Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Zdravím všechny maminky..chtěla bych pomoct! Pro našeho broučka, chceme koupit lehátko a nemůžeme se nějak dopídit zda radši houpačku nebo jen lehátko s vibrací..chtěla bych poprosit o nějaké Vašeho názory s čím jste spokojené nebo co máte doma? Moc děkuji ![]()
Ahoj,
já teda myslim, že houpací jsou všechny, spíš jde o to, jestli chceš vibraci, nebo ne ![]()
My ji měli a moc teda nevyužili, ale někomu prý pomáhá na prdy ![]()
Fischer Price má obojí a je do 18 kil. Jsem ráda, že jsem ho koupila. Malý ho tak může využívat i teď a občas to dělá. Pohraje si v něm, pokouká na telku… Doufám, že mu vydrží až do těch tří let, kdy si už na něj může sám sedat. Lehátko do devíti kil by pro mě bylo skoro na nic. Jen jsem v něm krmila, když malý ještě neseděl.
Právě, že jsme hledali lehátko, který by se samo houpalo bez naší pomoci
a zároveň se dala použít i vibrace právě kvůli těm prdíkům
ale našli jste takové, které by dělalo obojí.. je jich strašně moc a netuším, které… ![]()
A jaký lehátko od Fisher Price máte? Neposlala by jste odkaz? Chci to pro úplně malé mimiko..
Jo tááák
, my měli taky fisher price, ale to su určitě samo nehoupe ![]()
My máme to stejné co Mafina5 (akorát oranžovou hrazdičku) a opravdu se samo houpe a má i vybraci ![]()
U toho houpání bych se bála, že si na to zvykne a bude v tom chtít usínat, ale neměli jsme, třeba je to dobré.
S vibracema máme (od FP, do těch 18 kg) a zapíná si je až tak od 2 let. Když byl malý, tak se mu nějak nelíbily - vypadal značně konsternovaně a mně teda přišlo, že to s tím malým miminkem strašně třese - že to z něho buď vytřese duši nebo mu to zadělá na nějakou vazoneurózu, či jak se jmenuje ta nemoc, co mají lidi, co dělají se sbíječkou
Že by v tom třeba usnul, když to vibrovalo, to absolutně ne…
Rozhodně bych koupila něco, co se dá využít i pak jako křesílko nebo má aspoň nějakou trochu nosnost, lehátko do 9 kg bychom my využili tak do 7 měsíců ![]()
Tak to moje tedy samo nehoupe. A ani si nedovedu představit, že bych nechala lehátko samo se houpat a odešla od něj. Pro mě by to bylo k nevyužití. Stejně tedy jako vibrace. Skoro jsme nepoužívali. Já to koupila hlavně proto, že jsem měla nepolohovací krmící (vysokou) židličku a potřebovala jsem něco na krmení do doby, než si sám sedne. Ale bylo mi jasné, že je to tak na dva měsíce, než si sám sedne, tak proto jsem vybrala sedátko, které použije až do tří let jako křesílko…
U nás se vibrace taky moc neujali. Ale houpaní naopak ano. A na krmení nebo v případě jiné potřeby se dá zablokovat. Použít to právě lze i později jako křesílko.
Jenom teda ještě pro upřesnění … to lehátko nemá žádnou funkci houpání, ale náš malý (předpokládala jsem, že i ostatní miminka) to rozhoupe pohybem nožiček ![]()
Já myslím, že tím houpacím myslí zakladatelka tohle:
http://www.aaahracky.cz/…aci-automaty
Angua píše:
Já myslím, že tím houpacím myslí zakladatelka tohle:
http://www.aaahracky.cz/…aci-automaty
Tak to u nás je to spíš na principu houpacího koníka
… ale jsme s tím spokojení.
jj
takového něco jsem myslela, ale nevím zda by jsem ho na malou využila… a tyto samohoupačky jsou jen do 11 kg