Potah na rohovou lavici - kuchyně

360
3.10.11 14:53

potah na rohovou lavici - kuchyne

Ahoj, prosím o radu, zda nekterá nevíte, kde se dá koupit potah na rohovou lavici? našla jsem spoustu odkazů, ale to bylo na rohové lavice jako do obyvaku. Ja mam klasickou rohovou lavici v kuchyni (je to proste lavka - ne gauc) - jedna strana kratsi, jedna delsi. Myslim, ze driv takove lavky meli skoro vsichni. Já si ji nechala znova ocalounit, nalakovali jsme to dreveny a je hezká. Bohutel ale nevydrzi moc dlouho cista…
Resili jste to nekdo? mohla bych na to jenom prehodit potah jen tak - ale to porad pada a kdo to ma neustale spravovat???
prosim o nejake typy kde se da neco takoveho koupit…
predem moc moc dekuji a krasny den vsem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Holma
3.10.11 16:03

A co takhle koupit nějakou pěknou látku a potah si ušít? Naši lavici mají taky, ale potah nemají a ani nikdy nesháněli. Možná bych mrkla tam, kde se lavice prodávají a zeptala se, zda se potahy dělají.

• Citovat
  • Upravit
360
3.10.11 19:36

Holmo, já vím, že se dělají. Mívají je v Möbelixu. Ale tam ted nejsou k sehnání… tam jsem zkoušela hledat na netu a nic… ušít by se dal - ale vubec nevim jak - musela bych to nekde okouknout - aby to vypadadlo hezky. A hlavne sama bych si to neušila :o(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.10.11 18:44

Ahoj, řešíme teď podobný problém - potrhaný potah na rohové kuchyňské lavici. Zkoušela jsem prohledávat internet a našla jsem tohle:

http://www.nabyteksenov.cz/…lavice3.html

Mají tam napsáno, že potah lze objednat i samostatně v šíři 1,4 m. Tak my to asi zkusíme :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
14.10.11 18:22

Ahoj Evco,

moc jstem ten tvůj odkaz nezkoumala, ale myslim, ze to jsou jen potahove latky - tzn. kdyz si ji koupis, musi ti to nekdo potáhnout - precalounit.
My to práve meli také tak. Měli jsme starou lavku anechali jsme ji opravit. Drevo jsme nalakovali a látku vymenili. Akorát proste potrebuju potah na tu lavku a tu hezkou látku - potah, který sundám a vyperu…
Kdyz koupis latku a pretahnes to - ses zase tam jak jsi byla - nepujde to vycistit…
Dneska jsem to shanela v mobelixu a pry nevi o tom, ze by to tam meli. pritom to bylo jednou v akcnim letaku… :nevim:
je to boj
zkusim tam dat takovou deku co jsem si tam koupila - tak uvidim, jak to pujde poskadat v tom rohu.
A musim vymyslet, jak to pripevnit, aby to porad nespadavalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
10.2.16 16:02

Dorbý den sehnala jset nějakou látku? Mám vplánu natřít starou a potáhnout si to sama. děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
10.2.16 21:39

My jsme ji před lety potahovali koženkou…
Kde se sehnala netuším, je to už tolik let, že by to chtělo zase obnovit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.2.16 15:50

Našla jsem tuhle stránku ale mám strach obj. zda je ta látka vhodná :-( http://www.dumlatek.cz/…tahove-latky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
11.2.16 20:49

Je mi líto, ale obrázku to nepoznám… :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie