Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, prosím o radu, zda nekterá nevíte, kde se dá koupit potah na rohovou lavici? našla jsem spoustu odkazů, ale to bylo na rohové lavice jako do obyvaku. Ja mam klasickou rohovou lavici v kuchyni (je to proste lavka - ne gauc) - jedna strana kratsi, jedna delsi. Myslim, ze driv takove lavky meli skoro vsichni. Já si ji nechala znova ocalounit, nalakovali jsme to dreveny a je hezká. Bohutel ale nevydrzi moc dlouho cista…
Resili jste to nekdo? mohla bych na to jenom prehodit potah jen tak - ale to porad pada a kdo to ma neustale spravovat???
prosim o nejake typy kde se da neco takoveho koupit…
predem moc moc dekuji a krasny den vsem!
A co takhle koupit nějakou pěknou látku a potah si ušít? Naši lavici mají taky, ale potah nemají a ani nikdy nesháněli. Možná bych mrkla tam, kde se lavice prodávají a zeptala se, zda se potahy dělají.
Holmo, já vím, že se dělají. Mívají je v Möbelixu. Ale tam ted nejsou k sehnání… tam jsem zkoušela hledat na netu a nic… ušít by se dal - ale vubec nevim jak - musela bych to nekde okouknout - aby to vypadadlo hezky. A hlavne sama bych si to neušila
(
Ahoj, řešíme teď podobný problém - potrhaný potah na rohové kuchyňské lavici. Zkoušela jsem prohledávat internet a našla jsem tohle:
http://www.nabyteksenov.cz/…lavice3.html
Mají tam napsáno, že potah lze objednat i samostatně v šíři 1,4 m. Tak my to asi zkusíme
.
Ahoj Evco,
moc jstem ten tvůj odkaz nezkoumala, ale myslim, ze to jsou jen potahove latky - tzn. kdyz si ji koupis, musi ti to nekdo potáhnout - precalounit.
My to práve meli také tak. Měli jsme starou lavku anechali jsme ji opravit. Drevo jsme nalakovali a látku vymenili. Akorát proste potrebuju potah na tu lavku a tu hezkou látku - potah, který sundám a vyperu…
Kdyz koupis latku a pretahnes to - ses zase tam jak jsi byla - nepujde to vycistit…
Dneska jsem to shanela v mobelixu a pry nevi o tom, ze by to tam meli. pritom to bylo jednou v akcnim letaku… ![]()
je to boj
zkusim tam dat takovou deku co jsem si tam koupila - tak uvidim, jak to pujde poskadat v tom rohu.
A musim vymyslet, jak to pripevnit, aby to porad nespadavalo…
Dorbý den sehnala jset nějakou látku? Mám vplánu natřít starou a potáhnout si to sama. děkuji za info
My jsme ji před lety potahovali koženkou…
Kde se sehnala netuším, je to už tolik let, že by to chtělo zase obnovit…
Našla jsem tuhle stránku ale mám strach obj. zda je ta látka vhodná
http://www.dumlatek.cz/…tahove-latky