Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Přesně tak. Člověk zjistí, jaké kočárky jsou neoblíbenější - jezdí jich nejvíce. Když nepočítám golfky, viděla jsem docela dost xlanderů a Inglesin.
hofka píše:
Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)
misisipi píše:hofka píše:takže jako mraky lidí?
Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)![]()
Včera to bylo v pohodě. Zas tolik lidí tam nebylo. O víkendu to asi bude v tomto ohledu větší masakr.
Vloni jsem tam byla ještě jako těhotná, a hrozně jsem na ty kočárky nadávala, protože šly klidně tři vedle sebe a nedaly se pomalu ani obejít. Letos beru radši manducu, s tou se procpu líp než s kočárem:-)
Aknel2 píše:misisipi píše:Včera to bylo v pohodě. Zas tolik lidí tam nebylo. O víkendu to asi bude v tomto ohledu větší masakr.hofka píše:takže jako mraky lidí?
Já tam narazila na spoustu kočárků v uličkách, to se taky dá okouknout, než se mezi nima proderete:-)![]()
Že by díky tomu, že nenabízejí slevy, nebylo tolik lidí?
Veletrh gud. Davy ušly, stánky jsem si našla dle svého vkusu (dítě do toho ještě nemá co kecat), tak jsem spokojená. Akorát mám trochu odrovnaný ramena z manducy, batohu a tašky přes rameno s prospekty:-) Hlavní ale je, že to dítě zvládlo!
Moc ráda jsem si prohlídla a osahala oblečení Farmers, i když jsem nic nekoupila, na to už jsem neměla sílu. Ale fakt moc pěkné. A u Veselé nohavice jednu trpasličí mikinu jsem vzala. Když už jsem měla od nich ten lupen, aspoň malej kšeftík za to a stejně jsem po ní pásla:-) Potom nějaký drobnosti a když vynechám stánky hračkáren svítících různými plasty a tvary, narazila jsem na pár moc fajn výrobců hraček. A vedle u modelářů jsem obdivovala vláčky a vzpoměla si na své dětství:-)
já tam byla včera, FOR BABIES stojí docela za prd je tam toho málo ale já si tam ozkoušela aspon kočárek a rozhodla se konečně . A koupila pár drobnostíale hala byla poloprázdná veletrh FOR TOYS ten byl zase dobrej tam toho bylo dost
Ahoj, tak jsme tam včera dorazily z kamarádkou a pokoupily spíš drobnosti. Jen kámoška koupila set do postýlky. Nádherný, luxusní a s cenou šli dolů neskutečně
Já se koukala po kombinéze a fusaku, ale jedinou kombinézu jsem objevila od LEGA, ale za 2500,– bych ji nekoupila ani s nabízenou 15-ti % slevou. Fusaky měli, ale ten co jsem měla vyhlídnutý mi nabídli ještě o 250,– dráž než je k dostání na netu takže ten jsem taky nevzala, ale aspoň jsem si ho pořádně prohlédla. Koupila jsem nějaké hračky pro děti na Vánoce, nechaly jsme se zdarma vyfotit u fotopromě.cz a celkem si to užily. Sehnala jsem rukávník na kočárek s beránkem za super cenu jinak nic extra.
Jo zapomněla bych na dárečky. Malvík nám daroval tašku se zavinovačkou, hračkami do vody a nějakými vzorky kosmetiky chicco. Ve špuntíku jsme taky dostaly dáreček v podobě pěnové podložky do vany pro mimi s houbou. Já už to teda nevyužiji, ale bratr asi čeká miminko (zatím ještě dělají tajnosti) tak to třeba využiji jako dárek.
Hofko moc děkuji za vstupenku
![]()
Ahoj, a co letosni rocnik (2012)? Zacina za dva tydny, to uz by nekde mohli davat volnasky coz? Mate nejaky tip?
Tip nemám, ale taky by mě potěšil, jinak se mi přiznám vstup moc platit nechce…
Ahoj holky a nevíte kde sehnat ty volnásky?a stojí to vubec za to,?
Tak zpět, objevila jsem vstupenku za 50Kč na Slevomatu
http://www.slevomat.cz/…-i-volny-cas je to ale nějak omezené (musíte mít tři nákupy na Slevomatu - já mám dva a jde mi to).
Jestli to stojí za to posoudit nedokážu, mně to baví a nenechám si to ujít.
já teda mám jen 2 nákupy ve slevomatu a normálně mě to pustilo
jinak jdeme s manželem a uvidíme
Hmm, tak ja mam jen jeden a nepustilo, budu muset „znasilnit“ nejakeho verneho zakaznika slevomatu ![]()