo v pohodě. Zas tolik lidí tam nebylo. O víkendu to asi bude v tomto ohledu větší masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.9.11 08:28

Vloni jsem tam byla ještě jako těhotná, a hrozně jsem na ty kočárky nadávala, protože šly klidně tři vedle sebe a nedaly se pomalu ani obejít. Letos beru radši manducu, s tou se procpu líp než s kočárem:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.9.11 08:28
Aknel2 píše:
misisipi píše:
hofka píše:
takže jako mraky lidí? :) :jazyk:
Včera to bylo v pohodě. Zas tolik lidí tam nebylo. O víkendu to asi bude v tomto ohledu větší masakr.

Že by díky tomu, že nenabízejí slevy, nebylo tolik lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
30.9.11 15:29

Veletrh gud. Davy ušly, stánky jsem si našla dle svého vkusu (dítě do toho ještě nemá co kecat), tak jsem spokojená. Akorát mám trochu odrovnaný ramena z manducy, batohu a tašky přes rameno s prospekty:-) Hlavní ale je, že to dítě zvládlo!
Moc ráda jsem si prohlídla a osahala oblečení Farmers, i když jsem nic nekoupila, na to už jsem neměla sílu. Ale fakt moc pěkné. A u Veselé nohavice jednu trpasličí mikinu jsem vzala. Když už jsem měla od nich ten lupen, aspoň malej kšeftík za to a stejně jsem po ní pásla:-) Potom nějaký drobnosti a když vynechám stánky hračkáren svítících různými plasty a tvary, narazila jsem na pár moc fajn výrobců hraček. A vedle u modelářů jsem obdivovala vláčky a vzpoměla si na své dětství:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
1.10.11 09:40

já tam byla včera, FOR BABIES stojí docela za prd je tam toho málo ale já si tam ozkoušela aspon kočárek a rozhodla se konečně . A koupila pár drobnostíale hala byla poloprázdná veletrh FOR TOYS ten byl zase dobrej tam toho bylo dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
1.10.11 10:03

Ahoj, tak jsme tam včera dorazily z kamarádkou a pokoupily spíš drobnosti. Jen kámoška koupila set do postýlky. Nádherný, luxusní a s cenou šli dolů neskutečně 8-o Já se koukala po kombinéze a fusaku, ale jedinou kombinézu jsem objevila od LEGA, ale za 2500,– bych ji nekoupila ani s nabízenou 15-ti % slevou. Fusaky měli, ale ten co jsem měla vyhlídnutý mi nabídli ještě o 250,– dráž než je k dostání na netu takže ten jsem taky nevzala, ale aspoň jsem si ho pořádně prohlédla. Koupila jsem nějaké hračky pro děti na Vánoce, nechaly jsme se zdarma vyfotit u fotopromě.cz a celkem si to užily. Sehnala jsem rukávník na kočárek s beránkem za super cenu jinak nic extra.

Jo zapomněla bych na dárečky. Malvík nám daroval tašku se zavinovačkou, hračkami do vody a nějakými vzorky kosmetiky chicco. Ve špuntíku jsme taky dostaly dáreček v podobě pěnové podložky do vany pro mimi s houbou. Já už to teda nevyužiji, ale bratr asi čeká miminko (zatím ještě dělají tajnosti) tak to třeba využiji jako dárek.

Hofko moc děkuji za vstupenku :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.3.12 14:36

Ahoj, a co letosni rocnik (2012)? Zacina za dva tydny, to uz by nekde mohli davat volnasky coz? Mate nejaky tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101531
27.3.12 14:43

Tip nemám, ale taky by mě potěšil, jinak se mi přiznám vstup moc platit nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
27.3.12 14:43

Ahoj holky a nevíte kde sehnat ty volnásky?a stojí to vubec za to,?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
27.3.12 15:53

Letos jsem nikde neobjevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13742
27.3.12 16:05

Tak zpět, objevila jsem vstupenku za 50Kč na Slevomatu
http://www.slevomat.cz/…-i-volny-cas je to ale nějak omezené (musíte mít tři nákupy na Slevomatu - já mám dva a jde mi to).

Jestli to stojí za to posoudit nedokážu, mně to baví a nenechám si to ujít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2972
27.3.12 17:12

já teda mám jen 2 nákupy ve slevomatu a normálně mě to pustilo ;) jinak jdeme s manželem a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
27.3.12 18:12

Hmm, tak ja mam jen jeden a nepustilo, budu muset „znasilnit“ nejakeho verneho zakaznika slevomatu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.3.12 18:45

Já už lístky mám, vyhrála jsem je u Malé Poplety na FB:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák